Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sık olmasada adetten sonra bazı aylar hafıf kasıntı şikayetım oldgunda zalain krem kullanıodum bu daha dogalmıs:) denemkte fayda var

vallaha canim n ebilim sanki vazgececek gibiyim bu bebek hayalinden.. cok tereduteyim.. iliski falan oluyo ama hic bebek dusunmuyorum.. hobi olarak yapiyorum..
ama bir yanimda istiyo.. kafam karisik..
canim ben 28.gunde adet olurum.. sasmaz benimkini de bi hesaplasana.. 22/07 - 18/08 - 15/09 - gelecek bata 13/10 olmali..
ben ates olcuyorum cute onermisti ama bu aralar cok yogunum iste daha eken kalkiyorum ates olcumude karisiyo biraz..

ah canım sorma bende kaçırdım yumyum günlerini sanırım :26: kocişte inanmıo zaten yumyumlara :26:
canim iste inanmiyorlar.. bizim kadar dusunmuyorlar isteselerde.. hayirlisi bakalim..olursa olur canim.. ben kacirmadim galiba baslardayim..

canım benimki inanmıyo öle yumurtlamaya filan. sen tavukmusun dio eskiden yumurtlama günlerimi hesaplanıomuş dio:26: olcağı varsa olur dio.. görev gibi bu gün şu gün olurmu öle şey dio :19:

görev gibi görmemek konusunda haklı ama böyle de olmaz canım. tıp diye bişey var. sen bu kocanı al beraber doktora gidin. önceden de doktora söyle kocanın inanmadığını böyle şeylere. Allahım Yarabbim ya... ne çektin be Esram sen de... eğer bu çocuğu istiyorsa uyacak yani... olmadı sen de işveyle cilveyse söyle, yanaş... napalım yapacak bişey yok

tamam canım. bu akşam markete uğrayacaktım zaten bir de elma sirkesi alıveririm nolcek

hoşgeldin canım. sen buraya takılmaya devam et. o istek sana öyle bir gelirkiiiii beste bilem yaparsın. ee sen istekli olunca kocan da duramaz yani

kızlar aslında benim kilom normal ama özellikle kürtajdan sonra göbeğim çıktı benim durumumda olan varmı canım sıkılıyor ya hoş durmuyor yani.benim boy 1 70 kilo 60 .ama göbeğimi eritmem lazım ama çook zor yaa

tereddütün neden canım? yoksa hüsrana uğramamak için mi böyle düşünüyorsun? bebek düşünmeden birlikte olman daha iyi. biz şartlıyoruz da noluyor kendini kasma o zaman canım. ama mümkün olduğunca da yumyum günlerin aklının bir köşesinde olsun. hayırlısı ne ise o olsun. ben internette hesaplattım senin günlerini. oraya göre 23/09 ve 28/09 arası önemli günlerin. ve batın da tahmini 12/10 görünüyor. dediğin gibi şu sıralar ilişki günlerin balım

Canim benim allah razi olsun yaptin vallahi..
Vallahi gecen ay oyle deli gibi calistik nerdeyse gunde 2 kere falan sonunda uzulduk.. ama benim teredutum bilmiyorum daha erken mi aceba diyorum ??
vallahi hic sartlamiyorum bende ki bu rahatliyi anlayamiyorumda kocam diyor mikmik zamani degilmi aman hali cirpma bisey olur agir kaldirma bisey olur.. ben cok rahatim.. "olursa olur olmzsa olmaz " o durum yani..

aynen canım. ama moralini hep yüksek tut. Allahın izniyle hamile olduğunun haberini aldığında zaten sen bişey kaldırıp indirmeyeceksin

hoşgeldin canım. sen buraya takılmaya devam et. o istek sana öyle bir gelirkiiiii beste bilem yaparsın. ee sen istekli olunca kocan da duramaz yani
:))) kızlar çok şekrsiniz gercekten hadi bakalım ugurlu gelir bu topik hepimize inşallah eylul calısmalrı ekımde sonuc verır:) işe konstntre olamadım sizi okumaktan pc ye takılmıs durumdayım:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…