- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina
Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina
Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm
inşallah katlanarak artar canım... sonra keseyi, kendisini, pıtpıtları görürüz yine hep beraber seviniriz...
Inss artar katlanarak ve bende pitpitlarini duyarim ve sizlrr gibi cinsiyetini öğrenirim ve sevjncimi hep beraber paylaşırız insİnsallah artacak canimm
Ayy cok guzel haber yaa dun de deniz mujdeyi verdi. Darisi butun isteyenlerin basinaa
adet tarihin geçmişmiydi peki ? çok soru sordum kusura bakma canım.
inşallah bu sefer her şey yolunda gider canım kalbini ferah tut olur mu? kötüyü düşünüp kötüyü çağırma... inşallah bebişin sana tutunur...
Yok canim geçmemisti 1'2 gun var sanirim bu ay antibiyotik kullandim bende adeti geciktiriyo onun icin batimdan emin değilim
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
hayırlı olsun canımAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına
Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm
demiştim sana birlikte hamiş olcaz diyeşükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikteayyy çok sevindim
Gamzeeeemmmmmm günaydın çok sevindim çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah...
Günaydin fıstıklarnasılsın gamse20 canım hayırlı olsun inşallah değerin gittikçe artar hayırlı haberlerini alırız inşallah
inşallah bacım inşallah Allahım devamını getirsin sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
serap abla.. bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?