Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm

inşallah bu sefer her şey yolunda gider canım kalbini ferah tut olur mu? kötüyü düşünüp kötüyü çağırma... inşallah bebişin sana tutunur...

inşallah katlanarak artar canım... sonra keseyi, kendisini, pıtpıtları görürüz yine hep beraber seviniriz...

İnsallah artacak canimm
Ayy cok guzel haber yaa dun de deniz mujdeyi verdi. Darisi butun isteyenlerin basinaa
Inss artar katlanarak ve bende pitpitlarini duyarim ve sizlrr gibi cinsiyetini öğrenirim ve sevjncimi hep beraber paylaşırız ins

inşallah bu sefer her şey yolunda gider canım kalbini ferah tut olur mu? kötüyü düşünüp kötüyü çağırma... inşallah bebişin sana tutunur...

insan ister istemez korkuyo şimdi sağlık ocagınada gidebilirim aslında kan testi için.ama hastanede randevum var orda yaparlar heralde kan testinii.

çok sağol canım güzel dileklerin için

demiştim sana birlikte hamiş olcaz diye şükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikte ayyy çok sevindim

demiştim sana birlikte hamiş olcaz diye şükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikte ayyy çok sevindim

denizim seninde gözün aydın inşallah seninde değerin katlanarak artar ve keseyi kendisini ve pıtpıları duyarız canım.. inşallah tutunur sana bebişin...

bu arada benim prenses sizlere yazarken hiç durmadı yazayım dedim o da sizleri ve kardeşlerini tebrik ediyor anladığım kadarıyla...bi 5 dk yürüyüp geliyorum yoksa benimki birazdan çıkacak buradan o derece sıkıştı herhalde

Günaydin fıstıklar nasılsın gamse20 canım hayırlı olsun inşallah değerin gittikçe artar hayırlı haberlerini alırız inşallah

hayırlı olsun kızlar hamişliğiniz....topiğin uzaktan takıpcısıyım..oyuzden msj yazmak istedim...çok sevındım adınıza

acaba testiniz normal gebelık testı mıydı...yoksa erken gebelık testi falan mıydı?

Canlarm benim cok tesekkur ederim 47 çıktı degerim ins artar bakcaz artik Allahim herkese nasip etsjn ins bebisi olanlarda saglikla alsinlar kucaklarina

gmzeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm canımınnn içii cok cok cooooooooooooooooooooookkk sevindim inan ki gözlerim doldu şuan inş değerin katlanarak artar ve bebişin sıkı sıkı tutunur tatlı annesine :))) şükürler olsunnn darısı en kısa zamanda bizlere inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…