Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kaçak yaşıyorum güzel gidiyor rabbime şükürler olsun bugün kısmet olursa sağlık ocağında tetenoz olcam hemşire 20 haftanda gel demişti.sen nasılsın senin nasıl geçiyor aşı oldun mu ¿

Arada ugra buraya bende dun aşı oldum iyiyim cok sukur, bugun de doktora bi gideyim diyorum hem oglumu goreyim hem de enfeksiyondan supheleniyorum bi idrar tahlili baktirayim.. 2hafta sonra da ayrintili var

günaydın canım sana da yazdım ama görmedin galiba.. seni de tebrik ediyorum... hepinizin adına çok sevindim çok mutlu oldum... aynı anda hamile olmak çok güzel artık hepinizi aynı anda takip edeceğiz...

abla dün önceki gün hep yazdım duymayan kalmadı dedim ki serap abla açık ama kesin bakmıyor ekrana.. yoksa kesin yazardı.. ama şimdi hemen arkadaşlara yazınca.. ne bilim üzüldüm işte..

Arada ugra buraya bende dun aşı oldum iyiyim cok sukur, bugun de doktora bi gideyim diyorum hem oglumu goreyim hem de enfeksiyondan supheleniyorum bi idrar tahlili baktirayim.. 2hafta sonra da ayrintili var

Aynen bende cuma günü idrar verdim sonuç hala çıkmadı benim ayrıntılı 17 şubatta 18 de kontrolüm var.prense n isim verdiniz :)

benimde bugun veya yarın olmam gerekiyordu :) aynı günde doğumm yaparız belki :))
Ins Rabbim saglila kucagimiza almayi nasip etsin yeterki ben suanda mucizeyi yasiyorim 10 ay dilw kolay
demiştim sana birlikte hamiş olcaz diye şükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikte ayyy çok sevindim
Aksam yaptim test sonra kana gittim 47 sonucum sanirim bugun yada yarın batimdi
Günaydin fıstıklar nasılsın gamse20 canım hayırlı olsun inşallah değerin gittikçe artar hayırlı haberlerini alırız inşallah
Canim benim inss Allahm herkese nasip etsin
Normaldi hemde bebetime di guvenemedim icin kana gittim

Canim benm guzel arkadasim sira sende en yakib zmanda gelecek minigin seni kocaman seviyorum dualarini ederken peygamber efendimiz araciligi ile rabbim sendne isyirorum de ins canim sağlıklı ve hayırlı bi bebis getiririm dunyaya Allahim hic kimseye aratmasin sana söylüyorum bak cok az kaldi seninde

abla dün önceki gün hep yazdım duymayan kalmadı dedim ki serap abla açık ama kesin bakmıyor ekrana.. yoksa kesin yazardı.. ama şimdi hemen arkadaşlara yazınca.. ne bilim üzüldüm işte..

yazmaz mıyım canım yaaa canımsın... hepinizin adına cidden çok sevindim... bebişlerin inşallah fotolarını en kısa sürede bizimle paylaşırsınız... bu zamanlar biraz yavaş geçer ama sonrası inanın çok hızlı geçiyor...

Kızlar öpüyorum hepinizi uykum geldi azcık daha uyuyayım oğluşumun karnını doyurdum acıkmadan yatayım sonra uyutmuyor beni

Ya bir hafta olmus neden hala cikmadi ki:26: hemen hemen ayni gunlerimiz Yavuz Selim olsun istiyoruz ismi siz karar verdiniz mi

Netten bakıyorum çıkanda var ama tam idrar ya bazısı makineye girmedi diyor rapor yazılmamış bugün yarın çıkar heralde..nasip ilursa Muhammed Çınar olcak inşallah :)

Netten bakıyorum çıkanda var ama tam idrar ya bazısı makineye girmedi diyor rapor yazılmamış bugün yarın çıkar heralde..nasip ilursa Muhammed Çınar olcak inşallah :)

İnsallah cikar da bisey varsa caresine bakariz biz de canim. İsminiz cok guzelmis saglikla hayirla gelsinler insallah.

Hadi madem sen oglusunu doyur. Sonra yine gorusuruz ihmal etme bizi

inş bitanemmmmm inş Allah c.c. herşeyin hayırlısını versinnn cok şükür binlerce şükür gördük ya bu günlerii :)))) inş benim güzel günlerimi de mucizemi de en kısa zamanda görürürzz hamişin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etmeee kuşumm :))))

Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm

kızlarrrr tebrik ederimmmm harika haberler bunlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innşallahhhh

qamsemmmm artıkkk böylesinnnnnn

Canımmm burdan tebrik etmezsemm olmazz.her ne kadar sessizleşsede bir zamanlar besteli güfteli günlerimiz vardı.
bizde bir gün yazacakmıyız buraya diye düşünürken yazdın bak işte.
İnşallah saglıkla geçen huzurlu bir hamileliğin sonunda yine saglıkla alırsın evladını kucağına.

Olcak en yakin zamanda tum kalbimle inaniyoeim bide esrarengizinde yakin dualarımdasiniz hep
kızlarrrr tebrik ederimmmm harika haberler bunlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innşallahhhh

qamsemmmm artıkkk böylesinnnnnn

Bebisimmmmm canimmmm encok sana teşekkür ederim encok sen cektin kahrimi dibe vurduğum heranimda topladın azkonusmadik senle:)nefesal opera psipsiko invoce blaze minikbebisim monbebe sizler bana encok destek verenlerdiniz iiki hepinizi tanimisim cok tesekkur ederim sizi seviyorum:)marta kadar herkes hamis olacak

sıra bizde artık nefesim

Evet cok güzel gunlerimiz oldu bu topikde yeri hep farklı canjmm en yakin zamanda sende yazcaksin buraya dilketinde psipskoda operada monbebede herkes bigun hamile kalcak desteklerin icin cok tesekkur ederim bütün heyecanini bana geçirdiğin icin iiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…