Kizz sen nerelerdesin nasil gidiyo hamilelik
aminnnnnnnnnnnnnnn kuşum inş :)) Allah c.c. sana bağıslasın tatlı bebişini :)))))
hayırlı olsun kızlar hamişliğiniz....topiğin uzaktan takıpcısıyım..oyuzden msj yazmak istedim...çok sevındım adınıza
acaba testiniz normal gebelık testı mıydı...yoksa erken gebelık testi falan mıydı?
Denizasker canım senide tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :)
Kaçak yaşıyorumgüzel gidiyor rabbime şükürler olsun bugün kısmet olursa sağlık ocağında tetenoz olcam hemşire 20 haftanda gel demişti.sen nasılsın senin nasıl geçiyor aşı oldun mu ¿
günaydın canım sana da yazdım ama görmedin galiba.. seni de tebrik ediyorum... hepinizin adına çok sevindim çok mutlu oldum... aynı anda hamile olmak çok güzel artık hepinizi aynı anda takip edeceğiz...
sagol canımhoşgeldn bu arada yoktun epeydir..
Arada ugra burayabende dun aşı oldum iyiyim cok sukur, bugun de doktora bi gideyim diyorum hem oglumu goreyim hem de enfeksiyondan supheleniyorum bi idrar tahlili baktirayim.. 2hafta sonra da ayrintili var
Ins Rabbim saglila kucagimiza almayi nasip etsin yeterki ben suanda mucizeyi yasiyorim 10 ay dilw kolaybenimde bugun veya yarın olmam gerekiyordu :) aynı günde doğumm yaparız belki :))
Aksam yaptim test sonra kana gittim 47 sonucum sanirim bugun yada yarın batimdidemiştim sana birlikte hamiş olcaz diyeşükürler olsun Allahım hopppaaaaaaaa o zaman
betan kaç dpo kaçta yaptın yaz onlarıda hadi bundan sonra her anımız birlikteayyy çok sevindim
Canim benim inss Allahm herkese nasip etsinGünaydin fıstıklarnasılsın gamse20 canım hayırlı olsun inşallah değerin gittikçe artar hayırlı haberlerini alırız inşallah
Normaldi hemde bebetime di guvenemedim icin kana gittimhayırlı olsun kızlar hamişliğiniz....topiğin uzaktan takıpcısıyım..oyuzden msj yazmak istedim...çok sevındım adınıza
acaba testiniz normal gebelık testı mıydı...yoksa erken gebelık testi falan mıydı?
gmzeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm canımınnn içii cok cok cooooooooooooooooooooookkk sevindim inan ki gözlerim doldu şuan inş değerin katlanarak artar ve bebişin sıkı sıkı tutunur tatlı annesine :))) şükürler olsunnn darısı en kısa zamanda bizlere inş :)))
Aynen bende cuma günü idrar verdim sonuç hala çıkmadı benim ayrıntılı 17 şubatta 18 de kontrolüm var.prense n isim verdiniz :)
abla dün önceki gün hep yazdım duymayan kalmadı dedim ki serap abla açık ama kesin bakmıyor ekrana.. yoksa kesin yazardı.. ama şimdi hemen arkadaşlara yazınca.. ne bilim üzüldüm işte..
Ya bir hafta olmus neden hala cikmadi ki:26: hemen hemen ayni gunlerimizYavuz Selim olsun istiyoruz ismi siz karar verdiniz mi
Netten bakıyorum çıkanda var ama tam idrar ya bazısı makineye girmedi diyor rapor yazılmamış bugün yarın çıkar heralde..nasip ilursa Muhammed Çınar olcak inşallah :)
Ins Rabbim saglila kucagimiza almayi nasip etsin yeterki ben suanda mucizeyi yasiyorim 10 ay dilw kolay
Aksam yaptim test sonra kana gittim 47 sonucum sanirim bugun yada yarın batimdi
Canim benim inss Allahm herkese nasip etsin
Normaldi hemde bebetime di guvenemedim icin kana gittim
Canim benm guzel arkadasim sira sende en yakib zmanda gelecek minigin seni kocaman seviyorum dualarini ederken peygamber efendimiz araciligi ile rabbim sendne isyirorum de ins canim sağlıklı ve hayırlı bi bebis getiririm dunyaya Allahim hic kimseye aratmasin sana söylüyorum bak cok az kaldi seninde
Cok erken umutsuzluga kapilman icin ben dun hamis olduğumu öğrendim gece ve 10 ay sonunda geldi melegim Rabbim herkese nasip etsin birak bosver çevrendekileri bende oyle hesap yaptim dogurdu arkadaşlarım zamanı gelince gelefek melegin üzülme
Canim hayırlı olsun saglikla al kucağına ins batlarjmiz ayniydi hep ve ayni anda hamis kaldik:)
Dun test yaptimm hamisimmm :)) kasimda dusuk yapmistimm 3 haftalikken.bgn 2 de doktora gdiyorum dua edinn canlarimm
Olcak en yakin zamanda tum kalbimle inaniyoeim bide esrarengizinde yakin dualarımdasiniz hepinş bitanemmmmm inş Allah c.c. herşeyin hayırlısını versinnn cok şükür binlerce şükür gördük ya bu günlerii :)))) inş benim güzel günlerimi de mucizemi de en kısa zamanda görürürzz hamişin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etmeee kuşumm :))))
kızlarrrr tebrik ederimmmm harika haberler bunlarRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innşallahhhh
qamsemmmm artıkkkböylesinnnnnn
Canımmm burdan tebrik etmezsemm olmazz.her ne kadar sessizleşsede bir zamanlar besteli güfteli günlerimiz vardı.
bizde bir gün yazacakmıyız buraya diye düşünürken yazdın bak işte.
İnşallah saglıkla geçen huzurlu bir hamileliğin sonunda yine saglıkla alırsın evladını kucağına.
Canımmm burdan tebrik etmezsemm olmazz.her ne kadar sessizleşsede bir zamanlar besteli güfteli günlerimiz vardı.
bizde bir gün yazacakmıyız buraya diye düşünürken yazdın bak işte.
İnşallah saglıkla geçen huzurlu bir hamileliğin sonunda yine saglıkla alırsın evladını kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?