sıra bizde artık nefesim
Evet cok güzel gunlerimiz oldu bu topikde yeri hep farklı canjmm en yakin zamanda sende yazcaksin buraya dilketinde psipskoda operada monbebede herkes bigun hamile kalcak desteklerin icin cok tesekkur ederim bütün heyecanini bana geçirdiğin icin iiki varsiniz
Olcak en yakin zamanda tum kalbimle inaniyoeim bide esrarengizinde yakin dualarımdasiniz hep
Bebisimmmmm canimmmm encok sana teşekkür ederim encok sen cektin kahrimi dibe vurduğum heranimda topladın azkonusmadik senle:)nefesal opera psipsiko invoce blaze minikbebisim monbebe sizler bana encok destek verenlerdiniz iiki hepinizi tanimisim cok tesekkur ederim sizi seviyorum:)marta kadar herkes hamis olacak
Dinlicem tabi seve seve dinlicem yeterki minikimiz size hemenxik gelsin daha cok güzel planlar yapcsz cpk sey konuscazinşallah canim .
sende iyiki varsınnn.biz hamile kalana kadar daha bizim mızmızlıklarımızı cekeceksın
diyecek bişey bulamıyorum... sadece çok mutlu ol hep mutlu ol istiyorum
Dinlicem tabi seve seve dinlicem yeterki minikimiz size hemenxik gelsin daha cok güzel planlar yapcsz cpk sey konuscaz
Sulu gözüm sesin hala kulağımda aglama nolur benide aglatirsin senden by hafta güzel haber bekliyorjm mutlaka ona göre
Dinlicem tabi seve seve dinlicem yeterki minikimiz size hemenxik gelsin daha cok güzel planlar yapcsz cpk sey konuscaz
Sulu gözüm sesin hala kulağımda aglama nolur benide aglatirsin senden by hafta güzel haber bekliyorjm mutlaka ona göre
yazmaz mıyım canım yaaa canımsın... hepinizin adına cidden çok sevindim... bebişlerin inşallah fotolarını en kısa sürede bizimle paylaşırsınız... bu zamanlar biraz yavaş geçer ama sonrası inanın çok hızlı geçiyor...
Canımmm tebrik ederimm.Ne güzel haberler geliyor.İnşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza.
Gamzecim anlatsana bu ay farlı bir şey denedin mi??? Neler yaptın.Püf noktası yok mu bunun yaaaaaaaa.
Tsk ederim canim bu ay farklı olarak yaptiklarim yumyumdan once adetim bitikden sonra iki gun adacayi ictim yumyumda seffaf akintim cok yogundu 2bos bi dolu mikmik oldu seffaf akintim 3 gun surdu ikinci gunu oldu ondan sonra 4 gun sonra oldu yani bi var bir yok yapmadik bu ay son olarak ben kocama beni silk diyemezdim kocam yapmaz zaten hayatta bende büyüsü bozulcak diye ona demedim o dua gidince kaldirdim bacaklarimi elimi belimin altindan destekledum silktim kendimi:)) yaptigim hepsi bu ama en onemlisi vakti zamanı buzamanmis
Olcak en yakin zamanda tum kalbimle inaniyoeim bide esrarengizinde yakin dualarımdasiniz hep
Bebisimmmmm canimmmm encok sana teşekkür ederim encok sen cektin kahrimi dibe vurduğum heranimda topladın azkonusmadik senle:)nefesal opera psipsiko invoce blaze minikbebisim monbebe sizler bana encok destek verenlerdiniz iiki hepinizi tanimisim cok tesekkur ederim sizi seviyorum:)marta kadar herkes hamis olacak
gamsecimmmmmm çok mutlu oldum ya gerçekten maşallahminiğine de inşallah değerin çok iyi katlar canım ayyyyyy çok güzel bir haber bu nasıl sevindim ya Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah aramız seninle çok az blaze ash la da çok az aramız peşpeşe inşallah doğurucaz kısmetse inşallah ya dualarımdasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr hayırlı haberler çok yakında sıraya giricez inşallah..
gamsecimmmmmm çok mutlu oldum ya gerçekten maşallahminiğine de inşallah değerin çok iyi katlar canım ayyyyyy çok güzel bir haber bu nasıl sevindim ya Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah aramız seninle çok az blaze ash la da çok az aramız peşpeşe inşallah doğurucaz kısmetse inşallah ya dualarımdasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr hayırlı haberler çok yakında sıraya giricez inşallah..
Tsk ederim canim bu ay farklı olarak yaptiklarim yumyumdan once adetim bitikden sonra iki gun adacayi ictim yumyumda seffaf akintim cok yogundu 2bos bi dolu mikmik oldu seffaf akintim 3 gun surdu ikinci gunu oldu ondan sonra 4 gun sonra oldu yani bi var bir yok yapmadik bu ay son olarak ben kocama beni silk diyemezdim kocam yapmaz zaten hayatta bende büyüsü bozulcak diye ona demedim o dua gidince kaldirdim bacaklarimi elimi belimin altindan destekledum silktim kendimi:)) yaptigim hepsi bu ama en onemlisi vakti zamanı buzamanmis
peşinizden de ben geliyorummm
hadi inşallah canımmmmpeşinizden de ben geliyorummm
inşallahHepinizi tebrik ediyorum bianda çoğaldık deniz ayağını sürüdü herhalde arkanızdan da biz geliriz inşallah
darısı başımıza bize de dua edin kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Bekliyoruz hemen gelpeşinizden de ben geliyorummm
Tsk ederim canjm Rabbim bana nasip etti bekleyen isteyen herkese bekletmeden nasop etsinHepinizi tebrik ediyorum bianda çoğaldık deniz ayağını sürüdü herhalde arkanızdan da biz geliriz inşallah
darısı başımıza bize de dua edin kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Deryammm bitti benkm bekleyişim sonunda Allahim tez vakitte sizede gostersin heyecandan uykun kacsin ins bu duygudan rabbim kimseyi mahrum etmesinAyyyyyy ayyyyyyyy diye bağırdım ve kalakaldım, ne yazacağımı bilemeden tekrar tekrar okudum mesajını gamzemmm
Nasıl sevindiğimi anlatamam sana, Rabbim yüzüne güldü, dualarını kabul etti çok şükürrrİnşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder canım benim
Darısı başımıza inşallah
Hadi halayını da çekelimmmmm
:))) silkmek işeyarıyor galiba. Tabi canım herşey bahane. vakti ne zamansa o zamn geliyor.Allah bize de versin tez zamanda inşallah. Size de sağlıklı rahat hamilelik, kolay doğum, hayırlı evlat versin inşallah.
Bekliyoruz hemen gel
Tsk ederim canjm Rabbim bana nasip etti bekleyen isteyen herkese bekletmeden nasop etsin
Deryammm bitti benkm bekleyişim sonunda Allahim tez vakitte sizede gostersin heyecandan uykun kacsin ins bu duygudan rabbim kimseyi mahrum etmesin
Bilmiyorum hangisi ose yaradi:) senfe kendino silk tavsiye edilir aminn canım allaj sanada tez vakitte versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?