Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canim .
sende iyiki varsınnn.biz hamile kalana kadar daha bizim mızmızlıklarımızı cekeceksın

diyecek bişey bulamıyorum... sadece çok mutlu ol hep mutlu ol istiyorum

inşallah canim .
sende iyiki varsınnn.biz hamile kalana kadar daha bizim mızmızlıklarımızı cekeceksın
Dinlicem tabi seve seve dinlicem yeterki minikimiz size hemenxik gelsin daha cok güzel planlar yapcsz cpk sey konuscaz
diyecek bişey bulamıyorum... sadece çok mutlu ol hep mutlu ol istiyorum

Sulu gözüm sesin hala kulağımda aglama nolur benide aglatirsin senden by hafta güzel haber bekliyorjm mutlaka ona göre

Canımmm tebrik ederimm.Ne güzel haberler geliyor.İnşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza.

Gamzecim anlatsana bu ay farlı bir şey denedin mi??? Neler yaptın.Püf noktası yok mu bunun yaaaaaaaa.

Canımmm tebrik ederimm.Ne güzel haberler geliyor.İnşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza.

Gamzecim anlatsana bu ay farlı bir şey denedin mi??? Neler yaptın.Püf noktası yok mu bunun yaaaaaaaa.

Tsk ederim canim bu ay farklı olarak yaptiklarim yumyumdan once adetim bitikden sonra iki gun adacayi ictim yumyumda seffaf akintim cok yogundu 2bos bi dolu mikmik oldu seffaf akintim 3 gun surdu ikinci gunu oldu ondan sonra 4 gun sonra oldu yani bi var bir yok yapmadik bu ay son olarak ben kocama beni silk diyemezdim kocam yapmaz zaten hayatta bende büyüsü bozulcak diye ona demedim o dua gidince kaldirdim bacaklarimi elimi belimin altindan destekledum silktim kendimi:)) yaptigim hepsi bu ama en onemlisi vakti zamanı buzamanmis

gamsecimmmmmm çok mutlu oldum ya gerçekten maşallah miniğine de inşallah değerin çok iyi katlar canım ayyyyyy çok güzel bir haber bu nasıl sevindim ya Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah aramız seninle çok az blaze ash la da çok az aramız peşpeşe inşallah doğurucaz kısmetse inşallah ya dualarımdasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr hayırlı haberler çok yakında sıraya giricez inşallah..

Oy yerim snei ben yaa teşekkür mesajim vardi gerilerde yanimda pldugunuz icin cok tesekkur ederim senin sipan benimkine fark atar:)allah herkese nasip etsin ve bebisli olanlarda saglikla alsinlar kucaklarına ins amin

peşinizden de ben geliyorummm

Hepinizi tebrik ediyorum bianda çoğaldık deniz ayağını sürüdü herhalde arkanızdan da biz geliriz inşallah
darısı başımıza bize de dua edin kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Ayyyyyy ayyyyyyyy diye bağırdım ve kalakaldım, ne yazacağımı bilemeden tekrar tekrar okudum mesajını gamzemmm
Nasıl sevindiğimi anlatamam sana, Rabbim yüzüne güldü, dualarını kabul etti çok şükürrr İnşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder canım benim
Darısı başımıza inşallah
Hadi halayını da çekelimmmmm

:))) silkmek işeyarıyor galiba. Tabi canım herşey bahane. vakti ne zamansa o zamn geliyor.Allah bize de versin tez zamanda inşallah. Size de sağlıklı rahat hamilelik, kolay doğum, hayırlı evlat versin inşallah.

hadi inşallah canımmmm

inşallah
tombiki de tebrik ediyorum..
Denizi zaten etmiştim

Bekliyoruz hemen gel
Tsk ederim canjm Rabbim bana nasip etti bekleyen isteyen herkese bekletmeden nasop etsin
Deryammm bitti benkm bekleyişim sonunda Allahim tez vakitte sizede gostersin heyecandan uykun kacsin ins bu duygudan rabbim kimseyi mahrum etmesin
:))) silkmek işeyarıyor galiba. Tabi canım herşey bahane. vakti ne zamansa o zamn geliyor.Allah bize de versin tez zamanda inşallah. Size de sağlıklı rahat hamilelik, kolay doğum, hayırlı evlat versin inşallah.

Bilmiyorum hangisi ose yaradi:) senfe kendino silk tavsiye edilir aminn canım allaj sanada tez vakitte versin

geliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…