Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Olsun sen nasilsn abla bebisin nasil

iyiyiz şükür canım işyerinde saat doldurmaya devam bebiş de iyi şükür gece 04:35 de kalktık oturduk yatağın içine birbimizi dinledik. tabi o saatte beni uyandıran kendisi canı muhabbet çekti galiba tekmeleri sağolsun. darısı başınıza inşallah...

Ahh ahh bnee vakit gecryrm dolsada evime gtsem :))Yerim onun kucuk ayaklarini ben... amin insAllah bakalimbana ne zamn kismet.biraz ara verdim cunku bunaldim artik abla olsun diye mik mik yapmaktan gun asiri vallaha.bakalim kismet insAllah

Ahh ahh bnee vakit gecryrm dolsada evime gtsem :))Yerim onun kucuk ayaklarini ben... amin insAllah bakalimbana ne zamn kismet.biraz ara verdim cunku bunaldim artik abla olsun diye mik mik yapmaktan gun asiri vallaha.bakalim kismet insAllah

canım benim her gün yapılacak diye bir şey yok.. benim nasıl hamile kaldığımı biliyor musun bilmiyorum. kısaca agustos ayında kimyasal gebelik yaşadım eylül ayında da adet bitiminden 3 gun sonra ilişkiye girdim ve daha sonrasında bebek yapma anlamında bi ilişki olmadı. yani tek gecelik ilişki de gebe kaldım. rabbim verdikten sonra veriyor. fazla kafaya takınca da olmuyor. beyin rahat olunca geliyor bebişler. biraz kafayı rahatlat ama gün aşırı olmasa da 3-4 günde bir yap. sen tedbirlerini al gerisi zaten alnına yazılmışsa er yada geç gelecek canım.

2 günde bir yapiyorz iki aydir olmuyor bu ay 3.cu oluyor korkuyorm acaba bi skntm mi var diye snra aman daha kac ay oldu mi diyorm karmakarisgm anlayacagn abla..

2 günde bir yapiyorz iki aydir olmuyor bu ay 3.cu oluyor korkuyorm acaba bi skntm mi var diye snra aman daha kac ay oldu mi diyorm karmakarisgm anlayacagn abla..

anladım canım görev gibi değil de istediğin için yap. bak o zaman daha iyi.. baktın bu ay da olmuyorsun bi dr git bi tahlillerini yaptır. tüpler açık mı bi baktır. inşallah sorun yoktur canım.

tuttum!! gel hadii

inşallah canım beraberce

ben de varımmm

hoşgeldin canım nasılsın?

Canim cok yenisin daha ya sen ben 10.ayimda hamile kaldim yicek ekmwgi nezmansa ozaman gelecek sen ne yaparsan yap olacago zaman olcak emin ol ve her ay bi adim daha yaklasiyosun bebeğine

hoşbuldum canım iyiyim ne olsun. batımı bekliyorum dört gözle sende ne var ne yok? sancıların devam ediyor mu :26:

slm kızlar dün dr gittim kesemizi gördük çok şükür iyimiş bebeğim kizlar geçmişi okuyamadım çoktan beri giremiyorum varmı yeni haberler hamişler

slm kızlar dün dr gittim kesemizi gördük çok şükür iyimiş bebeğim kizlar geçmişi okuyamadım çoktan beri giremiyorum varmı yeni haberler hamişler

hoşbuldum canım iyiyim ne olsun. batımı bekliyorum dört gözle sende ne var ne yok? sancıların devam ediyor mu :26:

geçen hafta kötüydüm ama bu hafta şüküler olsun ki iyim haftasonu açık görüş günümüz vardı. gittik gördük prensesi... 366 gr olmuşuz ve bacaklarımız uzunmuş.. anne baba uzun olunca kızımızda uzun olacak galiba...

havvacım gözünaydın Allah tamamına erdirsin. sırayla deniz, gamze ve tombik yeni hamişlerimiz arasında....

Sabirla bekliyrm abla :)) o bebek gobuse gelecek

çok sağol cnm ayyyyy çok sevindim demek denizimde gamzemde tombiğimde hamiş allahım olmayan herkeze nasip etsin kısçem benim bebiş dört beş hafta arasındaymış daha küçücükmüş 25 aralıktı benin son adet 11 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum 23 ocakta hamile olduğumu öğrendim takvimde 7 hafta diyor ama benim bebiş daha küçük kalp atışlarını 2 hafta sonra duyarız dedi ama bilmiyorum ya kendi dr glifol vermişti hamile kalmadan önce hamile kaldığımı öğrenince söyledim kullanmaya devam edeyim mi dedim kullan dedi miğde bulatısı yapıyodu burdaki dr söyledim sakın kullanma dedi bebeğin zihninde felan sorun açabiliyomuş çok korktu benim dr neden kullan dediki kafam karıştı şimdi kullanmıyorum:26::26:

internetten kontrol ettin mi ilacı hamileler kullanabiliyor mu? 7 haftayı son adet tarihine göre söylüyorlar canım. normalde 7-8 haftalıkken kalp atışları duyuluyor ama geç döllenme olduysa kesenin haftasına göre bakar canım..

Hadi ben ciktim canlarr. Her girdgmde yeni hamis haberleri gorme dilegiyle cikiyirmm byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…