Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:))) kızlar çok şekrsiniz gercekten hadi bakalım ugurlu gelir bu topik hepimize inşallah eylul calısmalrı ekımde sonuc verır:) işe konstntre olamadım sizi okumaktan pc ye takılmıs durumdayım:126:

Buraya gelen gidemiyor teyteyete tsk ederiz şekerim kac yasindasin nekadardir demiyorum nekadarlik evlisin

canım kürtajdan sonra bende de oldu o, sanırım hormonların hızlı değişmesi ve adette düzensizlik başlamasıyla ilgili. amann napalım şimdilik böyle olsun göbeği önceden büyüttük içini de kolay doldururuz inşallahh

Walla ne çektim ben beeee

ya o gün arasında illa olacak die bişey yok dio.. taktığın sürece olmaz dio. ne bileyim ben zordur onun kararını değiştirmek.. olmazsa dr a gittiğimizde anlar ozaman anyayı konyayı.. şimdilik rahat bırakıorum kocişi..

İyiyim canım annemdeyim ışte malum. Ay bekleme sürecine girdik ya beni stres bastı

canım daha ekimi görmedik ne stresi?? bence sen bu mikmik olayını bırakmayacaktın. bekleme moduna soktun bile kendini baksana.. sen annenden döner dönmez mikmike devam. beyin seni yumyumda zannetsin

:))) kızlar çok şekrsiniz gercekten hadi bakalım ugurlu gelir bu topik hepimize inşallah eylul calısmalrı ekımde sonuc verır:) işe konstntre olamadım sizi okumaktan pc ye takılmıs durumdayım:126:

amin canım inşallah. Ekim olmazsa başka bir ay olur. önemli olan bizim her daim mutlu olmamız ayrıca beklenen adet tarihini de konu sahibine mesaj at da seni de bekleyenler listesine eklesin

Gunaydin canlar ne yapionuz nasilsiniz

bebeğim hoşgeldin. bizler iyiyiz senden ne haber?

İyiyim canımm. Ayy bende senin gibiyim çok tereddütteyim bebek konusunda. Niye böyle oldu ki ya

Bilemedim.. senin gorev bitmis kiz belirtiler basliycak ama aramiyoruz insallah bebegin seninledir..
ben onemli gunler basliyo ama hic mikmik gorev diye yapasim gelmiyo canim istedigi zaman..
bide yumyum kacirirsam.. sonunda kirmiziyi yersem.. :18:

Gunaydin canlar ne yapionuz nasilsiniz

iyiyiz canim sen napiyosun ?

adamı çok mu sıktın kız naaptın iyi hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun

Gunaydinnn kizlarrr.herkes iyidir insallah
Dun esim doktora gitmisti benimki baya sormus bisiler
Doktor bosaldiktan sonra hemen cik spermler o harwketle disari akmasin demis
Birde yarim saat belinin altina yastik koyup bacaklarini karnina dogru cekmis pozisyinda dinlensin esin demis
Keci boynuzu iciyodu esim devam et mesini solemis

günaydın canım... e artık bu ayki sezon kapandı bende. olmazsa bir dahaki ay da bunu deneriz napak

canım kurtajı ne zamn oldun duzelır zamanla benm bır sene oldu normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…