:))) kızlar çok şekrsiniz gercekten hadi bakalım ugurlu gelir bu topik hepimize inşallah eylul calısmalrı ekımde sonuc verır:) işe konstntre olamadım sizi okumaktan pc ye takılmıs durumdayım:126:
Hayirlisi amin hepimizde insallah bu ay o guzel haberi aliriz..
Iyiyiz sen nasilsin ??
Günaydın canım hoşgeldin. Vallahi herşey aynı seni sormalı :)Gunaydin canlar ne yapionuz nasilsiniz
kızlar aslında benim kilom normal ama özellikle kürtajdan sonra göbeğim çıktı benim durumumda olan varmı canım sıkılıyor ya hoş durmuyor yani.benim boy 1 70 kilo 60 .ama göbeğimi eritmem lazım ama çook zor yaa
görev gibi görmemek konusunda haklı ama böyle de olmaz canım. tıp diye bişey var. sen bu kocanı al beraber doktora gidin. önceden de doktora söyle kocanın inanmadığını böyle şeylere. Allahım Yarabbim ya... ne çektin be Esram sen de... eğer bu çocuğu istiyorsa uyacak yani... olmadı sen de işveyle cilveyse söyle, yanaş... napalım yapacak bişey yok
ayyy ben dun calismalara basladim ama bebek için bi çalışma olmadı
Gunaydin guzelim..
masllah resmine cok guzelsin..
nasilsin ? kirmizilardamisin sen canim ?
İyiyim canım annemdeyim ışte malum. Ay bekleme sürecine girdik ya beni stres bastı
:))) kızlar çok şekrsiniz gercekten hadi bakalım ugurlu gelir bu topik hepimize inşallah eylul calısmalrı ekımde sonuc verır:) işe konstntre olamadım sizi okumaktan pc ye takılmıs durumdayım:126:
Gunaydin canlar ne yapionuz nasilsiniz
İyiyim canımm. Ayy bende senin gibiyim çok tereddütteyim bebek konusunda. Niye böyle oldu ki ya
Gunaydin canlar ne yapionuz nasilsiniz
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaa
Walla ne çektim ben beeee
ya o gün arasında illa olacak die bişey yok dio.. taktığın sürece olmaz dio. ne bileyim ben zordur onun kararını değiştirmek.. olmazsa dr a gittiğimizde anlar ozaman anyayı konyayı..şimdilik rahat bırakıorum kocişi..
teşekkürler tatlım....evet ya kırmızı kart gördüm....
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaabunu kendimiz icin yapmis olduk
İyiyim canım annemdeyim ışte malum. Ay bekleme sürecine girdik ya beni stres bastı
Gunaydinnn kizlarrr.herkes iyidir insallah
Dun esim doktora gitmisti benimki baya sormus bisiler
Doktor bosaldiktan sonra hemen cik spermler o harwketle disari akmasin demis
Birde yarim saat belinin altina yastik koyup bacaklarini karnina dogru cekmis pozisyinda dinlensin esin demis
Keci boynuzu iciyodu esim devam et mesini solemis
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaabunu kendimiz icin yapmis olduk
az kalmadi mi kiz ? calismalar basliycak ...
otoùmatige baglama zamani
kızlar aslında benim kilom normal ama özellikle kürtajdan sonra göbeğim çıktı benim durumumda olan varmı canım sıkılıyor ya hoş durmuyor yani.benim boy 1 70 kilo 60 .ama göbeğimi eritmem lazım ama çook zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?