Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım c.tesi yum zmanı adam 20 güne yakın beni bekliyo çıldırdı düşün işte....

Yazik.. az kalmis sonra patlama olur galiba.. formalari giy hicran gibi..

42 numaralı formayla hicran sahalarda heyt be iyi yapmışsın walla mikmiksizz olmazzzz yupyy

kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaa bunu kendimiz icin yapmis olduk

kizlar bana destek verin kiz ben bosverdim gidiyorum..
kiz benim kocis formaya falan bakmiyo bile yaa..

aynen ya...ama geçen ay mahvettim adamı on gün boyunca neredeyse hergün bitti adam bende nadasa verdim 18-20 gün beklesin kendine gelir....

huhhhuuuuuuuuuuu harikasın balımmmmmmmm... iyi yapmışsınız. maşallahhhhh
Ayyy ilkinde daha giris yapmadan gitti ikinci uzun surdu ama benim kuku dayanamadi cok canim yandi yarida kesmek zorunda kaldik
42 numaralı formayla hicran sahalarda heyt be iyi yapmışsın walla mikmiksizz olmazzzz yupyy

Olmuyo yaa.. Uzun zamandur ilk jez bisiyler hissettim

aynen ya...ama geçen ay mahvettim adamı on gün boyunca neredeyse hergün bitti adam bende nadasa verdim 18-20 gün beklesin kendine gelir....

iyidir iyidir beklesin biraz.. sende oda kendinize gelin ama fazla uzatmak yok..

Kislar ben geldim noruyonuz? Ben eltimgilin netinden giriyorum

Bosver zaten olacağı varsa olsun formasiz maça katil sende ya takma kafana bende cou zaman formasiz katılıyorum formali olincada 5 dk sonra nasılsa formasizim :))

nadasmıııı hey Allahım yaa... harbi yanlız anne olursak dünyanın en çatlak anneleri olucaz sanırım.. e artık bebişleri düşünmek bile istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…