- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaabunu kendimiz icin yapmis olduk
valla canım c.tesi yum zmanı adam 20 güne yakın beni bekliyo çıldırdı düşün işte....
valla canım c.tesi yum zmanı adam 20 güne yakın beni bekliyo çıldırdı düşün işte....
42 numaralı formayla hicran sahalarda heyt be iyi yapmışsın walla mikmiksizz olmazzzz yupyy
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaabunu kendimiz icin yapmis olduk
20 gün müsen beni de geçmişsin yavru bu ne
Bebegim benim yaa sıkıntı yapma hersey olacagi yere varacak Allahim sag salim kucagimiza versinde gerisi onemli degik
valla diğer yum bitişi ,adet süresi ve diğer yum bekleyişi en az 18 gün işte hesapla bakalım....adam kendi bekliyo ne yapayım
Yazik.. az kalmis sonra patlama olur galiba..formalari giy hicran gibi..
kizlar bana destek verin kiz ben bosverdim gidiyorum..
kiz benim kocis formaya falan bakmiyo bile yaa..
Bebegim benim yaa sıkıntı yapma hersey olacagi yere varacak Allahim sag salim kucagimiza versinde gerisi onemli degik
Ayyy ilkinde daha giris yapmadan gitti ikinci uzun surdu ama benim kuku dayanamadi cok canim yandi yarida kesmek zorunda kaldikhuhhhuuuuuuuuuuuharikasın balımmmmmmmm... iyi yapmışsınız. maşallahhhhh
42 numaralı formayla hicran sahalarda heyt be iyi yapmışsın walla mikmiksizz olmazzzz yupyy
aynen ya...ama geçen ay mahvettim adamı on gün boyunca neredeyse hergün bitti adam bende nadasa verdim 18-20 gün beklesin kendine gelir....
Ayyy ilkinde daha giris yapmadan gitti ikinci uzun surdu ama benim kuku dayanamadi cok canim yandi yarida kesmek zorunda kaldik
Kislar ben geldim noruyonuz? Ben eltimgilin netinden giriyorum
Canim kendi fotonumu koydun?[/QUOTE
huhhhuuuuuuuuuuuharikasın] balımmmmmmmm... iyi yapmışsınız. maşallahhhhh
esrarengiziiimmmmicranımmmmm
he he bende sahalardayım sonunda:) şimdikiler antreman, artık bi daha ay da başlarız gollü maçlara inşallah
Ayyy hadi ins kisss bellide olmaz belki gol bilem olur bebek düşünmeden yaptiginiz icin
Canim kendi fotonumu koydun?[/QUOTE
esrarengiziiimmmm
Ayyy hadi ins kisss bellide olmaz belki gol bilem olur bebek düşünmeden yaptiginiz icin
yok canım öyle bi ihtimal, korunuyoruz çünkü daha :)
kuzum yaaa formalari giydim super bi inis yaptım sahalaraaaBunu kendimiz icin yapmis olduk
artık sen dayanamadın o derece yaniiiii... :111: aman maşallah... tutmayın küçük enişteyi
Yazik.. az kalmis sonra patlama olur galiba..formalari giy hicran gibi..
kizlar bana destek verin kiz ben bosverdim gidiyorum..
kiz benim kocis formaya falan bakmiyo bile yaa..
aynen ya...ama geçen ay mahvettim adamı on gün boyunca neredeyse hergün bitti adam bende nadasa verdim 18-20 gün beklesin kendine gelir....
selam kızlar, ne var ne yok bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?