kafayı yicemmmmmmm herkes hamileeeeeeeeeeee :18:Allahım yeni evli arkadaşlarım kuzenlerm yiğenlerm bile hamile millet en fazla 1 sene uğraşıyo ondan sonra oluyo.ben ne zaman hamileyim dicem
kıııızz deme öyle, gaza gelcem :)
ya ben dün çok kötü düştümmm kolum yaralandı aslında onuda söyleyebilirim
ya ben dün çok kötü düştümmm kolum yaralandı aslında onuda söyleyebilirim
günaydınnnnnn evlendiğimden beri bebek istiyorum ama pko hastasıyım bu yuzden adetlerım duzensız ve hamıle kalamıorum...
son 3 aydır adetım duzene gırmıstı en fazla 1 hafta gecıkıodu ama bu ay 15 gun gecıktı hamılede degılım bende tarlusala basladım adet olunca klomene baslayacagım ıns. ama son 1 haftadır kasıklarımda agrı ıdrara cok cıkıorum gece uykumdan uyandırıorama hamıs degılım neden acabaa
kafayı yicemmmmmmm herkes hamileeeeeeeeeeee :18:Allahım yeni evli arkadaşlarım kuzenlerm yiğenlerm bile hamile millet en fazla 1 sene uğraşıyo ondan sonra oluyo.ben ne zaman hamileyim dicem
çok geçmiş olsun canım. moralini bozma. tedavini ol gerisini Allaha bırak. o nasip ederse her şekilde nasip eder. o yaşadığın belirtiler de psikolojik olabilir. kendimden biliyorumeğer hamile belirtilerini okuyorsan sen de onları hissetmeye başlıyorsun otomatikman. biz bu yüzden bu topikte hamilelik belirtilerini konuşmama kararı aldık
dün okuyamamışım çok teşekkür ederim hepinize moral oldunuz canlarım sağolun
Kanama olmayınca gecistiriyorlar ondan dedim kanama diye kanama acile giriyo:))
Ben gittim devlete adetim bitti sandim kanamam var dedim hafif dedim kahverengi dedim beni gebelik testine gönderdi sonuc negatif çıktı tabi meger adetim bitmemis :)) bakmiyolar alttan sen testin pozitif ciktigini ama kahverengi renkli akintinin yogun olduğunu söyleçok koyu leke geldi hala geliyor ama kırmızı değil sadece kanama desem yeterlimi yani aç bakalım nasıl bir kanama demezler dimi
canım günaydın benım 1 ekimlisteyi güncelledim 26. sayfadan beri okuyorum bazı arkadaşlar sadece ekim demiş şimdi isimlerini yazdığım arkadaşlar bat(beklenen adet tarihinizi) yazın
arzum1989
sercem89
herşey mümkün
bebişhayali
tuuba89
aluk (eylül demişsin yanlış mı yazdın anlamadım)
kartal1126
eğer tarih yazdınız da ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın bu arkadaşlar tarih bekliyorum
asyak biz şimdi sana ne diyeceğiz bizde liste başısın ama eylül de hamilesin
ne dersiniz hamile yazalım liste başından aşağı hayırlı uğurlu devam etsin inşaallah kızlaaaar
canım üzülme. herkesin kısmeti farklı zamanda farklı şekilde olabiliyor. yapma lütfen. benim ablamın 15 yıldır çocuğu olmuyor o ne yapsın?? sen daha yolun başındasın şimdi baştan böyle bırakırsan kendini ohhoooo.........
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yolda goruorum herkezın karnı burnunda canım sıkılıor sokaga cıkmak ıstemıorum ve esımde ınadıma bak dıor gosterıorrr oda kotu nıyetten yapmıor amaallahım hepımızın yuzunu guldur ıcındede benım
ablanın neden omuyoki
aynı benm kocam gibi bak hatice hamile var burada
listeyi güncelledim 26. sayfadan beri okuyorum bazı arkadaşlar sadece ekim demiş şimdi isimlerini yazdığım arkadaşlar bat(beklenen adet tarihinizi) yazın
arzum1989
sercem89
herşey mümkün
bebişhayali
tuuba89
aluk (eylül demişsin yanlış mı yazdın anlamadım)
kartal1126
eğer tarih yazdınız da ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın bu arkadaşlar tarih bekliyorum
asyak biz şimdi sana ne diyeceğiz bizde liste başısın ama eylül de hamilesin
ne dersiniz hamile yazalım liste başından aşağı hayırlı uğurlu devam etsin inşaallah kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?