Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kafayı yicemmmmmmm herkes hamileeeeeeeeeeee :18: Allahım yeni evli arkadaşlarım kuzenlerm yiğenlerm bile hamile millet en fazla 1 sene uğraşıyo ondan sonra oluyo.ben ne zaman hamileyim dicem

canım üzülme. herkesin kısmeti farklı zamanda farklı şekilde olabiliyor. yapma lütfen. benim ablamın 15 yıldır çocuğu olmuyor o ne yapsın?? sen daha yolun başındasın şimdi baştan böyle bırakırsan kendini ohhoooo.........

kıııızz deme öyle, gaza gelcem :)

:)) canım kendini iyi hissediyorsan eger vücudunu senden iyi kimse bilemez bi tane ablamiz var 12 ay hamileydim diyo bizde nasıl yani dedkk oda ben kurtajdan hemen sonrabyine hamile kaldim dedi adet gormeden dedi ordan biliyorum simdi 6yasinda çocuğu var

günaydınnnnnn evlendiğimden beri bebek istiyorum ama pko hastasıyım bu yuzden adetlerım duzensız ve hamıle kalamıorum...
son 3 aydır adetım duzene gırmıstı en fazla 1 hafta gecıkıodu ama bu ay 15 gun gecıktı hamılede degılım bende tarlusala basladım adet olunca klomene baslayacagım ıns. ama son 1 haftadır kasıklarımda agrı ıdrara cok cıkıorum gece uykumdan uyandırıor ama hamıs degılım neden acabaa

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. moralini bozma. tedavini ol gerisini Allaha bırak. o nasip ederse her şekilde nasip eder. o yaşadığın belirtiler de psikolojik olabilir. kendimden biliyorum eğer hamile belirtilerini okuyorsan sen de onları hissetmeye başlıyorsun otomatikman. biz bu yüzden bu topikte hamilelik belirtilerini konuşmama kararı aldık

kafayı yicemmmmmmm herkes hamileeeeeeeeeeee :18: Allahım yeni evli arkadaşlarım kuzenlerm yiğenlerm bile hamile millet en fazla 1 sene uğraşıyo ondan sonra oluyo.ben ne zaman hamileyim dicem

ayneeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yolda goruorum herkezın karnı burnunda canım sıkılıor sokaga cıkmak ıstemıorum ve esımde ınadıma bak dıor gosterıorrr oda kotu nıyetten yapmıor ama allahım hepımızın yuzunu guldur ıcındede benım

ole yapıorum bende ama bır adet olsaydım ıyıydı bu bekleyıs daha kotu ınankı esıme hamıleyım dıye haber verıcegım gunu sabırsızlıkla beklıorummmm burda pko olan var mı bırde kac yıldır ugrasıosunuz yada ılk mı:2: bırde ıst and yakaısnd aıyı bır dr bıldıgınız var mı

listeyi güncelledim 26. sayfadan beri okuyorum bazı arkadaşlar sadece ekim demiş şimdi isimlerini yazdığım arkadaşlar bat(beklenen adet tarihinizi) yazın
arzum1989
sercem89
herşey mümkün
bebişhayali
tuuba89
aluk (eylül demişsin yanlış mı yazdın anlamadım)
kartal1126

eğer tarih yazdınız da ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın bu arkadaşlar tarih bekliyorum

asyak biz şimdi sana ne diyeceğiz bizde liste başısın ama eylül de hamilesin

ne dersiniz hamile yazalım liste başından aşağı hayırlı uğurlu devam etsin inşaallah kızlaaaar

çok koyu leke geldi hala geliyor ama kırmızı değil sadece kanama desem yeterlimi yani aç bakalım nasıl bir kanama demezler dimi
Ben gittim devlete adetim bitti sandim kanamam var dedim hafif dedim kahverengi dedim beni gebelik testine gönderdi sonuc negatif çıktı tabi meger adetim bitmemis :)) bakmiyolar alttan sen testin pozitif ciktigini ama kahverengi renkli akintinin yogun olduğunu söyle

Asya bide randevu al hemen aksam için internetten randevusuzda bakmiyorkar cok kalabalık oluyor

canım günaydın benım 1 ekim

ablanın neden omuyoki

aynı benm kocam gibi bak hatice hamile var burada

aynı benm kocam gibi bak hatice hamile var burada

ne tuhaflar bızene dımı ama bırde ben uzulunce bana dıor ben daha cocuk ıstemıorum kı sen bosuna takıorsun merve sen daha cocuksun fılannnnn offff offffffff allahım bırsey vesıle kıl hamıle ollalım rabbım

hehhehe canım benim inşş hamileyimdir ve inşşşş uğurlu gelirim inşşş aslında kızlar bulabilirsem size çok enteresan bi iletimi kopyalayacağım ben eylül topiğinde hani hiç beklemeden aniden hamile olduklarını öğreniyorlar ya keşke bizde öyle olsak demiştim dua kapım açıkmış şuan ki testten onu anlıyorum inşşş yine dua kapım açıktır rabbimmmm isteyen bekleyen şuan burda olan olmayan herkese evladını nasip etsin inşaallah hepiniz şakır şakır öğrenirsiniz ve ben rabbimin mucizesini bir kez daha yaşarım inşaallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…