Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok sağol canım ben birlikte kulanayım o zman gelişmeleri yazarım.besinleri araştırayım keçiboynuzu kürüde yapıcam bu ay eşime hakkımızda hayırlsıı..
Amin canım hayırlısı inşallah.Hiç canını sıkıp moralini bozma.Eşini de üzme.Stres spermlere çok zarar veriyormuş.Allah hakkımızda hayırlısın versin

Olsun geciverir kac ya bekledik nasilsa iki hafta dahada bekleyiveririz ozele gidiyorum ben hatta lility le ayni doktora gidiyoru

aynenya beklerim 1 yıl 2 ay bekledim 2 haftada beklerim herhalde ayyy ne güzel demek aynıdr gidiyorsunuz hiç karşılaştınızmı görüştünüz mü cnm bende özele gidiyorum bayan dr erkek dr mı gidiyosun balım

daha neler neler alıcak annesi ona :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...

amin cnm ben sadece hamile olduğumu öğrendiğimde ilk defa bir tane kıyafet aldım daha erken ya benim için cinsiyeti belli olursa almaya başlarım ama bizim kiler örgü yapmya başlamışlar bile daha benim hamle olduğumu bilmeden yengemle görümcem bebişime elbise hırka felan işlemişler

valla bir an önce zamanın geçmesini istiyorum ben eminim hamişlerin çoğuda öyle istiyordur ki bir an önce bebeklerimizi alalım kucağımıza sağlıkla inşallah....

tamam o zaman sizinkiler hızlı geçsin benimkisi yavaş yavaş çünkü bebeği kucağına aldıktan bir kaç ay sonra beni anlayacaksın ben çünkü kızımdan sonra en çok sevdiğim şey bebeğimin karnımda dolaştığı anı çok özlemiştim.

Erkek canim benjm doktorum hayir henuz karsilasmadjk hic :) oda hamis kalsinda karsilasakim

o zaman sizinkiler bebeği kız mı ilan etmişler?

öyle olsun o zaman kim ne istiyorsa öyle olsun....

Erkek canim benjm doktorum hayir henuz karsilasmadjk hic :) oda hamis kalsinda karsilasakim

işallah rabbim onada bu duyguları nasip eder benim koçiş erkek dr istemiyo o yüzden bayan dr gidiyorumm

o zaman sizinkiler bebeği kız mı ilan etmişler?

erkek kıyafetleri kız kıyafetleri karışık cnm bide ilk olunca karıŞIk yaparlar bizimkiler sağlıklı olsunda BEBİŞİM CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEYİLLL

kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. son bikaç gündür bazı belirtilerim var adetime 6 gün kala çıkmayacağını bile bile test yaptım negatif. 4 gün kala yani bu sabah aceleyle yaptım 2 dk baktım bişey yok çantama attım testi ,işe geldim bir baktım ikinci çizgi silik.. ne dersiniz?

koçiş akşam gelirse söyleyim yarın giderim ozaman acaba kaçıncı aylarda yapıyorlar aşılar merak ettim iyiki bahsettiniz bu konudan ben bilmiyordum çok sağolun

Daha gec kalmamissindir yarin git sana zaten asi karti verirler ona gore takip edersin sanirim ayda bi kere gitmen lazim

Kızlar acele etmenize gerek yok sağlık ocağı için. 9 ay boyunca 4 kez gitmeniz yeterliymiş. Aşılar 16-20. haftada yapılıyo. Ben 8. haftalık hamileyken gidip kayıt yaptırdım o da babamın çok samimi arkadaşı doktorum, bırakmadı :)

inşallah canım benım ara verdık 3 ay falan bakalım hayırlı zamanda bebişimiz bızı bırakmamak uzere gelır ınsallahh

inşallah cnm, içini ferah tut olacak...Rabbim nasip edecek.

maşallah, Rabbim içinde bebişini görmeyi de nasip etsin.

ne kadar zaman geçmiştir tahminen, testi yapmanla işe gitmen arasındaki süre yani? kızlar genelde 20 dakikayı geçince test yanıltıcı diyolar ama ben çok gördüm gebelik varsa çizginin silik çıktığını 1 saat sonrasında bile.

işallah cnm benim isteyen herkeze nasip etsin rabbim acele etmeyim ozamn müsait olunca bi gün giderim çok sağol cnm benimmm

40 dk kadar sonra baktım. metrobüslerde bakamadım. günler sonra bile baksam bembeyaz olurdu. çok heyecanlıyım ellerim titriyor. inşallah hayal kırıklığım olmaz. cevap verdiğin içinde ayrıca çok tşk ederim

işallah cnm benim isteyen herkeze nasip etsin rabbim acele etmeyim ozamn müsait olunca bi gün giderim çok sağol cnm benimmm

rica ederim. diyorum ya çok acil değil yani. zaten doktor beta hcg 1000 üzeri olunca gel diyo, dış gebelik falan olur diye. kocaman bi form dolduruyosun orda ilk gittiğinde o kadar. ne kadarlık oldu senin bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…