Amin canım hayırlısı inşallah.Hiç canını sıkıp moralini bozma.Eşini de üzme.Stres spermlere çok zarar veriyormuş.Allah hakkımızda hayırlısın versincok sağol canım ben birlikte kulanayım o zman gelişmeleri yazarım.besinleri araştırayım keçiboynuzu kürüde yapıcam bu ay eşime hakkımızda hayırlsıı..
Olsun geciverir kac ya bekledik nasilsa iki hafta dahada bekleyiveririz ozele gidiyorum ben hatta lility le ayni doktora gidiyoru
daha neler neler alıcak annesi ona :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...
valla bir an önce zamanın geçmesini istiyorum ben eminim hamişlerin çoğuda öyle istiyordur ki bir an önce bebeklerimizi alalım kucağımıza sağlıkla inşallah....
aynenya beklerim 1 yıl 2 ay bekledim 2 haftada beklerim herhalde ayyy ne güzel demek aynıdr gidiyorsunuz hiç karşılaştınızmı görüştünüz mü cnm bende özele gidiyorum bayan dr erkek dr mı gidiyosun balım
amin cnm ben sadece hamile olduğumu öğrendiğimde ilk defa bir tane kıyafet aldım daha erken ya benim için cinsiyeti belli olursa almaya başlarım ama bizim kiler örgü yapmya başlamışlar bile daha benim hamle olduğumu bilmeden yengemle görümcem bebişime elbise hırka felan işlemişler
amin cnm ben sadece hamile olduğumu öğrendiğimde ilk defa bir tane kıyafet aldım daha erken ya benim için cinsiyeti belli olursa almaya başlarım ama bizim kiler örgü yapmya başlamışlar bile daha benim hamle olduğumu bilmeden yengemle görümcem bebişime elbise hırka felan işlemişler
tamam o zaman sizinkiler hızlı geçsin benimkisi yavaş yavaş çünkü bebeği kucağına aldıktan bir kaç ay sonra beni anlayacaksınben çünkü kızımdan sonra en çok sevdiğim şey bebeğimin karnımda dolaştığı anı çok özlemiştim.
Erkek canim benjm doktorum hayir henuz karsilasmadjk hic :) oda hamis kalsinda karsilasakim
o zaman sizinkiler bebeği kız mı ilan etmişler?
Toprağım olcak yeterki yurekten inan olmasin deme hiç sağlıkla olsun de :)
Canim ben bugun kan testimi yeniledim sali 47 ydi bugun 535 olmus :))
zayıflayınca daha güzel olcak toprağımmm allah kucağına almayı nasip etsin
Ins topragim bu dha kontrole gittinki arife
arife mi gitcen cnmm bende zayıfladıktan sonra aşılama yaptrcam sanırımm kendiliğinden olcak gibi değil
koçiş akşam gelirse söyleyim yarın giderim ozaman acaba kaçıncı aylarda yapıyorlar aşılar merak ettim iyiki bahsettiniz bu konudan ben bilmiyordum çok sağolun
Daha gec kalmamissindir yarin git sana zaten asi karti verirler ona gore takip edersin sanirim ayda bi kere gitmen lazim
inşallah canım benım ara verdık 3 ay falan bakalım hayırlı zamanda bebişimiz bızı bırakmamak uzere gelır ınsallahh
Eki Görüntüle 970762 annesinin kuzusuu ilk fotomuzz
kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. son bikaç gündür bazı belirtilerim var adetime 6 gün kala çıkmayacağını bile bile test yaptım negatif. 4 gün kala yani bu sabah aceleyle yaptım 2 dk baktım bişey yok çantama attım testi ,işe geldim bir baktım ikinci çizgi silik.. ne dersiniz?
Kızlar acele etmenize gerek yok sağlık ocağı için. 9 ay boyunca 4 kez gitmeniz yeterliymiş. Aşılar 16-20. haftada yapılıyo. Ben 8. haftalık hamileyken gidip kayıt yaptırdım o da babamın çok samimi arkadaşı doktorum, bırakmadı :)
inşallah cnm, içini ferah tut olacak...Rabbim nasip edecek.
maşallah, Rabbim içinde bebişini görmeyi de nasip etsin.
ne kadar zaman geçmiştir tahminen, testi yapmanla işe gitmen arasındaki süre yani? kızlar genelde 20 dakikayı geçince test yanıltıcı diyolar ama ben çok gördüm gebelik varsa çizginin silik çıktığını 1 saat sonrasında bile.
işallah cnm benim isteyen herkeze nasip etsin rabbimacele etmeyim ozamn müsait olunca bi gün giderim çok sağol cnm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?