Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim renk olarak ikinci cizgi pembemi grimi gri cikinca olumsuz oluyo genelde ama pembeuse hamisleisn:))
, tamam bebjsim benkm gitmem.lazkm sarilik asisi yaptirmaliyim ama diger arkadaslar 2.aylarinda gitselerde olur

Canim yarin testini yenile ins vardir bebsin senledir

inşallahhhh yoldadır bizim minişlerin arkadaşı :) ben bildiğimi söyledim cnm, eger gebelik yoksa o test günler sonra bile çizgisiz oluyo ama varsa çizgi hafiften de olsa çıkıyo...belirtilerin her zamankinden farklıysa olma ihtimalin yüksek.

tabi cnm benim dediğim normal şartlar altında zaten. ay ne güzel ya maşallahhh topik bi anda coştu kızlara iyi geldi 2014 :)

rica ederim. diyorum ya çok acil değil yani. zaten doktor beta hcg 1000 üzeri olunca gel diyo, dış gebelik falan olur diye. kocaman bi form dolduruyosun orda ilk gittiğinde o kadar. ne kadarlık oldu senin bebiş?

25 aralıkta enson regli oldum 11 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum cnm enson 5 şubatta gittim kese görüldü 4 bucuk haftalık bişey dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın dedi 22 şubatta gideceğim o zaman tam belli olur kaç haftalık olduğu dış gebelik değil dedi dr

Son düzenleme:
tabi cnm benim dediğim normal şartlar altında zaten. ay ne güzel ya maşallahhh topik bi anda coştu kızlara iyi geldi 2014 :)

Evet bebis kehanetin cikti :)) yakin zamamda planlarimizi uygulayalim:)) falciyi acalim benim.kocada cinsiyet tahmjni yapsin paralari koparalim Allahim ins ddigerlerkmizde hamis kalır yalvaririm amin

Evet bebis kehanetin cikti :)) yakin zamamda planlarimizi uygulayalim:)) falciyi acalim benim.kocada cinsiyet tahmjni yapsin paralari koparalim Allahim ins ddigerlerkmizde hamis kalır yalvaririm amin

sorma yaaa enişteyle biz dükkanı iyi işletiriz bu işin getirisi de iyi olur :) Gamze ben kendimden korkmaya başladım noluyo bana yaw, ya çok temiz kalpliyim ya da aptalım :)))))))))) aminnn inşallahhh Rabbim isteyen herkese en tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah...

yok cnm yanlış anlama senin için demedim dış gebelik falan. maşallahhh Rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah...ben yarıyı geçtim çok şükür :)

sağolun kızlar. 4 gün var edetime. evet bugün hemen özel biyerde kan testi yaptırayım. haber veririm size de çoook teşekkürler.

bence hamişsin cnm yarın tekrar yap testi cnm benim işallah hamilesindir

yok balım yanliş anlamadım ay ne güzel işallah kucağinada alırsın cnm hicran dilketin dilek monbebe azap çiçeği nerde merak ettim:26::44:

kızların işleri vardır ya da biraz uzaklaşmak istemişlerdir. gerçi şu ara topik çok bereketli maşallah, herkese de umut olur burda olsalar süper olurdu...

kızların işleri vardır ya da biraz uzaklaşmak istemişlerdir. gerçi şu ara topik çok bereketli maşallah, herkese de umut olur burda olsalar süper olurdu...

hımmm hicranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu kukulumu pipili mi bence kukulu

kızlar İst Avrupa yakasında gittiğiniz veya bildiğiniz iyi ilgilenebilecek bir doktor lazım varmı bildiğiniz?

Kalbun cok temiz bebisim senin aminnn ins :) evet ful cekersiniz dukani

hımmm hicranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu kukulumu pipili mi bence kukulu

Hicran kontrole gitmedi daha, bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidecekti kontrole. eşinin işi dolayısıyla 1 hafta ertelemişti randevusunu. bana erkek gibi geliyor onun minişi ama doktor kıza benziyo demişti...

Hicran kontrole gitmedi daha, bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidecekti kontrole. eşinin işi dolayısıyla 1 hafta ertelemişti randevusunu. bana erkek gibi geliyor onun minişi ama doktor kıza benziyo demişti...

hmm ben kız hissediyorum hicranın bebişini sağlıklı olsunda pıtırcık kısçem benimkine ne hissediyosunn

hmm ben kız hissediyorum hicranın bebişini sağlıklı olsunda pıtırcık kısçem benimkine ne hissediyosunn

ben hamilelik tarihini daha iyi tahmin ediyorum sanırım :))) 2 kişinin cinsiyetini tutturamadım, 2-3 kişinin de tutturdum. ama seninki kız gibi geldi bana bi an :)

günaydın kızlar nasılsınız :))) ben bugün klomene başladım hayırlısı benim için dua edinnnnn seviyorum sizleri :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…