Canim renk olarak ikinci cizgi pembemi grimi gri cikinca olumsuz oluyo genelde ama pembeuse hamisleisn:))kızlar acil desteğinize ihtiyacım var. son bikaç gündür bazı belirtilerim var adetime 6 gün kala çıkmayacağını bile bile test yaptım negatif. 4 gün kala yani bu sabah aceleyle yaptım 2 dk baktım bişey yok çantama attım testi ,işe geldim bir baktım ikinci çizgi silik.. ne dersiniz?
, tamam bebjsim benkm gitmem.lazkm sarilik asisi yaptirmaliyim ama diger arkadaslar 2.aylarinda gitselerde olurKızlar acele etmenize gerek yok sağlık ocağı için. 9 ay boyunca 4 kez gitmeniz yeterliymiş. Aşılar 16-20. haftada yapılıyo. Ben 8. haftalık hamileyken gidip kayıt yaptırdım o da babamın çok samimi arkadaşı doktorum, bırakmadı :)
inşallah cnm, içini ferah tut olacak...Rabbim nasip edecek.
maşallah, Rabbim içinde bebişini görmeyi de nasip etsin.
40 dk kadar sonra baktım. metrobüslerde bakamadım. günler sonra bile baksam bembeyaz olurdu. çok heyecanlıyım ellerim titriyor. inşallah hayal kırıklığım olmaz. cevap verdiğin içinde ayrıca çok tşk ederim
40 dk kadar sonra baktım. metrobüslerde bakamadım. günler sonra bile baksam bembeyaz olurdu. çok heyecanlıyım ellerim titriyor. inşallah hayal kırıklığım olmaz. cevap verdiğin içinde ayrıca çok tşk ederim
Canim renk olarak ikinci cizgi pembemi grimi gri cikinca olumsuz oluyo genelde ama pembeuse hamisleisn:))
, tamam bebjsim benkm gitmem.lazkm sarilik asisi yaptirmaliyim ama diger arkadaslar 2.aylarinda gitselerde olur
Canim yarin testini yenile ins vardir bebsin senledir
rica ederim. diyorum ya çok acil değil yani. zaten doktor beta hcg 1000 üzeri olunca gel diyo, dış gebelik falan olur diye. kocaman bi form dolduruyosun orda ilk gittiğinde o kadar. ne kadarlık oldu senin bebiş?
tabi cnm benim dediğim normal şartlar altında zaten. ay ne güzel ya maşallahhh topik bi anda coştu kızlara iyi geldi 2014 :)
Evet canim cuma saat 10 aldim randevumu bakalim.ins sagliklidir :)
Evet bebis kehanetin cikti :)) yakin zamamda planlarimizi uygulayalim:)) falciyi acalim benim.kocada cinsiyet tahmjni yapsin paralari koparalim Allahim ins ddigerlerkmizde hamis kalır yalvaririm amin
25 aralıkta enson regli oldum 11 ocakta çatlatma iğnesi olmuştum cnm enson 5 şubatta gittim kese görüldü 4 bucuk haftalık bişey dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın dedi 22 şubatta gideceğim o zaman tam belli olur kaç haftalık olduğu dış gebelik değil dedi dr
Yok canim denizlideyim ben malesef :)gamse canım.sen nerede oturuyosun istanbuldamı? bende iyi bir doktor arıyorumda onun için sordum cano.
sorma yaaa enişteyle biz dükkanı iyi işletiriz bu işin getirisi de iyi olur :) Gamze ben kendimden korkmaya başladım noluyo bana yaw, ya çok temiz kalpliyim ya da aptalım :)))))))))) aminnn inşallahhh Rabbim isteyen herkese en tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah...
yok cnm yanlış anlama senin için demedim dış gebelik falan. maşallahhh Rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah...ben yarıyı geçtim çok şükür :)
bence hamişsin cnm yarın tekrar yap testi cnm benim işallah hamilesindir
yok balım yanliş anlamadım ay ne güzel işallah kucağinada alırsın cnm hicran dilketin dilek monbebe azap çiçeği nerde merak ettim:26::44:
kızların işleri vardır ya da biraz uzaklaşmak istemişlerdir. gerçi şu ara topik çok bereketli maşallah, herkese de umut olur burda olsalar süper olurdu...
sorma yaaa enişteyle biz dükkanı iyi işletiriz bu işin getirisi de iyi olur :) Gamze ben kendimden korkmaya başladım noluyo bana yaw, ya çok temiz kalpliyim ya da aptalım :)))))))))) aminnn inşallahhh Rabbim isteyen herkese en tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah...
yok cnm yanlış anlama senin için demedim dış gebelik falan. maşallahhh Rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah...ben yarıyı geçtim çok şükür :)
hımmm hicranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu kukulumu pipili mibence kukulu
Hicran kontrole gitmedi daha, bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidecekti kontrole. eşinin işi dolayısıyla 1 hafta ertelemişti randevusunu. bana erkek gibi geliyor onun minişi ama doktor kıza benziyo demişti...
hmm ben kız hissediyorum hicranın bebişini sağlıklı olsunda pıtırcık kısçem benimkine ne hissediyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?