ben hamilelik tarihini daha iyi tahmin ediyorum sanırım :))) 2 kişinin cinsiyetini tutturamadım, 2-3 kişinin de tutturdum. ama seninki kız gibi geldi bana bi an :)
günaydın kızlar nasılsınız :))) ben bugün klomene başladım hayırlısı benim için dua edinnnnn seviyorum sizleri :)))))
ben hamilelik tarihini daha iyi tahmin ediyorum sanırım :))) 2 kişinin cinsiyetini tutturamadım, 2-3 kişinin de tutturdum. ama seninki kız gibi geldi bana bi an :)
rabbim tum isteyenlere yasatsinnn cok guzelmis coookkk
banada hamilelik tarihi tahmini yapsana ozaman bebişim :):)
Hosgeldin cnm bat = adet tarihi
bilgilendirdiğin için çok saol
Bende isyerim bendeiçime doğsun direkt söylerim cnm :) tutturdum yakın zamanda bazı arkadaşlarınkini :)
hımm sağlıkl olsunda balımm cinsiyeti benim için hiç önemli deyilll
günaydın balımm iyiyiz tatlım sen nasılsınn bizde seni seviyoruz tatlım her zaman dualarımdasınızzzzzz
kızlar test yaptım 2 cizgide aynı sekilde koyu cıktı napayım ben simdi şoktayım
kızlar test yaptım 2 cizgide aynı sekilde koyu cıktı napayım ben simdi şoktayım
yarın sabah inş testler bu sekilde
evet canım 40 gün gecikince adetr ve anca test yapınca böyle cıktıHiç bu kadar koyusunu görmemiştim.
evet canım 40 gün gecikince adetr ve anca test yapınca böyle cıktıbaya koyu yarın bakalım kanda sanıyorum 1.5 aylıhgı gecmişimdir
evet canım ilk kez bu sefer akısına bıraktım sürekli hüsran olunca bu sefer hic bakmadım dedim bu hadftada adet olmazsam adet getirici ile olurum filan ama gebeymişimYuh ya 40 gündür ilk defa mj test yapiosun inanamiyorum sana
evet canım 40 gün gecikince adetr ve anca test yapınca böyle cıktıbaya koyu yarın bakalım kanda sanıyorum 1.5 aylıhgı gecmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?