Amanda :)) süper daha noce fotolari olcak insEki Görüntüle 970762 annesinin kuzusuu ilk fotomuzz
aminnn gamzemmm ınsallah tum ısteyenlere rabbım nasıp etsın bizleredee Allahh razı olsunnnnn canımm
Amanda :)) süper daha noce fotolari olcak ins
Ins kuzucum allah varligini bildikren sonra acisini gostermesin
Benimde bat ocak 7 ydi aramizfa 10 gun filan var demekki allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin atda ben cepten giriyorum gorebilirmitimki
maşallahhh miniğimizee rabbim saglıklı bı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsınn canımm
Amanda :)) süper daha noce fotolari olcak ins
Ins kuzucum allah varligini bildikren sonra acisini gostermesin
çok sağol cnm benim darısıda sana işallahh allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin
işalah cnm benim koçişinle birlikte mi gideceksin yeğenimizi görmeye
aminnnnn canımmmm o duyguyuları yasıyorumda kucagıma almak nasıp olmuyor rabbım saglıklı bı sekılde kucagımızaa almayı nasıp etsın ınsallah hayırlısıylaaaa
kısçem benim eltim geçen yıl 9 haftalık bu yıl yani geçen ayda 12 haftalık 2 düşüğü oldu 2 side sağlıklı idi hiçbir sorunu yoktu antepde bi şıh vardı oraya gittik sende tabe var dedi ondan düşüğün oluyor dedi eltime perhiz verdi bende korkuyorum dedim ikimizede aynı perhizi verdi bebeğin olsa bile sakat olur dedi bu perhizi tutarsan sağlıklı olur dedi senin kaç düşüğün oldu cnm
canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim c.c. en kısa zamanda verir bebeğini...Allah c.c. herkese tattırsın bu inş..canım doktor e vitaminini sanırım bu morfoloji için verdi.yediklerine dikkat et demişti.bu sayıyı yükseltmek için ne yemek gerekiyor acaba bilgin var mı fındık fıstık vs bu oranı yukarı çekiyor mu?? birde bilgin varsa bir şey daha sormak istiyorum doktorum klomen tedavisine başlattı.ben çörek otu kürü yapıyrdum bu ay klomenle birlikte kullansam bi zararı olurmu acaba bilgin var mı canım ???Amin canım inşallah.Sizin değerler bizimkine göre gayet iyi.Bizim morfoloji %1 ileri hareket sıfır.Dr ben aşılama bile yapmam bu değerlerle dedi.Kendiniz hazır hissettiğinizde tüp yaptırın dedi.Canım sen bence kürlerle vitaminlerle biraz destek ve eşine.Allahın izniyle şansınız yüksek.L-carnitine ve L-arginine içeren besin desteği almak lazımmış.Vitamin kapsülleri var bunları içeren.Ben yukarda saydığım tabletleri araştırdım.Neofertili almayı düşünüyorum.xy complex içeriği daha iyi ama daha pahalı.Birde çakşır bitkisi çok faydalıymış canım.Allah yardımcımız olsun.Olmzsa birkaç ay sonra tüp yaptıracaz
Bukonuyla ilgili bütün kurleri uygula canim dualarim senible
çok sağol cnm benim darısıda sana işallahh allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin
işalah cnm benim koçişinle birlikte mi gideceksin yeğenimizi görmeye
canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim c.c. en kısa zamanda verir bebeğini...Allah c.c. herkese tattırsın bu inş..canım doktor e vitaminini sanırım bu morfoloji için verdi.yediklerine dikkat et demişti.bu sayıyı yükseltmek için ne yemek gerekiyor acaba bilgin var mı fındık fıstık vs bu oranı yukarı çekiyor mu?? birde bilgin varsa bir şey daha sormak istiyorum doktorum klomen tedavisine başlattı.ben çörek otu kürü yapıyrdum bu ay klomenle birlikte kullansam bi zararı olurmu acaba bilgin var mı canım ???
başlıcam Allahın izniyle kuşummm dualrının benimle olduğunu biliyorum Allh c.c. san ve bebişine sağlık sıhhat versin inş bebişim :)))
3 canım bende kan pıhtılaşması var . şıh cımı canım o ne kı
canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim c.c. en kısa zamanda verir bebeğini...Allah c.c. herkese tattırsın bu inş..canım doktor e vitaminini sanırım bu morfoloji için verdi.yediklerine dikkat et demişti.bu sayıyı yükseltmek için ne yemek gerekiyor acaba bilgin var mı fındık fıstık vs bu oranı yukarı çekiyor mu?? birde bilgin varsa bir şey daha sormak istiyorum doktorum klomen tedavisine başlattı.ben çörek otu kürü yapıyrdum bu ay klomenle birlikte kullansam bi zararı olurmu acaba bilgin var mı canım ???
başlıcam Allahın izniyle kuşummm dualrının benimle olduğunu biliyorum Allh c.c. san ve bebişine sağlık sıhhat versin inş bebişim :)))
günaydın canım... haftaları su gibi akıp geçirtiyorsun ama bence sakin sakin geçsin daha iyi olur şura kaç ay kaldı doğuma az daha tadını çıkartalım çünkü en çok sevdiğim bölüm var şuanda
Evet cuma kocamla gitcem ins sorunsuzdur ve saglikla kucagimiza alırız
hoca yani
kan pırtılaşması mı onun ilaçları oluyor bildiğim kadarı ile düşüklerin için üzüldüm ya rabbim bi daha yaşatmasın işallah sağlıklı evlatların olurrr cnmben korkuyorum yumurta kelle paça ciğer çiğ soğan sarımsak mercimek nohut yemiyceksin dedi yemiyorum artık :26:
Sanmıyorum sorun olacağını canım.Ben kullanmıştım bi sorun olmadı.Hatta daha çok büyümüştü yumurtam kullanmadığım aya göre.Evet e vitamini gerekli.Canım spermler için gerekli şeyler şunlarmış. L-carnitine, L-arginine, selenyum, çinko, e vitamini. netten bunlar hangi besinlerde var diye araştırırsan çıkar.Ben araştırdım da tam hatırlamıyorum.Bir çok gıda da var çünkü.Bunları içeren vitamin tableti alacam bende.
Allah Allah niye acaba.Halbuki yumurta hamilelikte yemek lazımmış.Sen beslenmene dikkat et yine de.Eltinde oldu diye sende de olacak diye bişey yok canım .Tabe neymiş peki???
ayyyyyyyyy çok tatlı yeğenimizin cicileriiiii
cnm benim işallah sağlıklı dır bebeğin benim konturol 19 şubatta oluyor ama ben 22 şubatta gideceğim cumartesi gideceğim merkez gidiyoruz bize 55 km uzaklıkta yollarda bozuk hafta içi koçiş işe gidiyor hafta içi gitsek işe yetişmek için arabayı hızlı kullanır diye hfta sonu gideceğiz bu günler nasıl geçecek bilmiyorum çok meraklıyım yaaaa se özelemi devletemi gidiyosun cnm
ayyyyyyyyy çok tatlı yeğenimizin cicileriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?