Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benimde bat ocak 7 ydi aramizfa 10 gun filan var demekki allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin atda ben cepten giriyorum gorebilirmitimki

maşallahhh miniğimizee rabbim saglıklı bı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsınn canımm

çok sağol cnm benim darısıda sana işallahh allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin

Amanda :)) süper daha noce fotolari olcak ins

Ins kuzucum allah varligini bildikren sonra acisini gostermesin

işalah cnm benim koçişinle birlikte mi gideceksin yeğenimizi görmeye

çok sağol cnm benim darısıda sana işallahh allah bu duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin

işalah cnm benim koçişinle birlikte mi gideceksin yeğenimizi görmeye

aminnnnn canımmmm o duyguyuları yasıyorumda kucagıma almak nasıp olmuyor rabbım saglıklı bı sekılde kucagımızaa almayı nasıp etsın ınsallah hayırlısıylaaaa

aminnnnn canımmmm o duyguyuları yasıyorumda kucagıma almak nasıp olmuyor rabbım saglıklı bı sekılde kucagımızaa almayı nasıp etsın ınsallah hayırlısıylaaaa

kısçem benim eltim geçen yıl 9 haftalık bu yıl yani geçen ayda 12 haftalık 2 düşüğü oldu 2 side sağlıklı idi hiçbir sorunu yoktu antepde bi şıh vardı oraya gittik sende tabe var dedi ondan düşüğün oluyor dedi eltime perhiz verdi bende korkuyorum dedim ikimizede aynı perhizi verdi bebeğin olsa bile sakat olur dedi bu perhizi tutarsan sağlıklı olur dedi senin kaç düşüğün oldu cnm

3 canım bende kan pıhtılaşması var . şıh cımı canım o ne kı

canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan Rabbim c.c. en kısa zamanda verir bebeğini...Allah c.c. herkese tattırsın bu inş..canım doktor e vitaminini sanırım bu morfoloji için verdi.yediklerine dikkat et demişti.bu sayıyı yükseltmek için ne yemek gerekiyor acaba bilgin var mı fındık fıstık vs bu oranı yukarı çekiyor mu?? birde bilgin varsa bir şey daha sormak istiyorum doktorum klomen tedavisine başlattı.ben çörek otu kürü yapıyrdum bu ay klomenle birlikte kullansam bi zararı olurmu acaba bilgin var mı canım ???
Bukonuyla ilgili bütün kurleri uygula canim dualarim senible

başlıcam Allahın izniyle kuşummm dualrının benimle olduğunu biliyorum Allh c.c. san ve bebişine sağlık sıhhat versin inş bebişim :)))

Sıkma güzel canini yeterki Rabbim ol desin aminn canimcim tez vakitte sanafa saglikli bebisler nasip etsin

3 canım bende kan pıhtılaşması var . şıh cımı canım o ne kı

hoca yani
kan pırtılaşması mı onun ilaçları oluyor bildiğim kadarı ile düşüklerin için üzüldüm ya rabbim bi daha yaşatmasın işallah sağlıklı evlatların olurrr cnmben korkuyorum yumurta kelle paça ciğer çiğ soğan sarımsak mercimek nohut yemiyceksin dedi yemiyorum artık :26:

Sanmıyorum sorun olacağını canım.Ben kullanmıştım bi sorun olmadı.Hatta daha çok büyümüştü yumurtam kullanmadığım aya göre.Evet e vitamini gerekli.Canım spermler için gerekli şeyler şunlarmış. L-carnitine, L-arginine, selenyum, çinko, e vitamini. netten bunlar hangi besinlerde var diye araştırırsan çıkar.Ben araştırdım da tam hatırlamıyorum.Bir çok gıda da var çünkü.Bunları içeren vitamin tableti alacam bende.

valla bir an önce zamanın geçmesini istiyorum ben eminim hamişlerin çoğuda öyle istiyordur ki bir an önce bebeklerimizi alalım kucağımıza sağlıkla inşallah....

Evet cuma kocamla gitcem ins sorunsuzdur ve saglikla kucagimiza alırız

cnm benim işallah sağlıklı dır bebeğin benim konturol 19 şubatta oluyor ama ben 22 şubatta gideceğim cumartesi gideceğim merkez gidiyoruz bize 55 km uzaklıkta yollarda bozuk hafta içi koçiş işe gidiyor hafta içi gitsek işe yetişmek için arabayı hızlı kullanır diye hfta sonu gideceğiz bu günler nasıl geçecek bilmiyorum çok meraklıyım yaaaa se özelemi devletemi gidiyosun cnm

Allah Allah niye acaba.Halbuki yumurta hamilelikte yemek lazımmış.Sen beslenmene dikkat et yine de.Eltinde oldu diye sende de olacak diye bişey yok canım .Tabe neymiş peki???

cok sağol canım ben birlikte kulanayım o zman gelişmeleri yazarım.besinleri araştırayım keçiboynuzu kürüde yapıcam bu ay eşime hakkımızda hayırlsıı..

Allah Allah niye acaba.Halbuki yumurta hamilelikte yemek lazımmış.Sen beslenmene dikkat et yine de.Eltinde oldu diye sende de olacak diye bişey yok canım .Tabe neymiş peki???

korku gibi bişey ama tam bilmiyorum eşlerin 2 de olursa döllenme olurmuş ama adetle birlikte atarmış sesiz düşük olurmuş sadece bayanda olursa 1 aylık 3 aylık olurmuş sebebsiz düşük olurmuş ben korkuyorum korkuncada düşük olurmuş dün akşam çok korktum mesala dikkat edeceğim ya ne olur ne olmaz dimi zaten zor buldukbebişimizi

Olsun geciverir kac ya bekledik nasilsa iki hafta dahada bekleyiveririz ozele gidiyorum ben hatta lility le ayni doktora gidiyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…