hani sen fazla takmıyodun bu bebiş olayını, spora diyete odaklanmıştın, şimdi bebek fikrini azıcık atmaya çalış kafandan psikolojik olarak rahat olduğun anda gelecek minişin bence...Sana benzeyen bi kız gelse yaaaaaa
hani sen fazla takmıyodun bu bebiş olayını, spora diyete odaklanmıştın, şimdi bebek fikrini azıcık atmaya çalış kafandan psikolojik olarak rahat olduğun anda gelecek minişin bence...Sana benzeyen bi kız gelse yaaaaaa
Canlarm ben ckyorum herifim geldi minik bebisim sen yaz bana doncem ben sana iyi geceler herkese coook optümmm hepinizi
Atıyorum atyrum beni buluyooo cekiyorum sanki hamileleern hepsini komsum bile hamile kaldı istemiuordu bende gel benim ev ugursz kesin negatif ckar dedim kadn hamile cktı valla
Canım benim üzülme ya.Allah büyük.Uğursuzluk bizim evlerde değil canım.Taşındık şehir değiştirdik yine negatif.Bizim kukularda var sorun :)) Üzme kendini.Ben her namazdan sonra burdaki kızların hepsine, ayrıca sana isminle dua ediyorum.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
Nekadardir istiyodun cok şaşırdım ya 40 gun çok uzun süre Rabbim sana bagislasin insevet canım ilk kez bu sefer akısına bıraktım sürekli hüsran olunca bu sefer hic bakmadım dedim bu hadftada adet olmazsam adet getirici ile olurum filan ama gebeymişim
Topragim bebegimizin dünyaya gelecegi tarih belli alımızdq yazılı ve biz ne yaparsqk yapalım bu değişmeyecek ve hergrcen gun bi adjm daha yaklasiyosun beb yürekten inanıyorum dualarımdasiniz hepiniz ins tez vakittw sjzdr bu duygulari yasarsinizİnsallahh bitanemmm allah sana bagıslasın ben ara verdim simdilik bende hamile kalırsamm insallah bende ona gitcemm dua et bana hamilelerin duası tutar allah banada nasip etsinn
Keske cnmmbenim artik cok ümidim kalmadi yaaa
Nekadardir istiyodun cok şaşırdım ya 40 gun çok uzun süre Rabbim sana bagislasin ins
Topragim bebegimizin dünyaya gelecegi tarih belli alımızdq yazılı ve biz ne yaparsqk yapalım bu değişmeyecek ve hergrcen gun bi adjm daha yaklasiyosun beb yürekten inanıyorum dualarımdasiniz hepiniz ins tez vakittw sjzdr bu duygulari yasarsiniz
Xlxl sen Nekadardir istiyosun :) umidini kaybetme yeterkk Rabbim ol desjn olur
Bence sen kana gitme direk doktora git ve kalp atışlarıni duy miniginin ihmal etme bugün git hemen kana gitmene gerek yok çünkü Rabbim ne eylerse güzel eyler korkma minikon senle git bi tanis napiomjs nasilmis :) belki yapilmasi gereken testlero filan vardirşaşırdın demi 7 yıllık evliyim ben pco var bende sürekli adetim gecikir 10 15 20 gün tabi hic 40 gün gecikmemişti ya diilse ya diilse diye diye bekledim 40 koca gün artık dayanamadım yaptım ve inanmadım tekrarladım testi,
6 senedir ugrasıorum cnm asılamalar igneler ilaclar bir türlü büyümeyen yumurtalar ah ah yazarken bile aglıorum sinir stres sabrın sonuı selametmiş kan tahliline gidicem ama nedense korkuyorum 2 aylık olmustur sanırım demi bi kere düsük yaptım kimyasal gene öyle olurmu kese görünürmü kafam bir dünya:2:
şaşırdın demi 7 yıllık evliyim ben pco var bende sürekli adetim gecikir 10 15 20 gün tabi hic 40 gün gecikmemişti ya diilse ya diilse diye diye bekledim 40 koca gün artık dayanamadım yaptım ve inanmadım tekrarladım testi,
6 senedir ugrasıorum cnm asılamalar igneler ilaclar bir türlü büyümeyen yumurtalar ah ah yazarken bile aglıorum sinir stres sabrın sonuı selametmiş kan tahliline gidicem ama nedense korkuyorum 2 aylık olmustur sanırım demi bi kere düsük yaptım kimyasal gene öyle olurmu kese görünürmü kafam bir dünya:2:
Keseyi bırak kalp atisini bilr duyarsın hadi hemen randevu al git bak.minikine
nasıl bir duygu yaa bu allahım herkese nasip etsin sen de bebegini al saglıkla kucagına bende kadınlarkulubu literatürüne adayım yani 40 gün test yapmayan kadın dieherkes espri yapıo az daha bekleseydin dogacaktı zaten die
evet kızlar çift çizgi görüp kan tahlilinde 0 görünce hüsranım büyük oldu.iyiki kocama söylememişim..yine çok daraldım bu test mevzularından. 1 ay daha uğraş bekle şimdi (
Canim gecen ay bende yaşadım aynısını ama hep dedim bebisim geliyodu vazgecti bu ay gelir kesin dedim ve geldi senjnde öyle olur inşallah biliyorum cok üzüldünyasadim anlıyorum ama geccek ve minilin senle olcak
Nekadardir istiyodun cok şaşırdım ya 40 gun çok uzun süre Rabbim sana bagislasin ins
Topragim bebegimizin dünyaya gelecegi tarih belli alımızdq yazılı ve biz ne yaparsqk yapalım bu değişmeyecek ve hergrcen gun bi adjm daha yaklasiyosun beb yürekten inanıyorum dualarımdasiniz hepiniz ins tez vakittw sjzdr bu duygulari yasarsiniz
Xlxl sen Nekadardir istiyosun :) umidini kaybetme yeterkk Rabbim ol desjn olur
Cok olmadi aslinda yaa bu 3.ay olacak ama bn daha cok mik mik yapmaktan biktim gorev gb oldu artik bunalti bni ara verdim vallaha artik istedikce yapiyrm gorev olmasn artik....
Mecburiyetten mikmik yaparsan zaten olmazki en güzeli birbirinizi ozlediginiz zaman mikmik ve bigun bos bigum doluda olmadi benim 2 bos bi doluda oldu mesela ins gelecek minikin cok uzak degil gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?