Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kesede bisey gorunmemesi normal simdi canini sikma hic. Dedigin gibi 2hafta sonra kalp atislariyla gorursun minigini insallahh ayrica cogu devlet hastanesinde fotografini vermiyolar maleseff

Cok sagol bidenem.esim gecen hafta ise basladi.cok iyi allahima binlerce kez sukurler olsun.buyuk bi badire atlattik.sonu gzl oldu cok sukur.sen nasilsin canim

İyiyimmmm cok sükür allahm kocanı cocugunu sana bagsladı guzel gunler sizin oldun cnmm benim

Aminn kuzucum banada erkrk gibi doguyo sağlıklı olsunds inan jic umrumfa değil sen bolbol dua et toprağım baska secenek yk olacak yeterki saglikli olshn

Kese tabii bos gözükcek susam kadar daha :)) minicik jic canini sıkmak kalp atislrini duyduğunda pzmana anlayacaksin varlgini az daha sabir

İyi cıtıe anne sen naslsın

iyiyim balımm tombik neden bu kadar panik yapıyorki anlamıyorum tatlım üzülme sen rabbim sanada verecek bak ben 11 ocaakta çatlatma iğnesi oldum ya 10 ocakta 12 ocakta ilişkiye girdim sadece gerisini boş verdim olursa olur moduna girdim oldu gerçekten vakti saati var tatlım bak eltim korunuyor sonra öğreniyorki 2 aylık hamile her şey kısmet tatlım rabbim verirse her türlü verir

Sen cuma gidiodun dimi cnm. Bu arada sende hic belirti fln vami?bulanti vs.

Cnmmmm benimmmm güzell arkadsmmm coook seviyorum seni mutlulugunla mutlu oluuorumm

Suan bende ara verdim cıtır anne yazmak istemistim ayrica iliskiden sonra hemen kalkıp hepsinin cıkmasnı saglıyorumm hem istiyorum hem istemiyorum kafam karısık valla tatlm yum yum günleerini geciriyorum fln böyle sacma seyleer yapmaya basladm

Kasim ayinda dusuk yaptigim icin panik yapiyorum.o yuzden hassasim canlarimm

tatlım en son ne zaman adet oldun düşüğün için üzüldüm tatlım işallah bu öyle olmayacak sen rabbime güven dua et sadece

hatırlarsın belki 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim ağlamaktan öldüm sonra kendime geldim namaz kılmaya başladım 7 gün oruç tuttum hamileysem 41 ayetel kürsi okuycam dedim hamile olduğumu öğrendim 15 gün kvlerde kaldım eve gidince okurum dedim 3 gün boyunca sağ gözüm çok kötü ağrıdı abdestimi aldım 41 ayetel kürsiyi okudum 1 saat sonra geçti gözümün ağrısı tatlım bide benim rahmimin arkaya dönük olduğunu söyledi dr ilişki olduktan sonra 30 dk yat dedi totonun altına yastık koy dedi yaptım hatta denize dedimki bu ay izin vericem gol atsın koçiş dedim gerçekten gol attı bak sende dr git ilk ay antiboyitik kullan sonraki ay serpophone versin çatlatma iğnesi versin yumoş takibi yaptır cnm bide alttan baksın alttan bakınca kit varsa görülüyor cnm bence bunları yap bide çok duaet duanı şu şelde yap peygamberlerimizi araya alarak dua et öyle iste rabbimde verecektir rabbim işallahh

10 ocak en son canim.

talım dah çok kücük hiç teleş etme benim son adetim 25 aralık ben 5 şubatta gittim enson 4 bucuk haftalık dedi kesemizi gördük sadece rahmin arkaya dönük dedi sorun olurmu dedim hayırdedi bebk büyüdükce eski haline döner dedi ilişkiye girdiğimde ağrım oluyordu ondan oluyormuş demem o ki ayın 19 gel kalp atışlarını dinliyelim dedi ben 22 de gideceğim daha seninki çok küçük talım teleş yapma folik asitini düzenli kullan bol bol dinlen cnm olurmu bi daha ne zamn gideceksin dr

2 aydir folbiol kullaniyodum.devam ediyorum.2 hafta sonra gitsem duyarmiyim kalp atislarini acaba canım.

Göğüslerim hassaslasti ama hani diyorlar ya dokunamiyorum diye bende oyle bisi olmadi sürekli kendimi yorgun ve uykulu hissediyorum :) bu arada cuma gitcem bende görcem minikimi

Bnm ustune yatinca sizliyo memislerim :) aksamm 9 da uykum geliyo.bn boyle tatli uyku hayatimda gormedim ya :)

2 aydir folbiol kullaniyodum.devam ediyorum.2 hafta sonra gitsem duyarmiyim kalp atislarini acaba canım.

o zaman 6+5 olacak kimisi 5 haftada bile duyuyor kalp atışlarını kimisi 8 haftada bile duya biliyor dr gün vermedimi
hem adetine göre 6+5 oluyor kese kaç haftalık onu biliyormusun ona gitsen dah iyi olur 7 haftalık olusun bence öyle git önce gittiğinde duymazsan merak eder satrs yaparsın dr konuş o ne zamn gel derse sen ozamn git cnm

Bnm ustune yatinca sizliyo memislerim :) aksamm 9 da uykum geliyo.bn boyle tatli uyku hayatimda gormedim ya :)

:)) güzel seyler allah herkese nasip etsin bak ben cuma gitcem doktor bana sugum gel.der kalp atisi icin bizim aramizda 3 gun olduğundan ayni zamanlarda duyariz büyük ihtimal sana söylerim sugun cagirdi doktoe aende git derim anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…