- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ya fotosunu isteyemedim.kese bostu sanki ya icinde minikde olsa bisi olmasi gerekmiyomuki.kan testi istedim gerek yok kese gzl dedi.2 hafta sonra ozel hastaneye gidicem arastirip iyi bir yer bulmam lazim.aklimdakileri soramadim kendime cok kiziyorum.alttan bakmak isteyince elim ayagima dolasti herseyi unutuverdim valla :)
Cok sagol bidenem.esim gecen hafta ise basladi.cok iyi allahima binlerce kez sukurler olsun.buyuk bi badire atlattik.sonu gzl oldu cok sukur.sen nasilsin canim
slmmmm kızlar nasılsınız
Aminn kuzucum banada erkrk gibi doguyo sağlıklı olsunds inan jic umrumfa değil sen bolbol dua et toprağım baska secenek yk olacak yeterki saglikli olshnBurda herkes öyle sagolsunlar bıkmadan usanmadan destek olurlarrr allah muradndakini versinn
Sagoll topragm bana büyük umut oldun deneyimleeinden faydalanırım garii bu topige ilk geldigim zamanı hatrlıyorumda yarm yılım burda gecmis hep yanmda oldun topragmm allahm senin gibi kibar güzel bi kız nasip etsin icimden hep kız geciyor senin icin
Ya fotosunu isteyemedim.kese bostu sanki ya icinde minikde olsa bisi olmasi gerekmiyomuki.kan testi istedim gerek yok kese gzl dedi.2 hafta sonra ozel hastaneye gidicem arastirip iyi bir yer bulmam lazim.aklimdakileri soramadim kendime cok kiziyorum.alttan bakmak isteyince elim ayagima dolasti herseyi unutuverdim valla :)
İyi cıtıe anne sen naslsın
Aminn kuzucum banada erkrk gibi doguyo sağlıklı olsunds inan jic umrumfa değil sen bolbol dua et toprağım baska secenek yk olacak yeterki saglikli olshn
Kese tabii bos gözükcek susam kadar daha :)) minicik jic canini sıkmak kalp atislrini duyduğunda pzmana anlayacaksin varlgini az daha sabir
Cnmmmm benimmmm güzell arkadsmmm coook seviyorum seni mutlulugunla mutlu oluuorummAminn kuzucum banada erkrk gibi doguyo sağlıklı olsunds inan jic umrumfa değil sen bolbol dua et toprağım baska secenek yk olacak yeterki saglikli olshn
Kese tabii bos gözükcek susam kadar daha :)) minicik jic canini sıkmak kalp atislrini duyduğunda pzmana anlayacaksin varlgini az daha sabir
iyiyim balımm tombik neden bu kadar panik yapıyorki anlamıyorum tatlım üzülme sen rabbim sanada verecek bak ben 11 ocaakta çatlatma iğnesi oldum ya 10 ocakta 12 ocakta ilişkiye girdim sadece gerisini boş verdim olursa olur moduna girdim oldu gerçekten vakti saati var tatlım bak eltim korunuyor sonra öğreniyorki 2 aylık hamile her şey kısmet tatlım rabbim verirse her türlü verir
Kasim ayinda dusuk yaptigim icin panik yapiyorum.o yuzden hassasim canlarimm
Eki Görüntüle 973913
nası yaaa cift cizgi net mi cıktı silikmi inanamadımmm benimkiler böyle :S anlamadım senin gibi olurmu ki sneinki ne kadar belirgindi
Cnmmmm benimmmm güzell arkadsmmm coook seviyorum seni mutlulugunla mutlu oluuorumm
Suan bende ara verdim cıtır anne yazmak istemistim ayrica iliskiden sonra hemen kalkıp hepsinin cıkmasnı saglıyorumm hem istiyorum hem istemiyorum kafam karısık valla tatlm yum yum günleerini geciriyorum fln böyle sacma seyleer yapmaya basladm
tatlım en son ne zaman adet oldun düşüğün için üzüldüm tatlım işallah bu öyle olmayacak sen rabbime güven dua et sadece
Sen cuma gidiodun dimi cnm. Bu arada sende hic belirti fln vami?bulanti vs.
Kasiklarima cok siddetli arada kramp giriyo ikiyw bukuyo beni en büyük belirtim bu mide bulantisi filan henuz yok sende varmi belirti
10 ocak en son canim.
Cok az goguslerim hassaslasti uclari cikti.bazende midem eksiyo.
talım dah çok kücük hiç teleş etme benim son adetim 25 aralık ben 5 şubatta gittim enson 4 bucuk haftalık dedi kesemizi gördük sadece rahmin arkaya dönük dedi sorun olurmu dedim hayırdedi bebk büyüdükce eski haline döner dedi ilişkiye girdiğimde ağrım oluyordu ondan oluyormuş demem o ki ayın 19 gel kalp atışlarını dinliyelim dedi ben 22 de gideceğim daha seninki çok küçük talım teleş yapma folik asitini düzenli kullan bol bol dinlen cnm olurmu bi daha ne zamn gideceksin dr
Göğüslerim hassaslasti ama hani diyorlar ya dokunamiyorum diye bende oyle bisi olmadi sürekli kendimi yorgun ve uykulu hissediyorum :) bu arada cuma gitcem bende görcem minikimi
2 aydir folbiol kullaniyodum.devam ediyorum.2 hafta sonra gitsem duyarmiyim kalp atislarini acaba canım.
Bnm ustune yatinca sizliyo memislerim :) aksamm 9 da uykum geliyo.bn boyle tatli uyku hayatimda gormedim ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?