Mecburiyetten mikmik yaparsan zaten olmazki en güzeli birbirinizi ozlediginiz zaman mikmik ve bigun bos bigum doluda olmadi benim 2 bos bi doluda oldu mesela ins gelecek minikin cok uzak degil gibi geliyo
evet kızlar çift çizgi görüp kan tahlilinde 0 görünce hüsranım büyük oldu.iyiki kocama söylememişim..yine çok daraldım bu test mevzularından. 1 ay daha uğraş bekle şimdi (
Eki Görüntüle 973913
nası yaaa cift cizgi net mi cıktı silikmi inanamadımmm benimkiler böyle :S anlamadım senin gibi olurmu ki sneinki ne kadar belirgindi
doktoru aradım kan tahlili istemedi direkt gel bakalım dedi son adet tarihim 3 aralık cünküSennki gb belirgn drgildi arkadasmzn sennki kesn ya cok belirgin kan tahlili nezmn
Sen bu ay degsk bise uyguladin mi
neden korkack ne varrr kiidoktoru aradım kan tahlili istemedi direkt gel bakalım dedi son adet tarihim 3 aralık cünkügidsicem bakalım ama korkuyorummmmmmmmmmmmm:S:S:2::2::2::2::2::2::2:
Degisik bisi sadece kendimi silktim kocama hayatta diyemezdjm silkiver beni diue ona caktirmadan kendi kendimi silktim baskada farklk biso yapmadim hep dua ettim
Allah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmmCanım benim üzülme ya.Allah büyük.Uğursuzluk bizim evlerde değil canım.Taşındık şehir değiştirdik yine negatif.Bizim kukularda var sorun :)) Üzme kendini.Ben her namazdan sonra burdaki kızların hepsine, ayrıca sana isminle dua ediyorum.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
Tskler cnm destegin icinGuke guke cnm bnmmuzme kendini optmmm
Nekadardir istiyodun cok şaşırdım ya 40 gun çok uzun süre Rabbim sana bagislasin ins
Topragim bebegimizin dünyaya gelecegi tarih belli alımızdq yazılı ve biz ne yaparsqk yapalım bu değişmeyecek ve hergrcen gun bi adjm daha yaklasiyosun beb yürekten inanıyorum dualarımdasiniz hepiniz ins tez vakittw sjzdr bu duygulari yasarsiniz
Xlxl sen Nekadardir istiyosun :) umidini kaybetme yeterkk Rabbim ol desjn olur
Korkma korkmaaa iyi olacak herseyyyvalla bilsem bende anlam veremiorum hala şoktayım ondan belkide
Rica ederm cnm bnm herzmn her sktnda mutlulugnda yanindyz bzlerAllah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmm
Tskler cnm destegin icin
Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin
Baya bacaklairmi kaldirdim ellerimi belimin altina koydum oyle silkyim kendimi:))Kendini nasil yaptn ole kiz
Kiz kese var iste uzulcek yermi ariyon kan testi yaptıklarmi tekrar evet devlette cok ilgilenmiyoelar malesefKizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik
Allah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmm
Tskler cnm destegin icin
Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin
Burda herkes öyle sagolsunlar bıkmadan usanmadan destek olurlarrr allah muradndakini versinnRica ederm cnm bnm herzmn her sktnda mutlulugnda yanindyz bzler
Baya bacaklairmi kaldirdim ellerimi belimin altina koydum oyle silkyim kendimi:))
Kiz kese var iste uzulcek yermi ariyon kan testi yaptıklarmi tekrar evet devlette cok ilgilenmiyoelar malesef
Evet ara ara dibe vuruto insan ama sonra tekrar toparlaniyo bilirim o duyguyu
Anlasildi cnmm :))Baya bacaklairmi kaldirdim ellerimi belimin altina koydum oyle silkyim kendimi:))
Kiz kese var iste uzulcek yermi ariyon kan testi yaptıklarmi tekrar evet devlette cok ilgilenmiyoelar malesef
Burda herkes öyle sagolsunlar bıkmadan usanmadan destek olurlarrr allah muradndakini versinn
Sagoll topragm bana büyük umut oldun deneyimleeinden faydalanırım garii bu topige ilk geldigim zamanı hatrlıyorumda yarm yılım burda gecmis hep yanmda oldun topragmm allahm senin gibi kibar güzel bi kız nasip etsin icimden hep kız geciyor senin icin
Kizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik
Baya bacaklairmi kaldirdim ellerimi belimin altina koydum oyle silkyim kendimi:))
Tombikcimm keseyi gormene sevindim allah yüzünu guldurdü üZülme artk esin nasl oldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?