Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mecburiyetten mikmik yaparsan zaten olmazki en güzeli birbirinizi ozlediginiz zaman mikmik ve bigun bos bigum doluda olmadi benim 2 bos bi doluda oldu mesela ins gelecek minikin cok uzak degil gibi geliyo

Sen bu ay degsk bise uyguladin mi

Eki Görüntüle 973913
evet kızlar çift çizgi görüp kan tahlilinde 0 görünce hüsranım büyük oldu. iyiki kocama söylememişim..yine çok daraldım bu test mevzularından. 1 ay daha uğraş bekle şimdi (

nası yaaa cift cizgi net mi cıktı silikmi inanamadımmm benimkiler böyle :S anlamadım senin gibi olurmu ki sneinki ne kadar belirgindi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik

Allah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmm
Guke guke cnm bnmmuzme kendini optmmm
Tskler cnm destegin icin

Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin

Tskler cnm destegin icin

Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin
Rica ederm cnm bnm herzmn her sktnda mutlulugnda yanindyz bzler

Kendini nasil yaptn ole kiz
Baya bacaklairmi kaldirdim ellerimi belimin altina koydum oyle silkyim kendimi:))
Kizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik
Kiz kese var iste uzulcek yermi ariyon kan testi yaptıklarmi tekrar evet devlette cok ilgilenmiyoelar malesef

Tskler cnm destegin icin

Evet ara ara dibe vuruto insan ama sonra tekrar toparlaniyo bilirim o duyguyu

Rica ederm cnm bnm herzmn her sktnda mutlulugnda yanindyz bzler
Burda herkes öyle sagolsunlar bıkmadan usanmadan destek olurlarrr allah muradndakini versinn

Sagoll topragm bana büyük umut oldun deneyimleeinden faydalanırım garii bu topige ilk geldigim zamanı hatrlıyorumda yarm yılım burda gecmis hep yanmda oldun topragmm allahm senin gibi kibar güzel bi kız nasip etsin icimden hep kız geciyor senin icin

Anlasildi cnmm :))

Aminn cnm.

Tombikcimm keseyi gormene sevindim allah yüzünu guldurdü üZülme artk esin nasl oldu bu arada

Ya fotosunu isteyemedim.kese bostu sanki ya icinde minikde olsa bisi olmasi gerekmiyomuki.kan testi istedim gerek yok kese gzl dedi.2 hafta sonra ozel hastaneye gidicem arastirip iyi bir yer bulmam lazim.aklimdakileri soramadim kendime cok kiziyorum.alttan bakmak isteyince elim ayagima dolasti herseyi unutuverdim valla :)

Tombikcimm keseyi gormene sevindim allah yüzünu guldurdü üZülme artk esin nasl oldu bu arada

Cok sagol bidenem.esim gecen hafta ise basladi.cok iyi allahima binlerce kez sukurler olsun.buyuk bi badire atlattik.sonu gzl oldu cok sukur.sen nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…