valla bekledim belirtiler basladı ama gene bekledim kustum basım döndü gene bekledim ve artık bugun bi anda uctum test aldım 2 tane yaptım işte böyleWallahi bravo sana. Hem o kadar hüsran yaşadın hem de bu kadar sabredebildin. Maşallah.ben anca 2 gün sabredebilmiştim BAT'tan sonra.
Bende isyerim bende
ay keşke hep tutsa :))))
Evet canim cuma saat 10 aldim randevumu bakalim.ins sagliklidir :)
Keske cnmmbenim artik cok ümidim kalmadi yaaa
ben böyle umutsuzum diyenlere çok kızıyorum yaaa. umutsuzluk yok hepimiz inançlı insanlarız, Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmezmiş. Olacak diyeceksin hep, evrene pozitif mesaj gönder. 'Secret' okuduğum en güzel kitaplardan biriydi bu yüzden, eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan gerçekten o gün tüm aksilikleri çekiyosun ama eğer bugün çok güzel geçecek dersen evren senden pozitif bi mesaj alıyo ve dönüşü de pozitif oluyo...
Ah cnm ah bende okudm onu ama insan ken disine gelince ole cok da pozitif olamiyor nedense anlaymadm.vardr bizim de bir zamanimz Bekliyrz bakalm :)ben böyle umutsuzum diyenlere çok kızıyorum yaaa. umutsuzluk yok hepimiz inançlı insanlarız, Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmezmiş. Olacak diyeceksin hep, evrene pozitif mesaj gönder. 'Secret' okuduğum en güzel kitaplardan biriydi bu yüzden, eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan gerçekten o gün tüm aksilikleri çekiyosun ama eğer bugün çok güzel geçecek dersen evren senden pozitif bi mesaj alıyo ve dönüşü de pozitif oluyo...
Kzlarrr bugun morelim coook bozuk konuscak kimse yok sanırım
Noldu cnmm sanaa
Hep aynı cnmm hepimizin derdi aynı komsum hamile istemiyordum die ağladı gözümün onunde allahımm istemeyenlerin korunanlarn nasl oluyo anlamıyorum
Valla cnm boyle seyleri sorgulamamk lazm Rabbim buyuk.kimini bole imtihan ediyor kimini de bole....ya sabir Rabbimize sigincaz...arkadsnn aglmasina anlam veremdm evine bereket gelecek ya ne hos birsey minik minik eller offf yaaa:,(
4 yasnda bir oglu 1 yasnda bir kızı var ve cok harekerlilerrr istemiyordu korunuyorlardı ama allah verdi iste allhm benim yerime sana verseydi die dua etti ikimiz birlikte agladk agla agla helak oldum bugun
Ah cnm yaaa aglama Rabbim sana en yakin zamnda nasip etsnn kiyamm sana(
Biliyirmsn listede sadece ikimizde ara yaziyor ve bzde korunmuyorz bu aralar topign masAllahi var gordukce hem duygulaniyrm hem seviniyorm karmakarsk...Ara verdim istemiyorum diorum ama korunmuyoruz el altndan da takp ediyorum hamile haberi duyuncada istemsiz olarak duygulanıyorumm allah aratmadan daha fazla aglatmadan versin insallah
Biliyirmsn listede sadece ikimizde ara yaziyor ve bzde korunmuyorz bu aralar topign masAllahi var gordukce hem duygulaniyrm hem seviniyorm karmakarsk...
Minikkbebisimmm morelim bozuk evde yanlzm cnm sıkılıyoo
Ah cnm ah bende okudm onu ama insan ken disine gelince ole cok da pozitif olamiyor nedense anlaymadm.vardr bizim de bir zamanimz Bekliyrz bakalm :)
kızlar isteyince oluyo tamamen psikolojiyle alakalı bişi. sen yeter ki taaa içinden inan bebişin geleceğine. Lilimmmmmm üzülme ya Rabbim nasip edecek...Ben de bunalımdayım eşim hastaaaaa, offff offffffff bu erkekler hiç hasta olmasa
kızlar isteyince oluyo tamamen psikolojiyle alakalı bişi. sen yeter ki taaa içinden inan bebişin geleceğine. Lilimmmmmm üzülme ya Rabbim nasip edecek...Ben de bunalımdayım eşim hastaaaaa, offff offffffff bu erkekler hiç hasta olmasa
Bizdede ben hastaym bogazlarm şiş minikbebisim banada tahminde bulunsana yaza dogru mu gelcek hemen mi yütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?