Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Wallahi bravo sana. Hem o kadar hüsran yaşadın hem de bu kadar sabredebildin. Maşallah.ben anca 2 gün sabredebilmiştim BAT'tan sonra.
valla bekledim belirtiler basladı ama gene bekledim kustum basım döndü gene bekledim ve artık bugun bi anda uctum test aldım 2 tane yaptım işte böyle

Evet canim cuma saat 10 aldim randevumu bakalim.ins sagliklidir :)

İnsallahh bitanemmm allah sana bagıslasın ben ara verdim simdilik bende hamile kalırsamm insallah bende ona gitcemm dua et bana hamilelerin duası tutar allah banada nasip etsinn

Keske cnmm benim artik cok ümidim kalmadi yaaa

ben böyle umutsuzum diyenlere çok kızıyorum yaaa. umutsuzluk yok hepimiz inançlı insanlarız, Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmezmiş. Olacak diyeceksin hep, evrene pozitif mesaj gönder. 'Secret' okuduğum en güzel kitaplardan biriydi bu yüzden, eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan gerçekten o gün tüm aksilikleri çekiyosun ama eğer bugün çok güzel geçecek dersen evren senden pozitif bi mesaj alıyo ve dönüşü de pozitif oluyo...

Minikkbebisimmm morelim bozuk evde yanlzm cnm sıkılıyoo

Ah cnm ah bende okudm onu ama insan ken disine gelince ole cok da pozitif olamiyor nedense anlaymadm.vardr bizim de bir zamanimz Bekliyrz bakalm :)

Hep aynı cnmm hepimizin derdi aynı komsum hamile istemiyordum die ağladı gözümün onunde allahımm istemeyenlerin korunanlarn nasl oluyo anlamıyorum

Valla cnm boyle seyleri sorgulamamk lazm Rabbim buyuk.kimini bole imtihan ediyor kimini de bole....ya sabir Rabbimize sigincaz...arkadsnn aglmasina anlam veremdm evine bereket gelecek ya ne hos birsey minik minik eller offf yaaa:,(

Valla cnm boyle seyleri sorgulamamk lazm Rabbim buyuk.kimini bole imtihan ediyor kimini de bole....ya sabir Rabbimize sigincaz...arkadsnn aglmasina anlam veremdm evine bereket gelecek ya ne hos birsey minik minik eller offf yaaa:,(

4 yasnda bir oglu 1 yasnda bir kızı var ve cok harekerlilerrr istemiyordu korunuyorlardı ama allah verdi iste allhm benim yerime sana verseydi die dua etti ikimiz birlikte agladk agla agla helak oldum bugun

4 yasnda bir oglu 1 yasnda bir kızı var ve cok harekerlilerrr istemiyordu korunuyorlardı ama allah verdi iste allhm benim yerime sana verseydi die dua etti ikimiz birlikte agladk agla agla helak oldum bugun

Ah cnm yaaa aglama Rabbim sana en yakin zamnda nasip etsnn kiyamm sana (

Ah cnm yaaa aglama Rabbim sana en yakin zamnda nasip etsnn kiyamm sana (

Ara verdim istemiyorum diorum ama korunmuyoruz el altndan da takp ediyorum hamile haberi duyuncada istemsiz olarak duygulanıyorumm allah aratmadan daha fazla aglatmadan versin insallah

Ara verdim istemiyorum diorum ama korunmuyoruz el altndan da takp ediyorum hamile haberi duyuncada istemsiz olarak duygulanıyorumm allah aratmadan daha fazla aglatmadan versin insallah
Biliyirmsn listede sadece ikimizde ara yaziyor ve bzde korunmuyorz bu aralar topign masAllahi var gordukce hem duygulaniyrm hem seviniyorm karmakarsk...

Biliyirmsn listede sadece ikimizde ara yaziyor ve bzde korunmuyorz bu aralar topign masAllahi var gordukce hem duygulaniyrm hem seviniyorm karmakarsk...

Ben biraz topluyum zayflamak istiyorum spora gidiyorum 1 aydr ondan hem.istiyor gibi hem istemiyor gibiyim biz naparsak yapalm rabbim vermek istedgi zmn verecektir yaza kadr olmazsa asılama yaptrcam kafaya koydum

Minikkbebisimmm morelim bozuk evde yanlzm cnm sıkılıyoo

Ah cnm ah bende okudm onu ama insan ken disine gelince ole cok da pozitif olamiyor nedense anlaymadm.vardr bizim de bir zamanimz Bekliyrz bakalm :)

kızlar isteyince oluyo tamamen psikolojiyle alakalı bişi. sen yeter ki taaa içinden inan bebişin geleceğine. Lilimmmmmm üzülme ya Rabbim nasip edecek...Ben de bunalımdayım eşim hastaaaaa, offff offffffff bu erkekler hiç hasta olmasa

Ins. Cnmm cok gecms olsn sizede..

Bizdede ben hastaym bogazlarm şiş minikbebisim banada tahminde bulunsana yaza dogru mu gelcek hemen mi yütfennnn

Bizdede ben hastaym bogazlarm şiş minikbebisim banada tahminde bulunsana yaza dogru mu gelcek hemen mi yütfennnn

hani sen fazla takmıyodun bu bebiş olayını, spora diyete odaklanmıştın, şimdi bebek fikrini azıcık atmaya çalış kafandan psikolojik olarak rahat olduğun anda gelecek minişin bence...Sana benzeyen bi kız gelse yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…