hatırlarsın belki 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim ağlamaktan öldüm sonra kendime geldim namaz kılmaya başladım 7 gün oruç tuttum hamileysem 41 ayetel kürsi okuycam dedim hamile olduğumu öğrendim 15 gün kvlerde kaldım eve gidince okurum dedim 3 gün boyunca sağ gözüm çok kötü ağrıdı abdestimi aldım 41 ayetel kürsiyi okudum 1 saat sonra geçti gözümün ağrısı tatlım bide benim rahmimin arkaya dönük olduğunu söyledi dr ilişki olduktan sonra 30 dk yat dedi totonun altına yastık koy dedi yaptım hatta denize dedimki bu ay izin vericem gol atsın koçiş dedim gerçekten gol attı bak sende dr git ilk ay antiboyitik kullan sonraki ay serpophone versin çatlatma iğnesi versin yumoş takibi yaptır cnm bide alttan baksın alttan bakınca kit varsa görülüyor cnm bence bunları yap bide çok duaet duanı şu şelde yap peygamberlerimizi araya alarak dua et öyle iste rabbimde verecektir rabbim işallahh
Dedikleerinin hepsini yazdm bebegimmmmm insallah ne zmn baslaym adetim geldikten sonra dediklerini uygulaym bebgm cook tskleer kafam allak bullak ya zayflamaayada cok takmıs durumdaym rabbm yolumu ciZsin insallah
ben sana özelden göderrim cnm tamam mı dualarıda göderirim
:)) güzel seyler allah herkese nasip etsin bak ben cuma gitcem doktor bana sugum gel.der kalp atisi icin bizim aramizda 3 gun olduğundan ayni zamanlarda duyariz büyük ihtimal sana söylerim sugun cagirdi doktoe aende git derim anlastik
ben sana özelden göderrim cnm tamam mı dualarıda göderirim
lilimmm bende hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once cok fena rejime girmistim.cok agir spor yaptim.dikkatli ol cnm nolur nolmaz.75 kilo ile hamile kalmayi hic istemezdim ;(
kısçem bak diğer topikde bi bayan var satı sninle aynı ama keseyi bile görememiş
Lilimmm bende hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once cok fena rejime girmistim.cok agir spor yaptim.dikkatli ol cnm nolur nolmaz.75 kilo ile hamile kalmayi hic istemezdim ;(
Bende 77 kiloyum yaa 20 kilo alsam 100 e vururum ondan 60 a dussem die düsünüyorumm
2014 ekim anneleri topiği
sagolasin canimm
Bende en az 15 kilo alirim diye dusunuyorumhamur isi ivir zivir yemicem valla.simdiden bunalima girdim
Allah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmm
Tskler cnm destegin icin
Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin
Eki Görüntüle 973913
nası yaaa cift cizgi net mi cıktı silikmi inanamadımmm benimkiler böyle :S anlamadım senin gibi olurmu ki sneinki ne kadar belirgindi
Kizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik
günaydın kızlar...herkese huzur mutluluk dolu bir gün diliyorummmm...
günaydın canımm aminnnnnnn :)) kızlar nerdesiniz topik cok sessizleşti heyttttttttttttttttt nereye gittniz bakem ben gelivedimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?