Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dedikleerinin hepsini yazdm bebegimmmmm insallah ne zmn baslaym adetim geldikten sonra dediklerini uygulaym bebgm cook tskleer kafam allak bullak ya zayflamaayada cok takmıs durumdaym rabbm yolumu ciZsin insallah

Dedikleerinin hepsini yazdm bebegimmmmm insallah ne zmn baslaym adetim geldikten sonra dediklerini uygulaym bebgm cook tskleer kafam allak bullak ya zayflamaayada cok takmıs durumdaym rabbm yolumu ciZsin insallah

ben sana özelden göderrim cnm tamam mı dualarıda göderirim

:)) güzel seyler allah herkese nasip etsin bak ben cuma gitcem doktor bana sugum gel.der kalp atisi icin bizim aramizda 3 gun olduğundan ayni zamanlarda duyariz büyük ihtimal sana söylerim sugun cagirdi doktoe aende git derim anlastik

Anlastikkk canim :))

lilimmm bende hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once cok fena rejime girmistim.cok agir spor yaptim.dikkatli ol cnm nolur nolmaz.75 kilo ile hamile kalmayi hic istemezdim ;(

kısçem bak diğer topikde bi bayan var satı sninle aynı ama keseyi bile görememiş

Lilimmm bende hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once cok fena rejime girmistim.cok agir spor yaptim.dikkatli ol cnm nolur nolmaz.75 kilo ile hamile kalmayi hic istemezdim ;(

Bende 77 kiloyum yaa 20 kilo alsam 100 e vururum ondan 60 a dussem die düsünüyorumm

Allah razı olsun cnmmm benden once sana versin rabbiimmm güzel kalpli arkdsımmm

Tskler cnm destegin icin

Tskler topragımm rabbim ol diyince olsun arada umutsuzlugada kapılı veriyo insan zamanı bellidir herseyin

İkimize de beraber versin canım.Hemen versin o da:)))

Eki Görüntüle 973913

nası yaaa cift cizgi net mi cıktı silikmi inanamadımmm benimkiler böyle :S anlamadım senin gibi olurmu ki sneinki ne kadar belirgindi

bugün de yaptım böyle çıktı. ama kan tahliline güvenmek zorundayım. adetim geçerse anca tekrar denerim canım. senin bence yanlışlık yoktur. hayırlı olsun bebişin.

Kizlar sabah gttim devlet hastanesine.keseyi gorebildik.ama ne adet tarihimi sordu ne fotosunu verdi.alttan bakti bu arada.bende heyecandan sormayi unuttum.kese boyutu 5mm.iyimi bilmiyorumm napim bn simdik

bence gayet iyi 5 mm. doktor da kesen güzel demiş. bence panikleme hiç. her şey güzel olacak. kalp atışı en net 8.haftada duyuluyo. benim 6. haftamda çok çok az duyulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…