Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

özel değilse neden istemiyor peki

Hayatimizi yasayalim biraz diyor bana pek inandirici gelmiyor ama 3-4 aydir bebek konusunu hic acmadim belki dusunur fikrini degistirir diyorum yok hala ayni. Dua ediyorum simdi senin icinde dua edicem bu aksam. Insallah kabul olur. Seninde özel degilse neden cocugunuz yok?

canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani
Bana sorarsan kuzum sen 2 gun snra yaptr kan testini.dayanabilirsen tabi.yada su adet olmadan yapilabilen testler var normal idar testlerine gore daha guvenilir oluyor onlar.ve daha pahali.bide onla dene bakalim.

hata da yapılmış olabilir, her şey olabilir ıkı kez idrar da cıkınca. ben olsam mutlaka tekrar yaptırırdım.
kaybedecek bişey yokki, ne olur ne olmaz. yoksa da hayırlsı varsa da..

evet hayırlısı canım yine ben yok gibi düşüneyim de varsada sevgililer günü hediyemiz olsun :)

Yasiniz kacti acaba merak ettim de.

Esim 25 ben iki ay sonra 24 olucam.

Anladim acaba yas cok mu kucuk ondan mi istemiyor diye dusundm ama gayet iyi yas.valla ilk baslar bnm de esim istemiyrdu ama ben ikna ettim o da hayatimizi yasaylim derdi .. bana sacna geliyr bebek bir evi guzellestr hayatimizn icine etmez neyseki ikna oldu.. umarm seninki de olur en tez zamnda

Bana sorarsan kuzum sen 2 gun snra yaptr kan testini.dayanabilirsen tabi.yada su adet olmadan yapilabilen testler var normal idar testlerine gore daha guvenilir oluyor onlar.ve daha pahali.bide onla dene bakalim.

dayanabilirim çünkü geçen günkü kan testinde hayal kırıklığı yaşadığım için aynısını yaşamaya niyetli değilim (şimdilik:) )
erken gebelik testi alayım bencede.yada belki gecikme olacak mı diye biraz beklerim. valla eğer gerçekten hamile çıkarsam bu forumdaki her söylenilen değişmiş olacak. örnek olacağım :) şaka bir yana Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

InsAllah hamilesndir varsin hhersey degissin cnm bnm.amin cnm hayirlisi olsn

kız lili nerdesinnnn :))) bizim topikten biz kaldık hamiş olmayan inş bizde güzel haberleri veririz :)))

İnsallahhhh cnmmm da ben pek umutlu degilim zayiflamaya ve spora taktm zayflarsam insallahhh odan sonra dusunuyorum bebis sen napiyon nasl gidiyo calismalar

İnsallahhhh cnmmm da ben pek umutlu degilim zayiflamaya ve spora taktm zayflarsam insallahhh odan sonra dusunuyorum bebis sen napiyon nasl gidiyo calismalar

sen rejime mi başladın canımm bak doktor ayçanın kitabı çıkmış cok güzel bi kitapmış aklında bulunsun :) bende kilo almaya calışıyom Allahımm yaaaa hahah vitaminler takviyeler fındık fıstık çikolata daha neler nelerr :)))

canım bu arada benim haberler güel değil pek...eşimin önceden testini yapmıştık am onda sayı vs yoktu sadece normal normal yazıyodu doktorum sistemli sayı morfoloji vs test istedi.onu yaptırdık sayı olarak cok güzel cok şükür 106 milyon ama hareketlilik az ve morfolojisi de sıkıntılı yüzde 6 cıktı sadece...doktorum umutsuz konuşmadı sık ilişkiye girerek hamile kalabilirsin dedi.klomen verdi işte bu ay onu kullanıyorum pazrtesi doktor gitcem bakıcak yumurtalrıma hayırlısı...sen hiç klomen kullandın mı lilimm bilgin var mı ?bnmde bu ilk ayım klomene..

Hamile kalsan ne guzel alirsin kilo ben dana gibi olurum zayflayp sonra cıtır anne olmayi planliyorum insallah olur hem kafa dagitiyorum pek dusunmemis oluyorum korunmuyoruz da allahm verir insallah

Hyr hic klomen kullanmadm tedavileri tam yapmadm yarida biraktm hep ama cok sık iliski sayiyi daha da azaltmasn allah korusunda dr. Bir bildigide vardir mutlaka allahm dogal yollarla hamile kalmayi nasip eder insallahhh cnnmm

canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani

Canim benkm umutlanma ama umutsuzda kalma biim bi arkadaşımızın da sadece idrarsa cikiyodu hamisligi ve kanda cikmiyodu nasil oluyo bilmiyoeum ama oyleymis iste simdi cocugu var 5 yasinda ikinci gebeligide ayni oldu ins böyle bi durum vardir ve supriz olur sanada saglik ocagina idrar tahlili ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…