Cnm benim bildgm kan daha net gosteriyor ama idarar testlernn pozitf cikmasi da cok ayri bir konu adetn ne kadar gecikti?
özel değilse neden istemiyor peki
Bana sorarsan kuzum sen 2 gun snra yaptr kan testini.dayanabilirsen tabi.yada su adet olmadan yapilabilen testler var normal idar testlerine gore daha guvenilir oluyor onlar.ve daha pahali.bide onla dene bakalim.canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani
hata da yapılmış olabilir, her şey olabilir ıkı kez idrar da cıkınca. ben olsam mutlaka tekrar yaptırırdım.
kaybedecek bişey yokki, ne olur ne olmaz. yoksa da hayırlsı varsa da..
Hayatimizi yasayalim biraz diyor bana pek inandirici gelmiyor ama 3-4 aydir bebek konusunu hic acmadim belki dusunur fikrini degistirir diyorum yok hala ayni. Dua ediyorum simdi senin icinde dua edicem bu aksam. Insallah kabul olur. Seninde özel degilse neden cocugunuz yok?
Esim 25 ben iki ay sonra 24 olucam.
Bana sorarsan kuzum sen 2 gun snra yaptr kan testini.dayanabilirsen tabi.yada su adet olmadan yapilabilen testler var normal idar testlerine gore daha guvenilir oluyor onlar.ve daha pahali.bide onla dene bakalim.
dayanabilirim çünkü geçen günkü kan testinde hayal kırıklığı yaşadığım için aynısını yaşamaya niyetli değilim (şimdilik:) )
erken gebelik testi alayım bencede.yada belki gecikme olacak mı diye biraz beklerim. valla eğer gerçekten hamile çıkarsam bu forumdaki her söylenilen değişmiş olacak. örnek olacağım :) şaka bir yana Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
İkimize de beraber versin canım.Hemen versin o da:)))
canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani
İnsallahhhhh bitanemmmmm insalahhhh tüm gönüldennn istiyorum beraber doğal yollarla olsun insallahhh
kız lili nerdesinnnn :))) bizim topikten biz kaldık hamiş olmayan inş bizde güzel haberleri veririz :)))
İnsallahhhh cnmmm da ben pek umutlu degilim zayiflamaya ve spora taktm zayflarsam insallahhh odan sonra dusunuyorum bebis sen napiyon nasl gidiyo calismalar
İnsallahhhh cnmmm da ben pek umutlu degilim zayiflamaya ve spora taktm zayflarsam insallahhh odan sonra dusunuyorum bebis sen napiyon nasl gidiyo calismalar
sen rejime mi başladın canımm bak doktor ayçanın kitabı çıkmış cok güzel bi kitapmış aklında bulunsun :) bende kilo almaya calışıyom Allahımm yaaaa hahah vitaminler takviyeler fındık fıstık çikolata daha neler nelerr :)))
canım bu arada benim haberler güel değil pek...eşimin önceden testini yapmıştık am onda sayı vs yoktu sadece normal normal yazıyodu doktorum sistemli sayı morfoloji vs test istedi.onu yaptırdık sayı olarak cok güzel cok şükür 106 milyon ama hareketlilik az ve morfolojisi de sıkıntılı yüzde 6 cıktı sadece...doktorum umutsuz konuşmadı sık ilişkiye girerek hamile kalabilirsin dedi.klomen verdi işte bu ay onu kullanıyorum pazrtesi doktor gitcem bakıcak yumurtalrıma hayırlısı...sen hiç klomen kullandın mı lilimm bilgin var mı ?bnmde bu ilk ayım klomene..
canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani
hu huuu slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?