Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende akşam dua edecem sana canım bana tam olarak adını soyle oyle dua edeyim bız evliliğimizin ilk 5 6 ay korunduk sonra ne zaman olursa dedık hemen hemen 1.5 2 senemız oldu yenı doktora gittik eşimle ama hiç bişey cıkmadı herşey temiz ama doktor cok stres yapıyormuşum o yuzdenn

cok şükür canım yaaa ne güzel gelmiş bebişinn :))) inş cnım benimde bebişim gelir bu ay.peki bu klomenle sadece 1 yumurta mı oluşuyor canım yoksa daha fazla mı oluyor iğneye cok sevindim canım cok korkuyodum eşimde biliyor iğne yapmayı.yalnız doktorum benim yumurtlamama hiç bakmadan yumurta takibi yapmadan direk klomeni verdi coğuda zrarlı diyor klomen için rahim duvarını ilceltiyomuş...

okadarını bilmiyorum cnm benim klomenle hep 1 yumoşum oldu herkezde farklı cnm kiminde 2,3,1 tane oluyor cnm zaten onunla hamile kalamadım klomeni günde 1 tane alıyordum 5 gün kullanmıştım serophone verdi dr günde 2 tane kullandım 5 gün sonra dr biri sağda biri solda 2 yumoş oluşmuş dedi ama sağdaki istediğimz boyuta gelmiş dedi cnm çatlatma iğnemi oldum 13 sonra hamiş olduğumu öğrendim ben pkoluyum cnm zaten öğrendiğim ay hamile kaldım yumoşlar büyümüyodu yumurtlama düzenli olmuyordu o yüzden bu ilacı vericem dedi son ay
ondan önce ki aylar pkolu olduğumu bilmeden hsg çekmeden senin dediğin gibi klomen veriyordu belki bu tedaviyle olur düşüncesindeler mi hala anlamış değilim tatlımm:26:

Son düzenleme:

inş cnm ismin tam olarak bana soyle akşam yasın okuyacam hepimize dua edecem tatlımmmmm

canım benim yumurtlama sorunum var mı onuda bilmiyorum ama hormon testi vs herşey normaldi..eşim de sorunlar var biraz ama cok şükür kötü düzeyde değilmiş.bende klomeni günde 2 tane kullanıyorum sabah ve akşam...inş pazartesi güzel haberlerle gelirim canımm :))

Iidir sanırım yarın tanışcaz onlada heyecanliyim cok sizde böylesine heyecanlari en yakin zamamda yaşayın ins

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inş minik kuşla tanışacaksın demekki annesii :))))) benim için dualrını eksik etme pazartesi randevum var :)))

işallah öyle bi sorunu yoktur cnm hayırlı haberlerle gelirsin işallah bende 22 şubatta gideceğim bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye çok heycanlıyım rabbim sanada isteyen herkezede bu heycanı duyguyu tatdırsın işallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inş :)) seninde az kalmış 9 gün kadar inş bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve 9 ay boyunca sorunsuz bi gebeliğin olur inş canımm :))

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inş minik kuşla tanışacaksın demekki annesii :))))) benim için dualrını eksik etme pazartesi randevum var :)))

Evet Rabbim sizede sifa versin tez vakitte hamis olun sonra bebeginizi alin.kucaginiza doktoea rutim kontrol icinmi gitcen :)

sağol canım hayırlısı olsun hakkımda.. inşallah sende sağlıkla kucağına al bebişini

Kzlar size birsey sorcam komsum hamile oldugunu ogrendi kana gitti 9022 cıktı degeri kac haftalık oluyor bilen var mı

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inş :)) seninde az kalmış 9 gün kadar inş bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve 9 ay boyunca sorunsuz bi gebeliğin olur inş canımm :))

ay sen gel onu bide bana sor geçmek bilmiyor zaman bide evde yanlız olunca sanki çok yavaş ilerliyor saatler çok sağol cnmbenim iyidileklerin ve duaların için rabbim sanada kısmet eder işallah bu tatlı beklemeleri heycanları

Son düzenleme:
Evet Rabbim sizede sifa versin tez vakitte hamis olun sonra bebeginizi alin.kucaginiza doktoea rutim kontrol icinmi gitcen :)

amin inş canım benimm :)) yok canım bana bu ay klomen verdi doktorum 3. günüm bugün pzrtesi gitcem yumurta tkibinden bakcak yumurtam büyümüş mü diye :)))

ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh keşke ben evde olsamda hep uyusam uyusam uyusamm :)))))) zaman cok hızlı geçiyor canım yalnızca adete 3-4 gün kala hiç geçmiyoo :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…