Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar...herkese huzur mutluluk dolu bir gün diliyorummmm...

kesinlkikle topik çok sessizleşti.... kimsecikler yok

evet canım kimse girmiyor bizde varız burda heyyyyy bizi unutmayın diyorummmm :)))) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canımm Allah c.c. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş darısı bizlere olsun...

Merhaba kizlar!

2,5 yil evliyim ve gercekten bebek istiyorum anne olmak istiyorum ama esim istemiyor. Tamam diyor sonra istemiyorum diyor. Ben duaya basladim, acaba burdan adet gunlerimde biri duami devam edebilir mi esime söylemek istemiyorum kizar simdi.

günaydın kızlar

günaydınn arkadaşlar bende 2.5 senelik evliyim 1.5 senedir bebek istiyorum her ay bir umutla coşuyorum ama sonu hüsranla bitiyor Ey Güzel Allah ım bu mübarek günde cumaya bağlayan perşembe gününde tüm kardeşlerimin Senin Zürriyetinden eksik etme (amin ) arkadaşlar bol bool dua edelim bugün

Son düzenleme:
merhaba kızlar. bildiğiniz gibi adetime 4 gün kala idrar testi pozitif çıktı. o gün kan tahlilim 0,1 çıktı. ertesi gün idrar yine pozitif çıktı. bende kan tahliline güvenerek olmadığına emin oldum. fakat bugün eczaneden folik asit alırken eczacı folik asiti gebe olduğunuz için mi alıyorsunuz dedi bende durumu anlattım o zaman hamilesinizdir dedi. ama kan tahlilim 0,1 nasıl olur dedim. önce kanda sonra idrarda çıkmıyor mu dedim. idrar asidik olduğundan idrar daha net gösterir dedi. kan tahlilini yarın tekrarlat az da olsa artış varsa kesindir dedi. kafam çok karıştı. ama açıkçası pek inanasım yok. siz ne dersiniz?

kan testii tekrar ettir bence de. ama bana kalırsa o gün yaptırdın yerden farklı bi yerde tekrar kan testi ver derim...insallah eczacı haklı cıkar

Amin. Demek ki ayni duygulari yasiyoruz bende yaklasik 1,5 senedir anne olmak istiyorum. Insallah Rabbim isteyen herkese verir. Ben artik delirmek üzereyim inanilmaz cok bebek istiyorum öyle böyle degil yani. Ama dua etmeye basladim, insallah Rabbim banada bi bebek verir.

kan testii tekrar ettir bence de. ama bana kalırsa o gün yaptırdın yerden farklı bi yerde tekrar kan testi ver derim...insallah eczacı haklı cıkar

aslında kan yaptırdığım yer bakırköydeki en iyi yerlerden biri 58 TL aldılar. bu paraya yanlış sonuç veriyorlarsa vururum :) ama zaten eczacı yanlış sonuçtur demiyor. artış olur yenidir diyor. bilemedim valla..

bilakis bende oyleyim cnm sitres beni yedi bitirdi

nerde bir hamile görsem baka kalıyorum sanki hayatımda ilk defa hamile görür gibi bakıyorumm

Yemin ederim ayni seyi yazacaktim simid. Hamile bayan gördugum zaman bööyle hayranlikla bakiyorum diyorum insallah bende bir gun evlat sahibi olurum yada bebek gördugum zaman gözlerim doluyor.

Cnm benim bildgm kan daha net gosteriyor ama idarar testlernn pozitf cikmasi da cok ayri bir konu adetn ne kadar gecikti?

hata da yapılmış olabilir, her şey olabilir ıkı kez idrar da cıkınca. ben olsam mutlaka tekrar yaptırırdım.
kaybedecek bişey yokki, ne olur ne olmaz. yoksa da hayırlsı varsa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…