Hyr hic klomen kullanmadm tedavileri tam yapmadm yarida biraktm hep ama cok sık iliski sayiyi daha da azaltmasn allah korusunda dr. Bir bildigide vardir mutlaka allahm dogal yollarla hamile kalmayi nasip eder insallahhh cnnmm
Canim benkm umutlanma ama umutsuzda kalma biim bi arkadaşımızın da sadece idrarsa cikiyodu hamisligi ve kanda cikmiyodu nasil oluyo bilmiyoeum ama oyleymis iste simdi cocugu var 5 yasinda ikinci gebeligide ayni oldu ins böyle bi durum vardir ve supriz olur sanada saglik ocagina idrar tahlili ver bence
hu huuu slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
canım banada çocuk istiyo musunuz hemen olsun mu gibisinden dedi.evet istiyoruz dedim o zaman sana klomene başlayalım dedi biraz araştırdım da yumurtalrı büyütüp coğaltıyomuş.inş cok yumurtam oluşmuştur da hamile kalma oranım birz daha artar.pazrtesi gidicem işte.hapı kullandığın gün boyunca ilişkiye girmiceksin dedi bana ilacın bugün 3. günü 5 gün bitiyo zaten.ondan sonra ben söyleyecem yumurtlarının durumuna göre ilişkiye gireceğin zamanlrı dedi.öööylee bekliyoruz işte pazartesiyi :)))))
Cook grip oldum tatlm yataktan kalakamiyrm sen naslsn
h.geldiniz taze annişlerrrr :))))
İnsallahhhh yumurtalklar kocaman olur sposlar tutunurrrr yavrun kosa kosa gelir sana ne kdr umutlu hayat dolusun insallah gonlune gore olur herseyyy
ay tatlım benim çok geçmiş olsun balımm ben iyiyim çok şükür eminecim çalışmıyosun demi artık evdesin
hoşbulduk balım sende hoşgeldin nasılsın bakem iyimisin güzel anne adayı
ay tatlım benim çok geçmiş olsun balımm ben iyiyim çok şükür eminecim çalışmıyosun demi artık evdesin
hoşbulduk balım sende hoşgeldin nasılsın bakem iyimisin güzel anne adayı
amiiiiiiiiiiiiiiinnnn inş bi sürü bi sürü yumurtam olmuştur :))) gerçi ben sağlıklı tek yumurtaya da şükrederim tek tutunsun gelsin artık bebişimmm :))) Rabbim c.c. herkesin gönlüne göre versin canımm :)
ck şküür canımmmmmm iyiyim gün sayıyorum doktor için dualrınız eksik etmeyin bizler için hamişler :))))
dualarımız hep sizlerle tatlım hala inanamıyorum gerçekten taze anniş hamiş ler felan diyince çevremdekiler sizler böyle söyleyince içim bi tuhaf oluyor ççok farklı bi duygu rabbim isteyen herkeze bu duyguyu en derinden tadmayı nasip etsin işallahhhne zamn gideeksin dr
Calsmyroum evdeyim vakit gecmiyo calismadan yaaa olursa is bulursam caliscam da is bulmakta zor
Canlarm ben ckyorum azcuk isim var cook optummm
h.geldiniz taze annişlerrrr :))))
amiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inş :)) pazartesi gidicem doktorumaa 11. gün olmuş oluyor hayırlısı :)))
cnm dr den geldkten sonra bize yazmayı unutma sakın olur mu kısçem bide sor dr yumurtanın boyutlarını felan
Hb canim nasılsın
tmm canım ben ilk defa klomen kullanıyorum ve cok heycanlıyım inş yumurtlarım olmuştur birde çörek otu yapıyorum.sen hiç klomenli yumurta takibi oldun mu canım valla herkese soruyorum cok merak ediyorum çünkü nasıl oluyor diye..birde şu çatlatma iğnesinden cok korkuyorum göbekten oluyomuş(( muayenelerde bile ben cok kasılıyorum kötü oluyorum yaa ((
Amin. Demek ki ayni duygulari yasiyoruz bende yaklasik 1,5 senedir anne olmak istiyorum. Insallah Rabbim isteyen herkese verir. Ben artik delirmek üzereyim inanilmaz cok bebek istiyorum öyle böyle degil yani. Ama dua etmeye basladim, insallah Rabbim banada bi bebek verir.
denizim nasılsın bebişin kesesini gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?