- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Bosver zaten olacağı varsa olsun formasiz maça katil sende ya takma kafana bende cou zaman formasiz katılıyorum formali olincada 5 dk sonra nasılsa formasizim :))
kızlar merhaba bende geçen aydan itibaren çalışmalara başladık ama olmadı kısmet bu aya dedik ama size önemli bir sorum olacak eşim iğne oluyor ve antibiyotik ilaç kullanıyor(gripten dolayı)bu durumda çalışmalara ara vermek gerekir mi? kimseye soramadım sizden başka :26:
Biz Böyleyiz catlak eslerimizde biz gibi kesin cocuklarimizda bizi 5e katlar saat tutar anne mikmik sonra cikcik diyip kardes ister heraldenadasmııııhey Allahım yaa... harbi yanlız anne olursak dünyanın en çatlak anneleri olucaz sanırım.. e artık bebişleri düşünmek bile istemiorum
iyilik canım nolsun, bugün biraz keyifsizim de, size bakıp kafamı dağıtayım dedimIyi canım sende ne var ne yok
iyilik canım nolsun, bugün biraz keyifsizim de, size bakıp kafamı dağıtayım dedim
önemli bi gelişme var mı? geçmişi okuyamadım
Kizlar size bisey anlatim benim kuzenim evlendiginden bu yana yaklasik 1 senedir iliskiye giremiyordu
Doktorada gitmediler cok israr ettim amma .ha oldu ha olacak bu seferde olmazsa deyip ertelediler
Sonra bunu basardiklari gun hamile kaldii
:))))Allam yaarebbimm ise bakk
bu arada son regl 10 eylül yani bu hafta yumurtlama haftam :18::18::18:
bu arada son regl 10 eylül yani bu hafta yumurtlama haftam :18::18::18:
Evet ama usutmeden.kaynaklı olabilir canım ya bu yanmaartık sen dayanamadın o derece yaniiiii... :111: aman maşallah... tutmayın küçük enişteyi
dimi yaane gerek var formaya sonuç hep penaltı ve gol oluyo zati
tek fark formayla 5 dk da formasız 2 dk da maç biter... uzatmalar oyunculara bağlıpehehee
Rabbim onlara da böyle mükafat vermiş demekki. 1 yıl ya. kimbilir ne kadar zor zamanlar geçirmişlerdir. bu da hediyeleri oldu işte
Evet ama usutmeden.kaynaklı olabilir canım ya bu yanma
sağol canım ya, dün kötü bi haber aldım da. Burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşım ikinci kez düşük yaşadı da, ona çok üzüldüm. İkinci kez aynı yıkımı yaşamak çok zorhayırdır canım? derdini söylemeyen derman bulamaz.. anlat da yardımcı olalım sana
nadasmııııhey Allahım yaa... harbi yanlız anne olursak dünyanın en çatlak anneleri olucaz sanırım.. e artık bebişleri düşünmek bile istemiorum
sağol canım ya, dün kötü bi haber aldım da. Burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşım ikinci kez düşük yaşadı da, ona çok üzüldüm. İkinci kez aynı yıkımı yaşamak çok zorBiraz da işyerinde gerildim iki gündür, o yüzden yani. Kusura bakmayın canınızı sıktıysam:26:
canım mikmikin uzamasından da olabiliyortecrübeyle sabit
Biz Böyleyiz catlak eslerimizde biz gibi kesin cocuklarimizda bizi 5e katlar saat tutar anne mikmik sonra cikcik diyip kardes ister heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?