Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh keşke ben evde olsamda hep uyusam uyusam uyusamm :)))))) zaman cok hızlı geçiyor canım yalnızca adete 3-4 gün kala hiç geçmiyoo :)))))

cnm evde olmak güzel oluyor ama kimsen olmuyunca kötü oluyor gidecek kimse olmayınca memlekette antepte olsam tadını çıkarırımda ev hanımlığinin işte burda ailem yok gidecek biyer yok kös kös oturuyorum akşama kadar ayyy hiç sorma ne kadar zor regline son 1 hafta kala geçmek bilmiyordu zamn şükürler olsun ki 8 ay var reglimeeeee işallah seninle 8 ay sonra olur bi dahki regli son olsun bu kırmızılar

Son düzenleme:
arkadaşlar bana isimlerinizi verin akşam yasin okuyup hepinizin isimleri tek tek söyliyecem tabi isterseniz (AMİN)

benim adım Zeynep canım çok teşekkürler bende hep ediyorum kendime ve olmayanlara Rabbim çok bekletmesin zor bir sınav...dün 21.gün progestoron testi yaptırdım sonuç kötü bu ay yumurtlama olmamış 0.35 çıktı halbuki yumurtlamamda sorun yoktu üzüldüm ama yine Allah a sığındım o ne verirse hayır vardır elbet

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapacağım dinlenirim sonrada
allah emanet olun kızlar öpüldünüz yanaktan byyyyyyyyyy

canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani

bende adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı... adet olacağım gün evde test yaptım hemde çok iyi bir markanın test silik çıktı...kana gittim kanda da değerim çok düşük çıkmıştı ama çok şükür 17. haftamızı geride bıraktık...şimdi kızım içimde kıpır kıpır maşallahsubanallah bence sende hamilesindir çok takmamaya çalış kafana bende ilk muaynemde ne kesem vardı ne bebek dr kafana takma sağlıklı bir bebekse zaten oluşur demişti...öylede oldu çok şükür.... darısı başına...

sağol canım. hayırlısı artık bikaç gün bekleyeceğim bakalım Allah izin verirse olur. maşallah kızına :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hatırlarmısın acaba kanda ilk baktırdığında kaç çıkmıştı?

47 falan olabilir ama dediğim gibi bu adet olacağım gün yaptırdığım testti. ve hergün 2 katı artarak çoğalıyormuş bu hormon bu yüzden adetine 4 gün kala hiç çıkmaması bile normal sen idrar testini tekrarladın mı?

kan testinin ertesi gün yani 3 gün kala tekrar idrar testi yaptım tekrar pozitif çıktı.

cnm veren ALLAH alan ALLAH ama bak yumurtlamamda sorun yokmuş sen stres yaptıkça o yumurtlamanıda tetikler o yuzden sıkma tatlı canını bende cok üzülüyorum ama üzülünce elimize bişey geçmiyor dua edelim birbirimize Rabbim bizi zürriyetinden eksik etmesin (AMİN)

peki sen bu zamana kadar neden bekledn yenı mı ogrendn

evetn inatla test yapmadım sürekli hüsran oldugu icin cocuk 2 aylık oldu masallah ama böylesi daha iyiymiş cidden :d pcolu olunca sürekli adet gecikmesi yaşıyordum meger bu sefer gebeymişim

evetn inatla test yapmadım sürekli hüsran oldugu icin cocuk 2 aylık oldu masallah ama böylesi daha iyiymiş cidden :d pcolu olunca sürekli adet gecikmesi yaşıyordum meger bu sefer gebeymişim

cnm cok sevindim Rabbim tüm bebek bekleyenleri sevindirsim ama helal olsun sana o kadar uzun sure beklemişsin tebrikler ama bize de dua et

cnm cok sevindim Rabbim tüm bebek bekleyenleri sevindirsim ama helal olsun sana o kadar uzun sure beklemişsin tebrikler ama bize de dua et

valla bekledim cnm herkes dio az daha bekleseydin dogacaktı zaten yarın doktra gidiorum bakalım kac haftalık ama son adet tarigime göre 10:d inş görürüm bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…