ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh keşke ben evde olsamda hep uyusam uyusam uyusamm :)))))) zaman cok hızlı geçiyor canım yalnızca adete 3-4 gün kala hiç geçmiyoo :)))))
arkadaşlar bana isimlerinizi verin akşam yasin okuyup hepinizin isimleri tek tek söyliyecem tabi isterseniz(AMİN)
canım adetime daha 2 gün var 4 gün kala idrarda pozitif görünce kan yaptırdım. daha geciken falan yok yani
Iidir sanırım yarın tanışcaz onlada heyecanliyim cok sizde böylesine heyecanlari en yakin zamamda yaşayın ins
bende adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı... adet olacağım gün evde test yaptım hemde çok iyi bir markanın test silik çıktı...kana gittim kanda da değerim çok düşük çıkmıştı ama çok şükür 17. haftamızı geride bıraktık...şimdi kızım içimde kıpır kıpırmaşallahsubanallah bence sende hamilesindir çok takmamaya çalış kafana bende ilk muaynemde ne kesem vardı ne bebek dr kafana takma sağlıklı bir bebekse zaten oluşur demişti...öylede oldu çok şükür.... darısı başına...
sağol canım. hayırlısı artık bikaç gün bekleyeceğim bakalım Allah izin verirse olur. maşallah kızına :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hatırlarmısın acaba kanda ilk baktırdığında kaç çıkmıştı?
47 falan olabilir ama dediğim gibi bu adet olacağım gün yaptırdığım testti. ve hergün 2 katı artarak çoğalıyormuş bu hormon bu yüzden adetine 4 gün kala hiç çıkmaması bile normal sen idrar testini tekrarladın mı?
kan testinin ertesi gün yani 3 gün kala tekrar idrar testi yaptım tekrar pozitif çıktı.Eki Görüntüle 976354 Eki Görüntüle 976354 Eki Görüntüle 976354
bu test şuanda duruyormu? duruyorsa şimdiki halinin fotosunu bi çekip koysana
adım Esra canım. Allah razı olsun.
benim adım Zeynep canım çok teşekkürler bende hep ediyorum kendime ve olmayanlara Rabbim çok bekletmesin zor bir sınav...dün 21.gün progestoron testi yaptırdım sonuç kötü bu ay yumurtlama olmamış 0.35 çıktı halbuki yumurtlamamda sorun yoktu üzüldüm ama yine Allah a sığındım o ne verirse hayır vardır elbet
Kızlar hala şaşkınım ama gebeyim sanırım 41 gün sonra test yaptım:dEki Görüntüle 976431
Kızlar hala şaşkınım ama gebeyim sanırım 41 gün sonra test yaptım:dEki Görüntüle 976431
SON ADET TARİHİM 3 ARALIK CANIM :d:d
peki sen bu zamana kadar neden bekledn yenı mı ogrendn
evetn inatla test yapmadım sürekli hüsran oldugu icin cocuk 2 aylık oldu masallah ama böylesi daha iyiymiş cidden :d pcolu olunca sürekli adet gecikmesi yaşıyordum meger bu sefer gebeymişim
cnm cok sevindim Rabbim tüm bebek bekleyenleri sevindirsim ama helal olsun sana o kadar uzun sure beklemişsin tebrikler ama bize de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?