Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slmm kıslar naslsnzz ben kimyasl gebelik gecirdim bu gün adetmn 2. günü umudum marta kaldıı

sağol canım hayırlısı olsun hakkımda.. inşallah sende sağlıkla kucağına al bebişini
Ins canim adetin gelmez ve sende hamis olursub
amin inş canım benimm :)) yok canım bana bu ay klomen verdi doktorum 3. günüm bugün pzrtesi gitcem yumurta tkibinden bakcak yumurtam büyümüş mü diye :)))
Ins saglikli yumosun vardır sposla kavuşur biran once sonra minikin karnina konuverir
ne heyecanlısındır şimdi... o günlerim aklıma geldi....
Evet inanilmaz heyecanliyim ve acaipde merak var :)

gamse kusumm bugun kaçta randevunn.hayırlı haberlerle gelesin inşallah.bana haber vermeyi unutma emi :)

merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu ne var ne yok
iyiyiz canım cok şükür sen nsılsın ?
selam kızlar benım bebısım erkekmis ogluma arkadas gelıyor.
hayırlı olsun oğluşunuz :)) saplıkla sıhhatle gelsin inş :)))
slmm kıslar naslsnzz ben kimyasl gebelik gecirdim bu gün adetmn 2. günü umudum marta kaldıı

canım cok geçmiş olsun (( ama üzme kendini lütfen biliyosun ki kimyasal gebeliklerde bebekler sorunlu bebekler oluyormuş herşeyin hayırısını versin Rabbim ...

merhaba arkadaşlar 6 şubatta hamiş olduğumu öğrendim beta hcg 253,9 çıkmıştı 12 şubatta ta doktora gittim üst ultrasonda kesem gözüktü ama doktor dış gebelik olabilir dedi sonra alttan baktı bi sorun gözükmüyor dedi kan verdim tekrar beta hcg 2442 çıktı şuan aklım çok karışık bugün tekrar gitcem sabah kan verdim çok korkuyorum öğleden sonra belli olacak sonuç inş. bebeğim dogru yere tutunmuştur sizce kan değerlerimde bir anormallik var mı doktor bebeğimin kaç haftalık olduğunu söylemedi ama sat göre 5+2

günaydın kızlar cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah allah bizlere kocişlerimize bebişlerimize sağlık sıhat versin inşallah... allah herkesi muradına kavuştursun tez vakitte....amiiinnn....

günaydın kızlar cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah allah bizlere kocişlerimize bebişlerimize sağlık sıhat versin inşallah... allah herkesi muradına kavuştursun tez vakitte....amiiinnn....

günaydın hayırlı cumalar ve sevgililer gününüzde kutlu olsun.. minişinle... Amin...

kese rahimde oluşmuşsa nasıl dış gebelik olabilirki cnm anlamadım mantık dışı yani bence sen başka doktora gözük direkt...

havvaa sna bişey sorcam :))) ben klomen kullanıyorum ya bugün 4.günüm dün akşam az akıntım başladı ama bu sabah ki cok cok aşırı akıntım var afedersin ama koyu kıvamlı beyaz süt kesiği gibi cok fazla korktum klomen yapıyo mu böyle akıntı ???

kese rahimde oluşmuşsa nasıl dış gebelik olabilirki cnm anlamadım mantık dışı yani bence sen başka doktora gözük direkt...

bende anlamadım sabah kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak bende düşünüyorum başka doktora gitmeyi bugün bir belli olsun da

bende anlamadım sabah kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak bende düşünüyorum başka doktora gitmeyi bugün bir belli olsun da

bence korkulacak hiç bir şey yok... dış gebelik olması için kesenin oluşmaması gerekiyordu ilk hamileliğimde bende korkuyordum geç yumurtlamam olduğu için kese gözükmediği için... keseyi gördüğümüz gün dr artık dış gebelik şıkkını ortadan kaldırabiliriz demişti... yani sende dış gebelik mi diye sakın korkma bence ama dr değiştir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…