havvaa sna bişey sorcam :))) ben klomen kullanıyorum ya bugün 4.günüm dün akşam az akıntım başladı ama bu sabah ki cok cok aşırı akıntım var afedersin ama koyu kıvamlı beyaz süt kesiği gibi cok fazla korktum klomen yapıyo mu böyle akıntı ???
https://www.youtube.com/watch?v=voJEy25oEAs&feature=youtube_gdata_player
arkadaşlar izleyin müthiş video tekmeleri babalarınında hissetmesi. çok duygusalll
bence klomenden olmamış ccnm ama sen istersen dr sorabilirsin cnm
arkadaşım klomen akıntı yapmıyor sen suanda reglimisin
merhaba havva
izledim ve gözyaşlarımı tutamadım rabbim bu cuma gününde dualarımızı geri çevirme kucaklarımızı boş bırakma (AMİN)
Merhaba kzlarr napyonuzz
merhaba arkadaşlar 6 şubatta hamiş olduğumu öğrendim beta hcg 253,9 çıkmıştı 12 şubatta ta doktora gittim üst ultrasonda kesem gözüktü ama doktor dış gebelik olabilir dedi sonra alttan baktı bi sorun gözükmüyor dedi kan verdim tekrar beta hcg 2442 çıktı şuan aklım çok karışık bugün tekrar gitcem sabah kan verdim çok korkuyorum öğleden sonra belli olacak sonuç inş. bebeğim dogru yere tutunmuştur sizce kan değerlerimde bir anormallik var mı doktor bebeğimin kaç haftalık olduğunu söylemedi ama sat göre 5+2
Canım bence dış gebelik değil kalbini ferah tut canim sağlıkla al kucağına melegini ins
arkadaşım kusura bakma ama eşin istemiyorsa katiyen bebek yapma hatta çok iyi korun.. bebek isteyen babalar bile zamanla bıkkınlık yaşarken istemeyen bir baba..düşünemiyorum bile.. eşin seni seviyorsa bundan eminsen evliligin devamını istiyorsa.. çocuk istememesindeki nedeni araştır yavaştan çaktırmadan.. belki bi korkusu var.. sorunu bulursanız çözün ve artık kesinlikle senden çocugum olsun istiyorum dedigi anda çocuk yap..
bende akşam dua edecem sana canım bana tam olarak adını soyle oyle dua edeyim bız evliliğimizin ilk 5 6 ay korunduk sonra ne zaman olursa dedık hemen hemen 1.5 2 senemız oldu yenı doktora gittik eşimle ama hiç bişey cıkmadı herşey temiz ama doktor cok stres yapıyormuşum o yuzdenn
iyi şükür canım sen nasılsın sevgililer gunun kutlu olsun
Aminn ins ogunleri gostersin Allahim inskendisini de inşallah en yakın zamanda görürsün canım.. sende sağlıcakla kucağına al bebişini...
Gamzecann naptinn nettinn anlat hele :) keseyimi gordunuz sadece? Kese boyutu kac mm.kalp atisini ne zmn duycakmissinizz :))
Aminn ins ogunleri gostersin Allahim ins
6 mm kuzu 27 sjnde tekrar gel dedi biraz asagi yerleşmiş sipa 3 ay ilski yok dedo bide son 3 ay :) mikmiksiz kaldik yahu bebek büyüdükçe yukariya çıkar dedi kanaman ve 3 kereden fazla kusman olursa o tarihi beklemeden gel dedi simdilik hersey yolunda görünüyo bakcaz artik bebislerimizo bize bağışlasin Allahim ve herkese nasip etsin
bence klomenden olmamış ccnm ama sen istersen dr sorabilirsin cnm
Aminn ins ogunleri gostersin Allahim ins
6 mm kuzu 27 sjnde tekrar gel dedi biraz asagi yerleşmiş sipa 3 ay ilski yok dedo bide son 3 ay :) mikmiksiz kaldik yahu bebek büyüdükçe yukariya çıkar dedi kanaman ve 3 kereden fazla kusman olursa o tarihi beklemeden gel dedi simdilik hersey yolunda görünüyo bakcaz artik bebislerimizo bize bağışlasin Allahim ve herkese nasip etsin
Riskli bi durum olsa söylerdi mikmik yapmayın die demekki hersey yokjnda senin tabi canım git bakalım pazartesi oyy sağlıklı olsjnlar yeter yaaAminn canim.biz mikmike devam ediyoruz.biraksakmi ya.doktor bsi demedi ama...bn sanirim ikinci p.tesi gidicem doktora.o zmn duyarim heralde pit pitlarini yawrumun :)
Dikkay ediodum biraz daha dikkat etcem artık bende seni kocaman seviyorum ins sanafa nasip etsin allah sağlıklı gebeliller .Allaha emanet artik allah ol derse olur yapcak bişi yokcanımmmmmmmmm inş bebişin dahada sıkı sıkı tutunur annesine :))) bol bol dinlen canım sakın yorma kendini seviyorum seni :)
Riskli bi durum olsa söylerdi mikmik yapmayın die demekki hersey yokjnda senin tabi canım git bakalım pazartesi oyy sağlıklı olsjnlar yeter yaa
Dikkay ediodum biraz daha dikkat etcem artık bende seni kocaman seviyorum ins sanafa nasip etsin allah sağlıklı gebeliller .Allaha emanet artik allah ol derse olur yapcak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?