Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence klomenden olmamış ccnm ama sen istersen dr sorabilirsin cnm

izledim ve gözyaşlarımı tutamadım rabbim bu cuma gününde dualarımızı geri çevirme kucaklarımızı boş bırakma (AMİN)

Amin canım inşallah Allah isteyen herkesi anne yapar ve bu güzel duyguyu tadarsınız... dualarımız kabul olur inşallah...

Canım bence dış gebelik değil kalbini ferah tut canim sağlıkla al kucağına melegini ins

Korkuyormusun sordum ona hayir dedi istemiyorum diyor cok üzülüyorum. Dedigim gibi bebek konusunu acmiyorum uzun zaman. Sende hamileymissin, insallah saglikli kucagina alirsin.

Adim Sükran, senin? Insallah dualaramiz kabul olur. Dilerim Allahtan isteyen herkese bebek verir özellikle ikimize.

iyi şükür canım sen nasılsın sevgililer gunun kutlu olsun

Tskler songul abla cım.insallah ismini yanlis hatirlamiyorum dur sevgililer gunumu tek kutlayan sensin benim. Herif biz sevgili degiliz kari kocayiz deyip duruyo sinir ediyo beni

Gamzecann naptinn nettinn anlat hele :) keseyimi gordunuz sadece? Kese boyutu kac mm.kalp atisini ne zmn duycakmissinizz :))

kendisini de inşallah en yakın zamanda görürsün canım.. sende sağlıcakla kucağına al bebişini...
Aminn ins ogunleri gostersin Allahim ins
Gamzecann naptinn nettinn anlat hele :) keseyimi gordunuz sadece? Kese boyutu kac mm.kalp atisini ne zmn duycakmissinizz :))

6 mm kuzu 27 sjnde tekrar gel dedi biraz asagi yerleşmiş sipa 3 ay ilski yok dedo bide son 3 ay :) mikmiksiz kaldik yahu bebek büyüdükçe yukariya çıkar dedi kanaman ve 3 kereden fazla kusman olursa o tarihi beklemeden gel dedi simdilik hersey yolunda görünüyo bakcaz artik bebislerimizo bize bağışlasin Allahim ve herkese nasip etsin

Aminn canim.biz mikmike devam ediyoruz.biraksakmi ya.doktor bsi demedi ama...bn sanirim ikinci p.tesi gidicem doktora.o zmn duyarim heralde pit pitlarini yawrumun :)

bence klomenden olmamış ccnm ama sen istersen dr sorabilirsin cnm

sağol canım cok aşırı beya akıntı ya korktumm ( doktorumu aradım korkma klomenden değildir büyük ihtimal mantar olmuşsun dedi ama kaşıntı vs de yok pazrtesi gel dedi bakalım hayırlısı canımm..

canımmmmmmmmm inş bebişin dahada sıkı sıkı tutunur annesine :))) bol bol dinlen canım sakın yorma kendini seviyorum seni :)

Aminn canim.biz mikmike devam ediyoruz.biraksakmi ya.doktor bsi demedi ama...bn sanirim ikinci p.tesi gidicem doktora.o zmn duyarim heralde pit pitlarini yawrumun :)
Riskli bi durum olsa söylerdi mikmik yapmayın die demekki hersey yokjnda senin tabi canım git bakalım pazartesi oyy sağlıklı olsjnlar yeter yaa
canımmmmmmmmm inş bebişin dahada sıkı sıkı tutunur annesine :))) bol bol dinlen canım sakın yorma kendini seviyorum seni :)
Dikkay ediodum biraz daha dikkat etcem artık bende seni kocaman seviyorum ins sanafa nasip etsin allah sağlıklı gebeliller .Allaha emanet artik allah ol derse olur yapcak bişi yok

amiiiiiiiin inş canımmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…