Riskli bi durum olsa söylerdi mikmik yapmayın die demekki hersey yokjnda senin tabi canım git bakalım pazartesi oyy sağlıklı olsjnlar yeter yaa
Dikkay ediodum biraz daha dikkat etcem artık bende seni kocaman seviyorum ins sanafa nasip etsin allah sağlıklı gebeliller .Allaha emanet artik allah ol derse olur yapcak bişi yok
kıslar ya bndemı kmyasal gecrdım kanda altı seksendokuz cıkmıstı ertesı gun adet olmustum
Aminn ins ogunleri gostersin Allahim ins
6 mm kuzu 27 sjnde tekrar gel dedi biraz asagi yerleşmiş sipa 3 ay ilski yok dedo bide son 3 ay :) mikmiksiz kaldik yahu bebek büyüdükçe yukariya çıkar dedi kanaman ve 3 kereden fazla kusman olursa o tarihi beklemeden gel dedi simdilik hersey yolunda görünüyo bakcaz artik bebislerimizo bize bağışlasin Allahim ve herkese nasip etsin
Elaam evet kimyasal kuzum okıslar ya bndemı kmyasal gecrdım kanda altı seksendokuz cıkmıstı ertesı gun adet olmustum
canım bende gittim doktoraa gördsüm bebemi atışlarını suydum hareket bile ettş şoka girdim benim bebemde 24mmcok güzel demi görmek hala şoktayım ben gülüyorum durduk yereeee
Canım bence dış gebelik değil kalbini ferah tut canim sağlıkla al kucağına melegini ins
Evet soylenene olumsuz hersey cok kotu etkiliyo bizi malesrf ama üzülme hiç miniikin seninle :)canım devlet hastanesindekiler korkuttu beni dün yaşadığımı bir ben bilirim özele gittim bir sorun yok herşey yolunda dedi amin canım inş. sende sağlıcakla kucağına al bebeğini
günaydın kızlar..
ne güzel bebişleriyle keseleriyle tanışanlar olmuş allah sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah ....
dün akşam kocacıkla çok güzel bir yemek yedik dışarda rezervasyon vardı çalgılı çendili çok eğlendik bu günde beni çorluya gezmelere götürecek inşallah iş çıkışımı bekliyoruz...vakit geçmiyormu ne?
Elaam evet kimyasal kuzum o
Maşallah canim Allahim sana bağışlasjn ins saglikla al kucagina cok sevindim
cnm ya gercekten mı
Hihim gercekten 5in uzerindeki degwr gebelik zaten batta o deger cok düşük oldugundan kimyasal oluyo
soka grdm mınıkım vardı ve gttı mı yanı kmyasaldan snra hemn hamıle kalınyomu
Geneldr evet kuzucum kimyasain ardından hemen hamile kaliniyo ins seninde öyle olsun
kıslar nden kımse yok topıkı 3. sayfadan topladım suslendm kocsle dsarı ckyorum bn ıyı hafta snları
günaydın kızlar....
su gi,bi akıp giden bir hafta olsun isteyen herkes için inşallahhh :) mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?