Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslar ya bndemı kmyasal gecrdım kanda altı seksendokuz cıkmıstı ertesı gun adet olmustum

kıslar ya bndemı kmyasal gecrdım kanda altı seksendokuz cıkmıstı ertesı gun adet olmustum

Mrb cnm

Adetin gecmismiydi.
Bnde kasimda kimyasal gecirdim.adetim 3 gun gecmisti 9.97 cikmisti.5ci gundede kanamam baslamisti.simdi tekrar hamileyim 5 haftalik.bn 8 tane ilac icmistim ona yoruyorum

Selam kızlar,nasılsınız görüşmeyeli,ben misafirleri gönderdim,girerim artık akşamları,yeni hamileler var çok sevindim,darısı isteyen diğer arkadaşlarımızın başına,topik yine son zamanlarda sıkça olduğu gibi boş,ben de gündüz giremiyorum kızdan fırsat yok.Hepinizi çok öpüyorum.

selam güzel anneler dün gittim doktoruma bebemi gördüm elleri kolları kafası gövdesi kalbi küt küt atıo cok fena oldum yaaaaaaaaaa doktor simdi sabit durun dedi durdum ultrastyon aletiyle bebegin üstünde dolandı hareket etti bebeim rahatsız oldu dedi ay nası agladım yaaaa kızlar inanılmaz bişimiş allah tez vbakitte sizlere de nasip etsin

canım bende gittim doktoraa gördsüm bebemi atışlarını suydum hareket bile ettş şoka girdim benim bebemde 24mm cok güzel demi görmek hala şoktayım ben gülüyorum durduk yereeee

Elaam evet kimyasal kuzum o
canım bende gittim doktoraa gördsüm bebemi atışlarını suydum hareket bile ettş şoka girdim benim bebemde 24mm cok güzel demi görmek hala şoktayım ben gülüyorum durduk yereeee

Maşallah canim Allahim sana bağışlasjn ins saglikla al kucagina cok sevindim

günaydın kızlar..
ne güzel bebişleriyle keseleriyle tanışanlar olmuş allah sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah ....
dün akşam kocacıkla çok güzel bir yemek yedik dışarda rezervasyon vardı çalgılı çendili çok eğlendik bu günde beni çorluya gezmelere götürecek inşallah iş çıkışımı bekliyoruz...vakit geçmiyormu ne?

Canım bence dış gebelik değil kalbini ferah tut canim sağlıkla al kucağına melegini ins

canım devlet hastanesindekiler korkuttu beni dün yaşadığımı bir ben bilirim özele gittim bir sorun yok herşey yolunda dedi amin canım inş. sende sağlıcakla kucağına al bebeğini

canım devlet hastanesindekiler korkuttu beni dün yaşadığımı bir ben bilirim özele gittim bir sorun yok herşey yolunda dedi amin canım inş. sende sağlıcakla kucağına al bebeğini
Evet soylenene olumsuz hersey cok kotu etkiliyo bizi malesrf ama üzülme hiç miniikin seninle :)

Aminnn ins ohh baya eglenmissiniz ii gelmistir sana

günaydın kızlar....
su gi,bi akıp giden bir hafta olsun isteyen herkes için inşallahhh :) mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…