Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar ben çok üzülüyorum artık kafama çok takıyorum bir türlü silip atamıyorum ne yapabilirim yardım edin bana

takma dcem cnm ama genelde takıyoruz ama bde syle dusun acaba hazrmyım acaba dogurablırmyım hayatım bı bebege baglı olcak yasam seklı degscek hersey degscek bde byle dusun kafaya takma hesey kafada btyo bebegm akısına brak

Hihim gercekten 5in uzerindeki degwr gebelik zaten batta o deger cok düşük oldugundan kimyasal oluyo

gamsem bu ay tam gaz devam edyorum blyomusun sogan suyu ıcyorum sabh aksam esımede kecı boynuzu ıcıryorum inş bu sefer tutar allhm yuzumu guldurur

2.5 senelik evliyim ve son bir senedir kafaya takmaya başladım keşke dediğini yapabilsem her ay tamam bu ay silip atyorum kafadan diyorum ama ne yazikki yapamıyorum

2.5 senelik evliyim ve son bir senedir kafaya takmaya başladım keşke dediğini yapabilsem her ay tamam bu ay silip atyorum kafadan diyorum ama ne yazikki yapamıyorum
günaydın canımm.maalesef kafaya takıyoruz....elimizden gelen bişey yok gerçekten ne kadar kafanı dağıt falan desemde boş olacak kendimden biliyorum.ben genelde 1 ayın hergünü kafaya takmıyorum ama adetime 7 gün falan kalaa tmm işte kafamda gitmiyor olcam mı olmıcam mı bu stres beni bitiriyor...

gamsem bu ay tam gaz devam edyorum blyomusun sogan suyu ıcyorum sabh aksam esımede kecı boynuzu ıcıryorum inş bu sefer tutar allhm yuzumu guldurur

canımmm bu soğan kürünü bende denesem diyorum bi abla var onunda 1 çocuğu olmuş sonrasında yıllarca hiç olmamış en son soğan kürünü duymuş ve yapmış hemen bitimine hamile kalmış :) şuan bebişi 1 yaşında :) tadı nasıl ?? cok kötü diyorlar içebilir imiyim acvaba bende eşime dün gece keçi boynuzuna başladım ertkisini ne zaman gösterrir acaba :))

Ins canim bu sefer olur ve yüzün güler bekleyisin biter; ) keçiboynuzu cok ise yariyormus sifa olsun sixede

Doktora gittinmi hic ne dedi doktor

Ins canim bu sefer olur ve yüzün güler bekleyisin biter; ) keçiboynuzu cok ise yariyormus sifa olsun sixede

gittim cnm hem devlete hem özele hiç bişey cıkmadı eşimdede stres yapıyormuşum ve son 2 3 aydır yanmam çok oluyor ıltıhap çıktı bende ve bakteri ilaç kullandım bu ay sürekli kahverengi akıntı veküçük küçük parça geliyor onada uzuluyorum ıltıhap için sadece bir tane ilaç verdı devlete gittim ÜROMİSİN ŞASE ilacın adı acaba ılacın etkisi mi akıntı içtigim ilk gunden geldi

Canım meb sende benim gibi uğur getirsin diye mi yaptın bebiş günlüğünü yoksa gerçekten var mı

aynen bu durum biz yiyip bitiyor özellikle çevreninde etkisi varsa Rabbim inş bu sitede ve bu site dışında bekleyen hasret çeken tüm kardeşlerime çocuk hasretini gidersin kucaklarını boş bırakmasın inş (AMİN)

hayır cnm tadı hc koyu dgl bn 3 kerede btryorum nolcak kı sıfa olsun hmn sende basla esıme kecı boynuzuna basladım sabah aksam soguk soguk ıcyo sn nasl yapyosun bn ı. saracoglunn tarfnı yapıyorum

inş cnm ya inş dua et bebegm nolur aneme ble ddm senı gamzemzde hamıle dye nasl sevndı

evet artk bnde bktım daha dusunmuyoruz demekten ablamda dyokı eger bı soran olursa bz kısırız de laflarını alıp otursun gerızeklılar dyo bnce ıyı fkır

evet artk bnde bktım daha dusunmuyoruz demekten ablamda dyokı eger bı soran olursa bz kısırız de laflarını alıp otursun gerızeklılar dyo bnce ıyı fkır

bnmde kız kardeşim oyle de diyor ama ne yazıkkı diyemiyoruz zaten bana bu soruyla karsılasınca onlara makul bir şekilde cevap verip sonra banyoya girip ağlayıp çıkıyorum

Ben 26 ile 28 de bir oluyorum bu ay sonu benimde mutlaka sonucu yaz

kc senedr ıstyosunuz cnm bz 1yıl 9 aydan berı ıstyoruz ama bı turlu olmdı 2 asılma yaptırdım 2. kımyasal oldu smdı akısına braktım yasmda 22 hc bekarken bu kadar ugrscamı tahmn edemezdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…