bnmde kız kardeşim oyle de diyor ama ne yazıkkı diyemiyoruz zaten bana bu soruyla karsılasınca onlara makul bir şekilde cevap verip sonra banyoya girip ağlayıp çıkıyorum
kc senedr ıstyosunuz cnm bz 1yıl 9 aydan berı ıstyoruz ama bı turlu olmdı 2 asılma yaptırdım 2. kımyasal oldu smdı akısına braktım yasmda 22 hc bekarken bu kadar ugrscamı tahmn edemezdm
Canım hayırlısı inşallah biz yeni başladıkne olucak bilmiyorum Alla a bırakmaktan başka bişey olmuyor verende alanda o üzülme lütfen
nden aglıyosun balım bocegm bsver elbet olcak dsunmyruz de gec yasın kactı
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
bende cinsiyetini öğrendim bebişimin;bu sefer oğluşum olacak inş...
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba;
bende cinsiyetini öğrendim bebişimin;bu sefer oğluşum olacak inş...
27 yaşındayım 10 ay falan korunduk sonra nezaman olursa Allaha tevekkül ettik ama son bir sene de takmaya başladım ve hiç kimsee korunduğumuzu bilmiyordu yenı yenı dusunmeye basladık diyoruzz
cok sıkıcı bı durum dmı kucuklern bıle oluyo 17 yasındakı kızların ble oluyo
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
cnm cok gzel allhm kucagna almayı nasp etsın bnm ıcın dua edermsn duan kabul olur hamşsnya
inşallah cnm çok teşekkürler,ederim tabi inşallah duam kabul olur allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
canim merde oturuyorsun bilmiyorjm bi arkadasim var 4 yil boyunca hersey normal dediler ve gecen aylarda profa gitti Laparoskopi yapildi ve şimdi hamile hani doktorlarada cok guvenme 2.5 yil dile kolaygittim cnm hem devlete hem özele hiç bişey cıkmadı eşimdede stres yapıyormuşum ve son 2 3 aydır yanmam çok oluyor ıltıhap çıktı bende ve bakteri ilaç kullandım bu ay sürekli kahverengi akıntı veküçük küçük parça geliyor onada uzuluyorum ıltıhap için sadece bir tane ilaç verdı devlete gittim ÜROMİSİN ŞASE ilacın adı acaba ılacın etkisi mi akıntı içtigim ilk gunden geldi
hayır cnm tadı hc koyu dgl bn 3 kerede btryorum nolcak kı sıfa olsunhmn sende basla esıme kecı boynuzuna basladım sabah aksam soguk soguk ıcyo sn nasl yapyosun bn ı. saracoglunn tarfnı yapıyorum
inş cnm ya inş dua et bebegm noluraneme ble ddm senı gamzemzde hamıle dye nasl sevndı
canim merde oturuyorsun bilmiyorjm bi arkadasim var 4 yil boyunca hersey normal dediler ve gecen aylarda profa gitti Laparoskopi yapildi ve şimdi hamile hani doktorlarada cok guvenme 2.5 yil dile kolay
Canim benim yaa :) bende hep kocama söylüyordum su hamjle bu hamile diye ve kötü gunlwr geride kaldı cok sukur Allahim sizinfe gunesinizi hemencik göndersin inş :) karinlariniz dolsn ve saglikla alalim kucaklaekmkza
canim merde oturuyorsun bilmiyorjm bi arkadasim var 4 yil boyunca hersey normal dediler ve gecen aylarda profa gitti Laparoskopi yapildi ve şimdi hamile hani doktorlarada cok guvenme 2.5 yil dile kolay
Canim benim yaa :) bende hep kocama söylüyordum su hamjle bu hamile diye ve kötü gunlwr geride kaldı cok sukur Allahim sizinfe gunesinizi hemencik göndersin inş :) karinlariniz dolsn ve saglikla alalim kucaklaekmkza
İST AVCILARDA canım neden
Biliyorum hele sözlerinde gelsin minikleri iste ozaman bayram bize :)inş cnm inş dualarımdasn inş kucagna aldgn zamndada hrzmn yannda olcaz
Tuplerinde tıkanıklık varmis v hsg da bile çıkmadı Laparoskopiyle acildi ve hemen hamile kaldiİST AVCILARDA canım neden laparoskopi yapıldı
Cok zor elbetki beklemek ama hergecen gun bi adim daha yaklasiyor insan öyle düşüninanırmısın canım bnm geçenlerde yanımızdaki ekmek fabrikasına gittim orda calışan kız vardı bır yaklaşık on gun falan gormedım onu oraya sordum nerde dye işte hamile dediler evde dınlenıyor ben nasıl ekmek aldım eve nasıl geldiğimi bilmiyoum gelip eşime sarılıp ağladım
Biliyorum hele sözlerinde gelsin minikleri iste ozaman bayram bize :)
Tuplerinde tıkanıklık varmis v hsg da bile çıkmadı Laparoskopiyle acildi ve hemen hamile kaldi
Cok zor elbetki beklemek ama hergecen gun bi adim daha yaklasiyor insan öyle düşün
Hos geldiniz sen ve bebisin
İyiyizzzzz bitanemmm sen naslsnn ne zmndir konusamiyruzzz ozledimmm vayy seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?