Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnmde kız kardeşim oyle de diyor ama ne yazıkkı diyemiyoruz zaten bana bu soruyla karsılasınca onlara makul bir şekilde cevap verip sonra banyoya girip ağlayıp çıkıyorum

nden aglıyosun balım bocegm bsver elbet olcak dsunmyruz de gec yasın kactı

kc senedr ıstyosunuz cnm bz 1yıl 9 aydan berı ıstyoruz ama bı turlu olmdı 2 asılma yaptırdım 2. kımyasal oldu smdı akısına braktım yasmda 22 hc bekarken bu kadar ugrscamı tahmn edemezdm

Canım hayırlısı inşallah biz yeni başladık ne olucak bilmiyorum Alla a bırakmaktan başka bişey olmuyor verende alanda o üzülme lütfen

Canım hayırlısı inşallah biz yeni başladık ne olucak bilmiyorum Alla a bırakmaktan başka bişey olmuyor verende alanda o üzülme lütfen

yok cnm artık olmayınca uzulemyorum ble alıstım galıba bu duruma

nden aglıyosun balım bocegm bsver elbet olcak dsunmyruz de gec yasın kactı

27 yaşındayım 10 ay falan korunduk sonra nezaman olursa Allaha tevekkül ettik ama son bir sene de takmaya başladım ve hiç kimsee korunduğumuzu bilmiyordu yenı yenı dusunmeye basladık diyoruzz

27 yaşındayım 10 ay falan korunduk sonra nezaman olursa Allaha tevekkül ettik ama son bir sene de takmaya başladım ve hiç kimsee korunduğumuzu bilmiyordu yenı yenı dusunmeye basladık diyoruzz

cok sıkıcı bı durum dmı kucuklern bıle oluyo 17 yasındakı kızların ble oluyo pat hamıle kalyolar valla

Son düzenleme:
canim merde oturuyorsun bilmiyorjm bi arkadasim var 4 yil boyunca hersey normal dediler ve gecen aylarda profa gitti Laparoskopi yapildi ve şimdi hamile hani doktorlarada cok guvenme 2.5 yil dile kolay

Canim benim yaa :) bende hep kocama söylüyordum su hamjle bu hamile diye ve kötü gunlwr geride kaldı cok sukur Allahim sizinfe gunesinizi hemencik göndersin inş :) karinlariniz dolsn ve saglikla alalim kucaklaekmkza

inş cnm inş dualarımdasn inş kucagna aldgn zamndada hrzmn yannda olcaz

İST AVCILARDA canım neden laparoskopi yapıldı

Son düzenleme:
İST AVCILARDA canım neden

inanırmısın canım bnm geçenlerde yanımızdaki ekmek fabrikasına gittim orda calışan kız vardı bır yaklaşık on gun falan gormedım onu oraya sordum nerde dye işte hamile dediler evde dınlenıyor ben nasıl ekmek aldım eve nasıl geldiğimi bilmiyoum gelip eşime sarılıp ağladım

inş cnm inş dualarımdasn inş kucagna aldgn zamndada hrzmn yannda olcaz
Biliyorum hele sözlerinde gelsin minikleri iste ozaman bayram bize :)
İST AVCILARDA canım neden laparoskopi yapıldı
Tuplerinde tıkanıklık varmis v hsg da bile çıkmadı Laparoskopiyle acildi ve hemen hamile kaldi
Cok zor elbetki beklemek ama hergecen gun bi adim daha yaklasiyor insan öyle düşün

yne gidecem zaten doktora bakalım artık

Hos geldiniz sen ve bebisin

İyiyizzzzz bitanemmm sen naslsnn ne zmndir konusamiyruzzz ozledimmm vayy seniii

lilimmmmmm çokkk şukurrr bendee iyiyimmmm aynen canımmm arada gırıorum sonra cıkıorum tekrar canım bende cokk ozledımm canımm valla yaaa

merhaba kızlar, bu ay herşeyi denedim. Ovu test, bal tarçın çörekotu,eşime macun. Çift çizgiyi test ile yakalık o günden sonraki 3 gün çalıştık... İnşallah rabbim nasip eder.Bat 1 mart...Heyecanla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…