merhaba kızlar, bu ay herşeyi denedim. Ovu test, bal tarçın çörekotu,eşime macun. Çift çizgiyi test ile yakalık o günden sonraki 3 gün çalıştık... İnşallah rabbim nasip eder.Bat 1 mart...Heyecanla bekliyoruz...
bat 1 mart ne demk cnm
merhaba kızlar, bu ay herşeyi denedim. Ovu test, bal tarçın çörekotu,eşime macun. Çift çizgiyi test ile yakalık o günden sonraki 3 gün çalıştık... İnşallah rabbim nasip eder.Bat 1 mart...Heyecanla bekliyoruz...
rabbim gönlunuze gore versın ınsallahhhhhh
beklenen adet tarihim 1 mart canım. İnşallah kırmızılar görünmez de bebek haberi gelir :)
neler yaptın cnm bna anlatrmısın bnde bu ay yapayım
canım geçen ay reglim gecikti bende doktora gittim tüm tahlillerimi yaptırdım kan değerlerim vs. Herşeyim temiz çıktı. Reglimin 3. gününde ( 2. gün başlamak gerekmiş ama ben 3. gün başlayabildim) bal çörek otu tarçın kürüne başladım 12 gün yedim. Reglden sonraki hergün ovulasyon testi yaptım ve 14. gün yumurtlamadığımı gördüm. 17. gün yumurtladım. Spermimiz çok kaliteli olmadığı için ovulasyonun olduğu gece sabaha karşı , ertesi gün sabah ve dün akşam çalıştık. Bu arada bal çörek otunun sanırım faydası oldu çünkü tüm birlikteliklerde kuru değildim.. Dün itibari ile çalışmaları da bitirmiş olduk. Rabbim inşallah nasip eder.. İçimden bir ses olacak diyor. Bu ay Rabbim nasip eder ise inşallah bebeğimizin geleceği hissediyorum
peki cnm nasıl yedın gunde kaçkere birliktelikte kuru değildim nedemek istedın ölçüleriyle bana yazarmısın özellikli bişey yapılması gerekiyor mu
Normalde vajinam kuru olur ve ilişki zor olur ama bu kür den sonra kuru değil ıslaktım ve kolay ilişki oldu.
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
tamam canım bunu yapacam peki soğan suyunuda bunla içsem olur mu peki
Bence kürler karıştırılmamalı. sonraki ay denersin bunu soğana başladıysan
yok cnm başlamadım adet olayım ıkısınden birine başlıyayım o zaman
ben doktora kontrolle gittiğimde iltalp kist vs hiç bişi yok dedi o yüzden ben soğan suyu içmedimi gerek görmedim.. Hayırlısı bakalım neler olacak :)
o halde bence çocuk çalışmasına ara ver.. Kafanı dağıt.. stresliyken tüp bebek bile tutmuyor canım
iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...
iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?