Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rabbim gönlunuze gore versın ınsallahhhhhh

neler yaptın cnm bna anlatrmısın bnde bu ay yapayım

canım geçen ay reglim gecikti bende doktora gittim tüm tahlillerimi yaptırdım kan değerlerim vs. Herşeyim temiz çıktı. Reglimin 3. gününde ( 2. gün başlamak gerekmiş ama ben 3. gün başlayabildim) bal çörek otu tarçın kürüne başladım 12 gün yedim. Reglden sonraki hergün ovulasyon testi yaptım ve 14. gün yumurtlamadığımı gördüm. 17. gün yumurtladım. Spermimiz çok kaliteli olmadığı için ovulasyonun olduğu gece sabaha karşı , ertesi gün sabah ve dün akşam çalıştık. Bu arada bal çörek otunun sanırım faydası oldu çünkü tüm birlikteliklerde kuru değildim.. Dün itibari ile çalışmaları da bitirmiş olduk. Rabbim inşallah nasip eder.. İçimden bir ses olacak diyor. Bu ay Rabbim nasip eder ise inşallah bebeğimizin geleceği hissediyorum

peki cnm nasıl yedın gunde kaçkere birliktelikte kuru değildim nedemek istedın ölçüleriyle bana yazarmısın özellikli bişey yapılması gerekiyor mu

Son düzenleme:
peki cnm nasıl yedın gunde kaçkere birliktelikte kuru değildim nedemek istedın ölçüleriyle bana yazarmısın özellikli bişey yapılması gerekiyor mu

Normalde vajinam kuru olur ve ilişki zor olur ama bu kür den sonra kuru değil ıslaktım ve kolay ilişki oldu.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
•12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
•10 çay kaşığı toz tarçın
•10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

tamam canım bunu yapacam peki soğan suyunuda bunla içsem olur mu peki

yok cnm başlamadım adet olayım ıkısınden birine başlıyayım o zaman

ben doktora kontrolle gittiğimde iltalp kist vs hiç bişi yok dedi o yüzden ben soğan suyu içmedimi gerek görmedim.. Hayırlısı bakalım neler olacak :)

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...

ayyyy cnm senı cok merk etmstm bu kız nerelerde dye cok uzuldum anlatamam basınız saolsun bebegm allh rahmat eylesın sen kndını ve bebegnı ıhmal etme kndıne bak esın cok kotu olmustur allhm yar ve yardmcnz olsun cnm bnm kndne cok ıyı bak optum

canımmm basınız sağolsun çok zor bi durum. bebeğini çok uzme hicranım Allah yardımcın olsun, eşine büyük destek lazım şimdi ...

Canım başınız sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin.Nesi varmış ki kadıncağızın.Bişey bulamamışlardı???

dün doktora gittim ve şokkkkkkkkklardayım hala yumurtam 11. gün çatlamış..doktoruma gitmeden önce ilişki yok demişti diye ilişkide yoktu öncesinde...ameliyata gireceği için cok ilgilenemedi cok acelesi cvardı maalesef ya sorularda sormaya vakit olmadı yalnız muayene ile bakarken ooooo cok güzel dedi çtlatma iğnesine gerek olmadan yumurtam çatlamış cok erken çatlamış dedi bugünden itibaren ilişki dedi adetine kadar girebildiğiniz kadar dedi.yalnız benim anlamdığım şu yumurtam çatlamış ise bunun süresi en fazla 36 saat değil mi ??? ama neden bana adete kadar dedi acaba çatlamya yakın başka yumurtam daha mı var sizce??birde gittiğimizde yumurtam çatlamış tı ya gec kalmadık dimi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…