Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...

hicranımm başın sağolsun canımm mekanı cennet olsun inş.kendini ve bebeğini cok üzme lütfen dikkat et en kısa zamanda bekliyoruz aramıza canımm..

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...

başınız sağolsun.. bende diyorum nerde bu kız.. bebişi ne alemde.... kontrolüne git bir an önce ihmal etme

keçiboynuzunu yapıyorum canım 2.5 su bardağı suya 7 tane keçiboynuzunu kırıyorum klorlu su kaynayan suyun içine atıp 3 dakika tutuyorum hafif ateşte sonra söndürüp 20 dk dinlendiriyorum soğuyuncad eşime içiyorum aksam ve sabah 1 hafta böyle.. sonrasında sadece akşamları olacakmış cnım bende böyle yapıyorum.soğan kürünü yapsammı dişyorum çörek otu cok işime yaradı ama klomenle kullandım yumurtam 11. gün çatlamış ama sevinemedim çünkü öncesinde ilişki yoktu ( doktorumd bu kadar erken beklemiyordu çatlamasını ((

ahh canım basınız sagolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versin
bende seni düşündüm birsey var yoksa gelirdi buralara diye duşundum canım kendine ve bebişine dikkat et Allaha emanet olun

başın sağolsun cnm, Allah sabır versin. şoke oldum inan o kadar mı hastaydı? dikkat et kendine ve bebege

Başınız sağolsun hicrancım .mekanı cennet olsun.
Kontrolünü ihmal etme ama sen bi can taşıyosun sonuçtA.
kendini fazla hırpalama biran öncede gidin kontrole canım

lilimmmmmm çokkk şukurrr bendee iyiyimmmm aynen canımmm arada gırıorum sonra cıkıorum tekrar canım bende cokk ozledımm canımm valla yaaa
İyi olmana sevindim tatlm benim calismalar var mi ara mi verdinizzz

Aaaaaa hicrancımmmm cook uzuldum başınız sağ olsunnnn yaa dualrımz seninle kendine ve bebise dikkat et

Hicranim basiniz sağolsun Rabbim geride kalanlara sabir ve uzun ömürler versin yasadigin zor bir süreç senin ve esin icin ama senin dusunmen gerken birde bebisin var kendini cok hirpalama allaha emanetsjniz

hicranım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Allah size sabır versin. Dualarımız seninle ve minişinle canım... Sende Allah'a emanet ol..

kızlar selam...
benim gibi hamile olup hamileliğinin en başından beri genitalinde kaşıntısı olan var mı? çıldırmak üzereyim kaşıntı bi gelince geçmek bilmiyor evde duşa falan giriyorum ama iş yerinde inanın çok zor oluyor.... c.tesi gideyim doktora bi bakalım...
bir de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... doktorum bayan ama bana sezeryan olursam hiç güven vermiyor çok panik bir kadın çünkü sizce değiştirmelimiyim bu saatten sonra?

Vallahi bebegimm kasıntin mantar olabilir doktora gitmelisin bencedee doktorun icine sinmediyse suphen varsa degistir bebegm

merhaba tatlım görünce şok oldum vallahi!! başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsin inşallah
canım çok çok üzüldüm inanki !rabbim kalanlara uzun ömür versin inşallah dualarım seninle canm kendine dikkat et bebişine de ihmal etme kendini canım....rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah canım sen iiyi düşün iyi olsun inşallah.....
hastaneye kaldırmıştınız en son demekki hastaneden bir kaç hafta sonra vefat etti....gerçekten çok üzüldüm torununu göremeden öldüğü için çok üzüldüm inanki ....

gecmiş olsun alla geride kalanlara sabır versin dikkat et kendine

hicrancım başın sağolsunn... allah eşine ve sana sabır versinn.. bebeğine dikkat et... en kısa zamanda aramıza gelirsin umarım... dualar seninle cnm....

Hepiniz sag olun canlarim yeni yeni toparliyorum ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor iste ama bize göre çok erken oldu torununu goremedi ya bu bana çok koydu.... Ben bugun tetenoz asimi oldum hemsire ne oldu hasta misin dedi görünce durumu anlattım kilo vermisim yipratma kendini dedi goren yuzun bembeyaz iyi misin dio birde goguslerimden sut gelio :44: hemsire normal dedi birde gobegimin tum derisi soyuluyo ne yapcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…