Hicrancım başın sağolsun canım kv'nin bi rahatsızlığımı vardı ...kendine dikkat et kontrolüne en kısa zamanda git kilon 50'nin altına düşmesin 20. haftaya kadar 50'nin altındaysa hamile kadın erken doğum riski var demektir..göğüslerden süt gelmesi son aylara doğru olur ama seninki erken başlamış dr gidersen bu durumuda danış..Hepiniz sag olun canlarim yeni yeni toparliyorum ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor iste ama bize göre çok erken oldu torununu goremedi ya bu bana çok koydu.... Ben bugun tetenoz asimi oldum hemsire ne oldu hasta misin dedi görünce durumu anlattım kilo vermisim yipratma kendini dedi goren yuzun bembeyaz iyi misin dio birde goguslerimden sut gelio :44: hemsire normal dedi birde gobegimin tum derisi soyuluyo ne yapcam ben
Hepiniz sag olun canlarim yeni yeni toparliyorum ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor iste ama bize göre çok erken oldu torununu goremedi ya bu bana çok koydu.... Ben bugun tetenoz asimi oldum hemsire ne oldu hasta misin dedi görünce durumu anlattım kilo vermisim yipratma kendini dedi goren yuzun bembeyaz iyi misin dio birde goguslerimden sut gelio :44: hemsire normal dedi birde gobegimin tum derisi soyuluyo ne yapcam ben
kilom 47.5 canim cok endiseliyim ins hersey yolundadir musait bi zaman devlete gidicem ayrintili ultrason zamanida ozele gidicem rabbim korusun yawrularimizi.... Sut sikinca geliyo ins bi sikinti yoktur...
sagol canim bencede torununu göremediği için gözleri acık gitti rabbim yavruma uzun ömur versin.....
kilom 47.5 canim cok endiseliyim ins hersey yolundadir musait bi zaman devlete gidicem ayrintili ultrason zamanida ozele gidicem rabbim korusun yawrularimizi.... Sut sikinca geliyo ins bi sikinti yoktur...
Kızlar merhaba iyi geceler uzun süredir girmiyorum yeni hamişler Rabbim inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer arkadaşlar da inş tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle...bu arada hicranım minikdaaşşşım başınız sağolsun Rabbim sabır versin geride kalanlara...beni soracak olursanız biraz sağlık sorunları yaşıyorum mide bulantısı ciltte kırmızı noktalar felan ama herşeyden önemlisi bizim yaramaz KIZ mış...Rabbim inş herkesin gönlüne göre verir ama unutmayın herşeyin başı sağlık ardından sabır ve sonrası da huzur hepinizi çok öpüyorum....
Ooo bitane daha prensesimiz geliyo Allaha emanet zeycanim cok sevindim bulantilairn da biran önce geçer ins dikkat et kendine
kızlar selam...
benim gibi hamile olup hamileliğinin en başından beri genitalinde kaşıntısı olan var mı? çıldırmak üzereyim kaşıntı bi gelince geçmek bilmiyor evde duşa falan giriyorum ama iş yerinde inanın çok zor oluyor.... c.tesi gideyim doktora bi bakalım...
bir de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum... doktorum bayan ama bana sezeryan olursam hiç güven vermiyor çok panik bir kadın çünkü sizce değiştirmelimiyim bu saatten sonra?
hicranımmmmmmmmmmmmm başınızzz sağ olsunnn rabbim gunahlarını affetsinn ınsallahh yaaaa. rabbim geride kalanlara sabır versın canımmmm hastamıydı kı ben bayadan berı dogru duzgun gırmıyorum ya hıcbıseydenn haberımm yokiyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...
İyi olmana sevindim tatlm benim calismalar var mi ara mi verdinizzz
Aaaaaa hicrancımmmm cook uzuldum başınız sağ olsunnnn yaa dualrımz seninle kendine ve bebise dikkat et
Canım merhaba kaşıntına en iyi gelen elma sirkesi olacak avcuna biraz döl ve taharetlen yarım saat sonra da duş al ve ara ara pamuğa dök sonra onunla sil biraz Yakıcak ama sonuç seni rahatlatacak öptüm
Kızlar merhaba iyi geceler uzun süredir girmiyorum yeni hamişler Rabbim inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer arkadaşlar da inş tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle...bu arada hicranım minikdaaşşşım başınız sağolsun Rabbim sabır versin geride kalanlara...beni soracak olursanız biraz sağlık sorunları yaşıyorum mide bulantısı ciltte kırmızı noktalar felan ama herşeyden önemlisi bizim yaramaz KIZ mış...Rabbim inş herkesin gönlüne göre verir ama unutmayın herşeyin başı sağlık ardından sabır ve sonrası da huzur hepinizi çok öpüyorum....
Canım iyi geceler nasılsın seninde gözün Aydın olsun sen nasılsın sen anlat hele....
Tsk ederim zeycanm geldi.sonunda benim minikimde allaha emanet artik inanılmaz güzel duygularmis Rabbim herkese nasi etsin sağlıklı gebelikler ins :) sen napiosjn calisiyomusun esin napti en son ayrilmisti isten
Canım merhaba kaşıntına en iyi gelen elma sirkesi olacak avcuna biraz döl ve taharetlen yarım saat sonra da duş al ve ara ara pamuğa dök sonra onunla sil biraz Yakıcak ama sonuç seni rahatlatacak öptüm
Hepiniz sag olun canlarim yeni yeni toparliyorum ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor iste ama bize göre çok erken oldu torununu goremedi ya bu bana çok koydu.... Ben bugun tetenoz asimi oldum hemsire ne oldu hasta misin dedi görünce durumu anlattım kilo vermisim yipratma kendini dedi goren yuzun bembeyaz iyi misin dio birde goguslerimden sut gelio :44: hemsire normal dedi birde gobegimin tum derisi soyuluyo ne yapcam ben
gamzeeeeeeeemmm nasılsın :)) unuttunuz bizi küscem küscem küscem hepinize((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?