Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicrancım başın sağolsun canım kv'nin bi rahatsızlığımı vardı ...kendine dikkat et kontrolüne en kısa zamanda git kilon 50'nin altına düşmesin 20. haftaya kadar 50'nin altındaysa hamile kadın erken doğum riski var demektir..göğüslerden süt gelmesi son aylara doğru olur ama seninki erken başlamış dr gidersen bu durumuda danış..

sende sağol tatlım... gözleri açık gitmesinin sebebi torununu görememesi tabi ...çok üzüldüm ya öğleden beri aklımdasın inanki!!
canım derin soyuluyorsa bence cildiyeye git derim ama bu sıkıntı arasında zor ... zeytin yagı ve badem yağı çok iyi geliyor kullanmalısın bence badem yağı çatlağı önlüyormuş cildi besliyormuş çatlakları hafifletiyormuş canım aklında olsun ....aşın için geçmiş olsun canım iki tane daha aşın var sanırsam... sonra da doğuma 2 ay kala kan iğnesine başlatıyormuş doktor koldan yapılıyormuş ....öptüm canım kendine iyi bak

sagol canim bencede torununu göremediği için gözleri acık gitti rabbim yavruma uzun ömur versin.....
önceden bebe yagi kullanıyordum iki hafta hiç bisey kullanamadım onun etkisi oldu galiba deri dokuntusunde birde gobus buyuyo artik olacak çok kasinio catlak kremi alcam

kilom 47.5 canim cok endiseliyim ins hersey yolundadir musait bi zaman devlete gidicem ayrintili ultrason zamanida ozele gidicem rabbim korusun yawrularimizi.... Sut sikinca geliyo ins bi sikinti yoktur...

canım vitamin alıyor musun doktor veriyor mu vitamine rağmen mi kilo verdin??
amiinnn canım amiinnn...sıkınca geliyorsa korkma benimde bir kaç hafta evvel kan geldi beş gün sıkınca geldğinde bir sorun olmuyor birde sen hamilesin seninki normal canım kafana takma onu sakın ..

Kızlar merhaba iyi geceler uzun süredir girmiyorum yeni hamişler Rabbim inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer arkadaşlar da inş tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle...bu arada hicranım minikdaaşşşım başınız sağolsun Rabbim sabır versin geride kalanlara...beni soracak olursanız biraz sağlık sorunları yaşıyorum mide bulantısı ciltte kırmızı noktalar felan ama herşeyden önemlisi bizim yaramaz KIZ mış...Rabbim inş herkesin gönlüne göre verir ama unutmayın herşeyin başı sağlık ardından sabır ve sonrası da huzur hepinizi çok öpüyorum....

Ooo bitane daha prensesimiz geliyo Allaha emanet zeycanim cok sevindim bulantilairn da biran önce geçer ins dikkat et kendine

Canım merhaba kaşıntına en iyi gelen elma sirkesi olacak avcuna biraz döl ve taharetlen yarım saat sonra da duş al ve ara ara pamuğa dök sonra onunla sil biraz Yakıcak ama sonuç seni rahatlatacak öptüm

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...
hicranımmmmmmmmmmmmm başınızzz sağ olsunnn rabbim gunahlarını affetsinn ınsallahh yaaaa. rabbim geride kalanlara sabır versın canımmmm hastamıydı kı ben bayadan berı dogru duzgun gırmıyorum ya hıcbıseydenn haberımm yok canımm kendınıze cokk dıkkat edinnnn
İyi olmana sevindim tatlm benim calismalar var mi ara mi verdinizzz

Aaaaaa hicrancımmmm cook uzuldum başınız sağ olsunnnn yaa dualrımz seninle kendine ve bebise dikkat et

yokk lilimm aradayızz suanda normalde mayısta yıne denıcektık ama dun bı iş gorusmesı yaptım bakalım hem kurs gorcem hem calışcam işkurun kursu. ordan haber gelirse agustosta denıcez ınsallah. bende pazartesı docent doktora gıttım. yapılması gereken testler yapılmıs dedı. hamılelıgı dusundugunuz zaman 3 ay oncesınden folık asıt iç 1 ay oncesındende bebek aspırını kan sulandırıcı ıc dedı yıne hamıle kalır kalmaz hemen doktora gozuk yıne ıgne vurulcaksın dedı bakalım hayırlısı canımm. sen nasılsın canım ara mı devam mı

Canım merhaba kaşıntına en iyi gelen elma sirkesi olacak avcuna biraz döl ve taharetlen yarım saat sonra da duş al ve ara ara pamuğa dök sonra onunla sil biraz Yakıcak ama sonuç seni rahatlatacak öptüm

zeycanımm rabbiım saglıklı bı şekildeee prensesii sizee bağışlasınnn ınsallahhhh

zeyncanımmmm prenses annesi oluyosunn :)))) Allhım size bağışlasın tatlı kızını inş :))))

Canım iyi geceler nasılsın seninde gözün Aydın olsun sen nasılsın sen anlat hele....

Tsk ederim zeycanm geldi.sonunda benim minikimde allaha emanet artik inanılmaz güzel duygularmis Rabbim herkese nasi etsin sağlıklı gebelikler ins :) sen napiosjn calisiyomusun esin napti en son ayrilmisti isten

Tsk ederim zeycanm geldi.sonunda benim minikimde allaha emanet artik inanılmaz güzel duygularmis Rabbim herkese nasi etsin sağlıklı gebelikler ins :) sen napiosjn calisiyomusun esin napti en son ayrilmisti isten

gamzeeeeeeeemmm nasılsın :)) unuttunuz bizi küscem küscem küscem hepinize ((((

Maşallah buraya yazanların çoğu bebişlerini bekliyor şimdi. HEPİNİzin allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hamile kalmak için neler yediniz, nasıl beslendiniz? kahve falan alışkanlığınız var mıydı arkadaşlar?

kaşımaktan çok tahriş oldu zaten idrar yaparken bile deli gibi yanıyor... c.tesi günü dr gidicem artık fitilde verse kullanıcam dayanılcak gibi değilll

hicran bence süt konusu çok öenmli prolaktin hormonu olduğu için erken doğuma bile sebebiyet verebilir...göğüslerine hiç bir şekilde dokunup uyarma süt gelmesin ve bence dra gitmelisin bir an önce önemli bir şey olabilir... ihmal etme sakın cnm...

Kızlarr selam, nasılsınız ne var ne yok?
Monbebe, psiko, opera nerelerde hiç görmüyorum onları:26: haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…