ewet mantar dr fitil verdi korkuyorum fitilde zararlı olur diye
iyiyim kuşum yaa ne olsun aynıı yumurtam çatlamış dün işte bakalım nolcak bu ay...
hicranımmmmmmmmmmmmm başınızzz sağ olsunnn rabbim gunahlarını affetsinn ınsallahh yaaaa. rabbim geride kalanlara sabır versın canımmmm hastamıydı kı ben bayadan berı dogru duzgun gırmıyorum ya hıcbıseydenn haberımm yokcanımm kendınıze cokk dıkkat edinnnn
yokk lilimm aradayızz suanda normalde mayısta yıne denıcektık ama dun bı iş gorusmesı yaptım bakalım hem kurs gorcem hem calışcam işkurun kursu. ordan haber gelirse agustosta denıcez ınsallah. bende pazartesı docent doktora gıttım. yapılması gereken testler yapılmıs dedı. hamılelıgı dusundugunuz zaman 3 ay oncesınden folık asıt iç 1 ay oncesındende bebek aspırını kan sulandırıcı ıc dedı yıne hamıle kalır kalmaz hemen doktora gozuk yıne ıgne vurulcaksın dedı bakalım hayırlısı canımm. sen nasılsın canım ara mı devam mı
hımmm anladımm canımm hakkımızda herşeyınn hayırlısı olsun yaa olcagı varsa yastık koymayıncada oluor canım ben hıc yastık falan koymamıstımolmaz tatlımmm gönlünü ferah tut allahın izniyle birşeycik olmazz kaşıntıdan tahrişten kurtulursun inşallah
inşallah güzel sonuçlar olur canmmm hayırlı gebelikler olur rabbim o mükkemmel duyguları bizede yaşatır inşallahhh
ara vermedik çalışmalar devam ama öyle yastık fln koymuyrum olursa olur olmazsa ara verdik diyoruz öyle spora fln gidiyorum cnm zayıflama çalışması içindeyim bu yaz başına kadar doğal yolla olmazsa aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle
kızlar hicranın bebeinin cinsiyeti belli oldumu nasılsınız bu arada eskisi gibi muhabbet etmeyi çok özledim ama girmiyorum artık çok siteye
hımmm anladımm canımm hakkımızda herşeyınn hayırlısı olsun yaa olcagı varsa yastık koymayıncada oluor canım ben hıc yastık falan koymamıstım
hosgeldınn canımm ıyıyız cok sukur sen nasılsın benımde haberım yok canım valla bende arada bı gırıorum cıkıorum yenıden zaten topık eskısı gıbı degıl su aralar cok sessız
eskiden herkez toplanıyodu şimdi bi çoğumuz hamiş kaldı ne güzel bizde bi kalabilsek
kızlar hicranın bebeinin cinsiyeti belli oldumu nasılsınız bu arada eskisi gibi muhabbet etmeyi çok özledim ama girmiyorum artık çok siteye
kızlar bebek isteyipte ovulasyon testi kullanmayan var mı hala merak ediyorum?
seni unuturmuyum kuzucum ben biz iiyiz çok şükür sen nasılsın nekadar kaldı batına
olmaz tatlımmm gönlünü ferah tut allahın izniyle birşeycik olmazz kaşıntıdan tahrişten kurtulursun inşallah
inşallah güzel sonuçlar olur canmmm hayırlı gebelikler olur rabbim o mükkemmel duyguları bizede yaşatır inşallahhh
ara vermedik çalışmalar devam ama öyle yastık fln koymuyrum olursa olur olmazsa ara verdik diyoruz öyle spora fln gidiyorum cnm zayıflama çalışması içindeyim bu yaz başına kadar doğal yolla olmazsa aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle
ben hiç kullanmadım canım.. yumurtlama günü mü bile bilmiyorum
Merhaba kızlar..
Sizleri henüz tanımıyorum ama hepinize sevgiler..
30 yaşındayım. Biz de 3 yıllık evliyiz. Bu ay denemelere başlıcaz inşallah.. Aslında geçen ay da sadece 1 kere denemiştik. Buna rağmen insan beklenti içine giriyor, umutlanıyor.. Buraları çok okudum.. Bir süredir deneyip de bebişi olmayanları görünce, üzülüyorum, korkuyorum.. Ben 1 kerecik denemeyle bile üzüldüm yani.. allah hepimize yardım etsin.. Zaten bebekleri çok sevdiğim için en büyük korkularımdan biridir olmaması :/ Allah korusuunn.. Bu ay gerçek anlamda çalışmalara başlıcaz.. Umarım hemen hayırlısıyla olur.. Çok çok istiyorumm!! Eminim hepiniz de çoook istiyorsunuzz.. Allah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. İyi akşamlar..
Âmin canım inş.. :)) sen neler yapıyorsun nasılsın...zeycanımm rabbiım saglıklı bı şekildeee prensesii sizee bağışlasınnn ınsallahhhh
İnş canım sağlıkla sen nasılsın ne yapıyorsun :))zeyncanımmmm prenses annesi oluyosunn :)))) Allhım size bağışlasın tatlı kızını inş :))))
Tsk ederim zeycanm geldi.sonunda benim minikimde allaha emanet artik inanılmaz güzel duygularmis Rabbim herkese nasi etsin sağlıklı gebelikler ins :) sen napiosjn calisiyomusun esin napti en son ayrilmisti isten
Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
bnden buyuksun sana abla dıyım ıns bnm gbı uzun zmn beklemeden bebegn gelır abla cok zor beklemek eger sormk ıstedgn bsey olursa yardmcı olurum oldukca blgılıyım hastane falan derken herseyı bılır oldumMerhaba kızlar..
Sizleri henüz tanımıyorum ama hepinize sevgiler..
30 yaşındayım. Biz de 3 yıllık evliyiz. Bu ay denemelere başlıcaz inşallah.. Aslında geçen ay da sadece 1 kere denemiştik. Buna rağmen insan beklenti içine giriyor, umutlanıyor.. Buraları çok okudum.. Bir süredir deneyip de bebişi olmayanları görünce, üzülüyorum, korkuyorum.. Ben 1 kerecik denemeyle bile üzüldüm yani.. allah hepimize yardım etsin.. Zaten bebekleri çok sevdiğim için en büyük korkularımdan biridir olmaması :/ Allah korusuunn.. Bu ay gerçek anlamda çalışmalara başlıcaz.. Umarım hemen hayırlısıyla olur.. Çok çok istiyorumm!! Eminim hepiniz de çoook istiyorsunuzz.. Allah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. İyi akşamlar..
Âmin canım inş.. :)) sen neler yapıyorsun nasılsın...
İnş canım sağlıkla sen nasılsın ne yapıyorsun :))
Sağlıkla al kucuşuna inş canım eşim çalışıyo ben evdeyim...bu güzel umudu bekleyen herkese nasip etsin Rabbim inş kaç haftslıksın keseyi gördün mü ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?