Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet mantar dr fitil verdi korkuyorum fitilde zararlı olur diye

olmaz tatlımmm gönlünü ferah tut allahın izniyle birşeycik olmazz kaşıntıdan tahrişten kurtulursun inşallah
iyiyim kuşum yaa ne olsun aynıı yumurtam çatlamış dün işte bakalım nolcak bu ay...

inşallah güzel sonuçlar olur canmmm hayırlı gebelikler olur rabbim o mükkemmel duyguları bizede yaşatır inşallahhh

ara vermedik çalışmalar devam ama öyle yastık fln koymuyrum olursa olur olmazsa ara verdik diyoruz öyle spora fln gidiyorum cnm zayıflama çalışması içindeyim bu yaz başına kadar doğal yolla olmazsa aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle

kızlar hicranın bebeinin cinsiyeti belli oldumu nasılsınız bu arada eskisi gibi muhabbet etmeyi çok özledim ama girmiyorum artık çok siteye

hımmm anladımm canımm hakkımızda herşeyınn hayırlısı olsun yaa olcagı varsa yastık koymayıncada oluor canım ben hıc yastık falan koymamıstım
kızlar hicranın bebeinin cinsiyeti belli oldumu nasılsınız bu arada eskisi gibi muhabbet etmeyi çok özledim ama girmiyorum artık çok siteye

hosgeldınn canımm ıyıyız cok sukur sen nasılsın benımde haberım yok canım valla bende arada bı gırıorum cıkıorum yenıden zaten topık eskısı gıbı degıl su aralar cok sessız

eskiden herkez toplanıyodu şimdi bi çoğumuz hamiş kaldı ne güzel bizde bi kalabilsek

yok canım hicran henüz cinsiyeti öğrenemedi bildiğim kadarıyla. 5 şubatta kayınvalidesi vefat etti dr gitmemişti henüz

seni unuturmuyum kuzucum ben biz iiyiz çok şükür sen nasılsın nekadar kaldı batına

cok şükür canımıiçiiii :))) oooooo daha benim bata cok var ama klomen kullanıyordum ya yumurtam 11. günümde çatlamış bugün 13. günüm çalışmalar son gaz devam ediyo anlicann :)) hayırlısı dualrını eksik etme kuşmmmm :)))

aminnnn aminnnnn inş bebişimm :)))

ben hiç kullanmadım canım.. yumurtlama günü mü bile bilmiyorum

slm cnm bnde hiç kullanmadım ama ınan cok yoruldum hiç bişey duymak istemiyorum çunku adet olacam heralde bugun yada yarın yne gerildim keşke olmasam da hcg yüksek ve çift çizgiyi görebilsem o kadar ıstıyorum kı o duyguyu tatdır bize Ey Güzel Allah ım :14 : :14 :

Merhaba kızlar..

Sizleri henüz tanımıyorum ama hepinize sevgiler..

30 yaşındayım. Biz de 3 yıllık evliyiz. Bu ay denemelere başlıcaz inşallah.. Aslında geçen ay da sadece 1 kere denemiştik. Buna rağmen insan beklenti içine giriyor, umutlanıyor.. Buraları çok okudum.. Bir süredir deneyip de bebişi olmayanları görünce, üzülüyorum, korkuyorum.. Ben 1 kerecik denemeyle bile üzüldüm yani.. allah hepimize yardım etsin.. Zaten bebekleri çok sevdiğim için en büyük korkularımdan biridir olmaması :/ Allah korusuunn.. Bu ay gerçek anlamda çalışmalara başlıcaz.. Umarım hemen hayırlısıyla olur.. Çok çok istiyorumm!! Eminim hepiniz de çoook istiyorsunuzz.. Allah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. İyi akşamlar..

Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:

zeycanımm rabbiım saglıklı bı şekildeee prensesii sizee bağışlasınnn ınsallahhhh
Âmin canım inş.. :)) sen neler yapıyorsun nasılsın...
zeyncanımmmm prenses annesi oluyosunn :)))) Allhım size bağışlasın tatlı kızını inş :))))
İnş canım sağlıkla sen nasılsın ne yapıyorsun :))
Tsk ederim zeycanm geldi.sonunda benim minikimde allaha emanet artik inanılmaz güzel duygularmis Rabbim herkese nasi etsin sağlıklı gebelikler ins :) sen napiosjn calisiyomusun esin napti en son ayrilmisti isten

Sağlıkla al kucuşuna inş canım eşim çalışıyo ben evdeyim...bu güzel umudu bekleyen herkese nasip etsin Rabbim inş kaç haftslıksın keseyi gördün mü ??

Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:

Iyi geceler evet herkes dağılmış bende uzun süredir giremiyorum geçmişleri okursanız değerli bilgilere ulaşabilirsiniz Rabbim gönlünüzü incitmesin inş tez zamanda g

Iyi geceler evet herkes dağılmış bende uzun süredir giremiyorum geçmişleri okursanız değerli bilgilere ulaşabilirsiniz Rabbim gönlünüzü incitmesin inş tez zamanda güzel haberler alırsınız

mrhaba cnm bu topıgın sahıbyım bn senn mesjını gorseydm emn ol gerı donerdm sana bnde 22 yasndayım 1sene 9 aydr ıstyruz ama olmuyo eger bsey sormk ıstersen sorablırsn bu konularda cok bılgılıyım ayrıca bebek ıstyosan sen sogan syuna basla esın de kecı boynuzu suyuna baslasın bz bu ay ıcyoruz ıns bu sefer mınıgm gelır ıyı geceler cnm

bnden buyuksun sana abla dıyım ıns bnm gbı uzun zmn beklemeden bebegn gelır abla cok zor beklemek eger sormk ıstedgn bsey olursa yardmcı olurum oldukca blgılıyım hastane falan derken herseyı bılır oldum

Slm kizlar ara verdik demistim ama ara ara mik mik yapiyorduk bugn adet gunum ve olmadim gene ümitlendm ben yaa belki bu sefer bnmle belkide degil!

iyiyim canımmm cxok sağol yumurta takibine ve klomen tedavisine başladı doktorum..11 gün gittiğimde çatlamıştı yumurtam sanırım başka yumurtm da var çünkü adete kadar sıkı çalışın dedi :)))) inş bu ay bebişim benimle olur inş dualarınızı bekliyorum canım benimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…