- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
sağol canım ya, dün kötü bi haber aldım da. Burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşım ikinci kez düşük yaşadı da, ona çok üzüldüm. İkinci kez aynı yıkımı yaşamak çok zorBiraz da işyerinde gerildim iki gündür, o yüzden yani. Kusura bakmayın canınızı sıktıysam:26:
Bosver zaten olacağı varsa olsun formasiz maça katil sende ya takma kafana bende cou zaman formasiz katılıyorum formali olincada 5 dk sonra nasılsa formasizim :))
sağol canım ya, dün kötü bi haber aldım da. Burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşım ikinci kez düşük yaşadı da, ona çok üzüldüm. İkinci kez aynı yıkımı yaşamak çok zorBiraz da işyerinde gerildim iki gündür, o yüzden yani. Kusura bakmayın canınızı sıktıysam:26:
herkeslerde burdaymış burayı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorumbenim yumoş çatladı şimdi batı beklerken sıkıntıya girmeyim gün saymayım :18: :18: diye kendimi kpssye verdim.. deli gibi ders çalışıyorum bu arada bu ay hamile kalırsam dogurup sınava gidicem
Wc dede oluyor bu yanma bende bu ara canim o yuzden dedim
herkeslerde burdaymış burayı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorumbenim yumoş çatladı şimdi batı beklerken sıkıntıya girmeyim gün saymayım :18: :18: diye kendimi kpssye verdim.. deli gibi ders çalışıyorum bu arada bu ay hamile kalırsam dogurup sınava gidicem
Kızlar ya ben çok fena üşütmüşüm. Grip oldum hapşurup duruyorum. Bide idrar yollarım da gitmiş çok sancım var. Şimdi bu süreçte ilaç kullanamam dimi?
marifetli hatun. çocuk da yaparsın kariyer de ha
Kızlar ya ben çok fena üşütmüşüm. Grip oldum hapşurup duruyorum. Bide idrar yollarım da gitmiş çok sancım var. Şimdi bu süreçte ilaç kullanamam dimi?
Heeyyyyyooo ben geldiiiimmmm keyfler tavan yine maasallah
Heeyyyyyooo ben geldiiiimmmm keyfler tavan yine maasallah
hoşgeldin sevgimmmm
iyiyz sen nasılsınnn bakalımm
hoş geldin canımm:) nasılsınn
geçmiş olsunnn canımmmm.... bu havalara bu zamanda güven olmuyor...dikkat etmek lazıımmm.... yanii eger bebek varsa ve de bekliyorsan kullanmaman lazım.... diye biliyorum ben tekrardan gecmısolsun....
Kızlar benimde ayın 3 ünde mahkememiz varrr :18::18: onun sitresi var üstümde bide benim mahkeme günüm belli değilmiş ama gelişmeler var demiş avukat kocişe olumlu yöndehayırlısı walla şu mahkemeleri atlatsam kazansak.. Rabbim hayırlısıyla sonra birde bebiş geldimi değmeyin keyfime 3 ü mahkeme 6 sı bat :18: hadi bakalım bu sitresle nasıl olacaksa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?