Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim de en korktuğum şey bu derya yaa ikinci kez aynı şeyi yaşamak

olur mu canım benim. ne can sıkması? üzüldüm arkadaşın için. Allah sabır versin. en yakın ve hiç beklemediği bir anda yüzünü güldürsün inşallah. işyerinde de hep sıkıntı oluyor zaten. takmamak lazım. dua et arkadaşın için bol bol. sen iyi düşünki iyi olsun

marifetli hatun. çocuk da yaparsın kariyer de ha

Kızlar ya ben çok fena üşütmüşüm. Grip oldum hapşurup duruyorum. Bide idrar yollarım da gitmiş çok sancım var. Şimdi bu süreçte ilaç kullanamam dimi?

Kızlar ya ben çok fena üşütmüşüm. Grip oldum hapşurup duruyorum. Bide idrar yollarım da gitmiş çok sancım var. Şimdi bu süreçte ilaç kullanamam dimi?

Afedersiniz böyle her an tuvaletim var gibi. Gidiyorum bir iki damla geliyor yanma oluyor. Bide üstüne grip başladı off

Kızlar benimde ayın 3 ünde mahkememiz varrr :18::18: onun sitresi var üstümde bide benim mahkeme günüm belli değilmiş ama gelişmeler var demiş avukat kocişe olumlu yönde hayırlısı walla şu mahkemeleri atlatsam kazansak.. Rabbim hayırlısıyla sonra birde bebiş geldimi değmeyin keyfime 3 ü mahkeme 6 sı bat :18: hadi bakalım bu sitresle nasıl olacaksa :26:

geçmiş olsunnn canımmmm.... bu havalara bu zamanda güven olmuyor...dikkat etmek lazıımmm.... yanii eger bebek varsa ve de bekliyorsan kullanmaman lazım.... diye biliyorum ben tekrardan gecmısolsun....

yok cnm hepimiz burda dertlerimizi sitreslerimizi azaltmak sevinçlerimizi çoğaltmak kafa dağıtmak için burdayız. can filan sıktığın yok ama çok üzüldüm şimdi.. sanaldada olsak okadar benimsiorumki burayı.. burdakileri... biri kötü bişi yazdımı üzülüorum yaa Rabbim kimseye yaşatmasın :26: çok zor ben 2 haftalık hamilemişim öğrendiğimde düşük yapıodum hemde tam 3. ewlilik yıl dönümümüzde öğrendik.. oysa adetim tam gününde gelmişti ve 8-9 gün sürünce bende normal değil bu kanama diye gitmiştim meğer düşük yapıomuşum çok kötüydü. hayatımız da geçirdiğimiz en kötü ewlilik yıl dönümümüz oldu Allah beterinden sakınsın
..

geçmiş olsunnn canımmmm.... bu havalara bu zamanda güven olmuyor...dikkat etmek lazıımmm.... yanii eger bebek varsa ve de bekliyorsan kullanmaman lazım.... diye biliyorum ben tekrardan gecmısolsun....

Ayy sağol canım benim valla havalar resmen dalga geçiyor bizimle. Evet yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim. Artık sabredicez napalım

Hayırdır kuzu ne mahkemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…