Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldin canım aramıza :))) inş Rabbim c.c. en kısa zamanda sanada nasip eder ve bizede inş :) topiğimizdeki çoğu arkadaşımız hamile kaldı kalamayanlar ben dahil cok az kişiyiz inş bu topik sanada uğur getirir canımm :)))
Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
merhaba canmım hoş geldin öncelikle.yaznın görmemişim kusura bakma ayrıca şuan topiğimiz cok durgun o yüzden cevap alamamışsındır .ne zamandır bebek istiyorsunuz :)

Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:

Kızlarr selam, nasılsınız ne var ne yok?
Monbebe, psiko, opera nerelerde hiç görmüyorum onları:26: haberi olan var mı?

Hicrancım nasılsın, başın sağolsun hayırdır kim vefat etti ki?

Merhaba arkadaşım, normaldir cevap alamaman. Eskiden böyle değildi burası. Ben selamıma bile cevap alamıyorum artık
Neyse, herkesin canı sağolsun
Kendinize iyi bakın...

Aminn canım 6+2 keseyi gördüm kalp atislarini duycam pazartesi sanırım aminn inş herkese nasop eder Rabbim sağlıklı bebekler

Bn 10.ayimda hamile kaldim stres yapma hemencik mikmikten sonra uzan hic kalkma mumkunse sabaha kadar:) hepsi bu bide gun asiri mikmik öneriliyp

Merhaba arkadaşım, normaldir cevap alamaman. Eskiden böyle değildi burası. Ben selamıma bile cevap alamıyorum artık
Kendinize iyi bakın...
Deryacim nasılsın opera psipsiko bide monbebe hepsi iiler henüz bebisleri yok ims wn kisa zamanda olcak
Kuzummmm ins bu sefer sposlar yumoslarla bulusur ve bebisin gelir

Kendinize iyi bakın...
canım h.g nasılsın :))) evet eskisi kadar giren yok ben de başka toğiklerde topik topik geziyorum anlıcannn topik kızı oldumm :)))
Deryacim nasılsın opera psipsiko bide monbebe hepsi iiler henüz bebisleri yok ims wn kisa zamanda olcak

inş kuzummmmmm inşş inşşşşşşşşşş
günaydın..
zaten bebiş isteyipte henüz olmayanlar için demiştim... ovulsyon testi çok yardımcı çünkü...

günaydın canım :)

İyiyim gamzecim sen nasılsın? çalışmalara devam. nasıl geçiyor hamilelik
kızlar buraya gelmiyorlar mı artık, hiç görmüyorum, merak ettim

iyilik canım, çalışmalara devam, sen nasılsın?
Ben de topik topik geziyorum, ama çok da kalamıyorum işlerden dolayı:26:

merhaba cnm. demek kızmış, ay çok sevindim. içime kız doğmuştu hep senin miniş ama erkek diyince tutturamadım demiştim :) yerim onu ben...

bende iyyim canım klomen tedavisine başladı doktorumm benimdee inş bu ay yüzümüz güler :)

merhaba cnm. demek kızmış, ay çok sevindim. içime kız doğmuştu hep senin miniş ama erkek diyince tutturamadım demiştim :) yerim onu ben...
Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??

ohh ohhhhhhhh iyi yapıyonuzz sefanız olsunnn :)))) iyiyim canım bnde klomene başlamıştım bu ay cok heycanlıyımm inş umutlarım suya düşmez :)))

umutlu ol kuşum, olumsuz hiç düşünme. çok yakında gelecek minişleriniz, dualarımdasınız...takip ediyorum seni, klomen işe yarayacak ve bi küçük kelebek konacak göbişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…