hoş geldin canım aramıza :))) inş Rabbim c.c. en kısa zamanda sanada nasip eder ve bizede inş :) topiğimizdeki çoğu arkadaşımız hamile kaldı kalamayanlar ben dahil cok az kişiyiz inş bu topik sanada uğur getirir canımm :)))Merhaba kızlar..
Sizleri henüz tanımıyorum ama hepinize sevgiler..
30 yaşındayım. Biz de 3 yıllık evliyiz. Bu ay denemelere başlıcaz inşallah.. Aslında geçen ay da sadece 1 kere denemiştik. Buna rağmen insan beklenti içine giriyor, umutlanıyor.. Buraları çok okudum.. Bir süredir deneyip de bebişi olmayanları görünce, üzülüyorum, korkuyorum.. Ben 1 kerecik denemeyle bile üzüldüm yani.. allah hepimize yardım etsin.. Zaten bebekleri çok sevdiğim için en büyük korkularımdan biridir olmaması :/ Allah korusuunn.. Bu ay gerçek anlamda çalışmalara başlıcaz.. Umarım hemen hayırlısıyla olur.. Çok çok istiyorumm!! Eminim hepiniz de çoook istiyorsunuzz.. Allah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. İyi akşamlar..
merhaba canmım hoş geldin öncelikle.yaznın görmemişim kusura bakma ayrıca şuan topiğimiz cok durgun o yüzden cevap alamamışsındır .ne zamandır bebek istiyorsunuz :)Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
Slm kizlarara verdik demistim ama ara ara mik mik yapiyorduk bugn adet gunum ve olmadim gene ümitlendm ben yaa belki bu sefer bnmle belkide degil!
hadi hayırlısı o zaman.. çok ümitlenirsen üzülebilirsin..
hadi hayırlısı o zaman.. çok ümitlenirsen üzülebilirsin..
Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
Kızlarr selam, nasılsınız ne var ne yok?
Monbebe, psiko, opera nerelerde hiç görmüyorum onları:26: haberi olan var mı?
Hicrancım nasılsın, başın sağolsun hayırdır kim vefat etti ki?
Aminn canım 6+2 keseyi gördüm kalp atislarini duycam pazartesi sanırım aminn inş herkese nasop eder Rabbim sağlıklı bebeklerÂmin canım inş.. :)) sen neler yapıyorsun nasılsın...
İnş canım sağlıkla sen nasılsın ne yapıyorsun :))
Sağlıkla al kucuşuna inş canım eşim çalışıyo ben evdeyim...bu güzel umudu bekleyen herkese nasip etsin Rabbim inş kaç haftslıksın keseyi gördün mü ??
Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
Deryacim nasılsın opera psipsiko bide monbebe hepsi iiler henüz bebisleri yok ims wn kisa zamanda olcakMerhaba arkadaşım, normaldir cevap alamaman. Eskiden böyle değildi burası. Ben selamıma bile cevap alamıyorum artık
Neyse, herkesin canı sağolsun
Kendinize iyi bakın...
Kuzummmm ins bu sefer sposlar yumoslarla bulusur ve bebisin gelirhoş geldin canım aramıza :))) inş Rabbim c.c. en kısa zamanda sanada nasip eder ve bizede inş :) topiğimizdeki çoğu arkadaşımız hamile kaldı kalamayanlar ben dahil cok az kişiyiz inş bu topik sanada uğur getirir canımm :)))
merhaba canmım hoş geldin öncelikle.yaznın görmemişim kusura bakma ayrıca şuan topiğimiz cok durgun o yüzden cevap alamamışsındır .ne zamandır bebek istiyorsunuz :)
günaydın..ben hiç kullanmadım canım.. yumurtlama günü mü bile bilmiyorum
canım h.g nasılsın :))) evet eskisi kadar giren yok ben de başka toğiklerde topik topik geziyorum anlıcannn topik kızı oldumm :)))Merhaba arkadaşım, normaldir cevap alamaman. Eskiden böyle değildi burası. Ben selamıma bile cevap alamıyorum artık
Neyse, herkesin canı sağolsun
Kendinize iyi bakın...
inş kuzummmmmm inşş inşşşşşşşşşşDeryacim nasılsın opera psipsiko bide monbebe hepsi iiler henüz bebisleri yok ims wn kisa zamanda olcak
Kuzummmm ins bu sefer sposlar yumoslarla bulusur ve bebisin gelir
günaydın..
zaten bebiş isteyipte henüz olmayanlar için demiştim... ovulsyon testi çok yardımcı çünkü...
İyiyim gamzecim sen nasılsın? çalışmalara devam. nasıl geçiyor hamilelikDeryacim nasılsın opera psipsiko bide monbebe hepsi iiler henüz bebisleri yok ims wn kisa zamanda olcak
Kuzummmm ins bu sefer sposlar yumoslarla bulusur ve bebisin gelir
iyilik canım, çalışmalara devam, sen nasılsın?canım h.g nasılsın :))) evet eskisi kadar giren yok ben de başka toğiklerde topik topik geziyorum anlıcannn topik kızı oldumm :)))
inş kuzummmmmm inşş inşşşşşşşşşş
günaydın canım :)
Kızlar merhaba iyi geceler uzun süredir girmiyorum yeni hamişler Rabbim inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer arkadaşlar da inş tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle...bu arada hicranım minikdaaşşşım başınız sağolsun Rabbim sabır versin geride kalanlara...beni soracak olursanız biraz sağlık sorunları yaşıyorum mide bulantısı ciltte kırmızı noktalar felan ama herşeyden önemlisi bizim yaramaz KIZ mış...Rabbim inş herkesin gönlüne göre verir ama unutmayın herşeyin başı sağlık ardından sabır ve sonrası da huzur hepinizi çok öpüyorum....
İyiyim gamzecim sen nasılsın? çalışmalara devam. nasıl geçiyor hamilelik
kızlar buraya gelmiyorlar mı artık, hiç görmüyorum, merak ettim
iyilik canım, çalışmalara devam, sen nasılsın?
Ben de topik topik geziyorum, ama çok da kalamıyorum işlerden dolayı:26:
günaydın..
zaten bebiş isteyipte henüz olmayanlar için demiştim... ovulsyon testi çok yardımcı çünkü...
merhaba cnm. demek kızmış, ay çok sevindim. içime kız doğmuştu hep senin miniş ama erkek diyince tutturamadım demiştim :) yerim onu ben...
h.g cnım nasılsın :)))) özledik ama hepinizi cok özletmeyin kendinizi :)))
h.b cnm. bu aralar yoğunum, kardeşim geldi sömestr için, deli gibi geziyoruz :) sen nasılsın cnm, ben de özledim sizi
Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??merhaba cnm. demek kızmış, ay çok sevindim. içime kız doğmuştu hep senin miniş ama erkek diyince tutturamadım demiştim :) yerim onu ben...
Aminn canım 6+2 keseyi gördüm kalp atislarini duycam pazartesi sanırım aminn inş herkese nasop eder Rabbim sağlıklı bebekler
Inş sağ sağlim görürsün minik kalbini çok güzel bi duygu darısı herkese :))
iyiyim canımmm cxok sağol yumurta takibine ve klomen tedavisine başladı doktorum..11 gün gittiğimde çatlamıştı yumurtam sanırım başka yumurtm da var çünkü adete kadar sıkı çalışın dedi :)))) inş bu ay bebişim benimle olur inş dualarınızı bekliyorum canım benimm :)
Canım inş minişin seninledir fuarım güZel haber bekleyen herkese
h.b cnm. bu aralar yoğunum, kardeşim geldi sömestr için, deli gibi geziyoruz :) sen nasılsın cnm, ben de özledim sizi
günaydın canım.. evet katılıyorum sana ovülasyon günlerini bilmek önemli
ohh ohhhhhhhh iyi yapıyonuzz sefanız olsunnn :)))) iyiyim canım bnde klomene başlamıştım bu ay cok heycanlıyımm inş umutlarım suya düşmez :)))
Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??
Aminn canım 6+2 keseyi gördüm kalp atislarini duycam pazartesi sanırım aminn inş herkese nasop eder Rabbim sağlıklı bebekler
Inş sağ sağlim görürsün minik kalbini çok güzel bi duygu darısı herkese :))
Canım inş minişin seninledir fuarım güZel haber bekleyen herkese
benim minişim iyi çok şükür, yarın şeker yüklememiz var...tekmelerle yumruklarla geçiyo vaktimiz, biraz yaramaz minişim :)
slm arkadaşlarr
merhaba cnm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?