ayy hadi hayırlısı olur inşallah, tedavin başarılı olur da bebiş gelir inşallah bu aybende iyyim canım klomen tedavisine başladı doktorumm benimdee inş bu ay yüzümüz güler :)
bebişim nasılsın, nasıl gidiyor hamilielik? keyfin yerindedir inşallahh.b cnm. bu aralar yoğunum, kardeşim geldi sömestr için, deli gibi geziyoruz :) sen nasılsın cnm, ben de özledim sizi
zeycancım nasılsın? işe girdin mi?Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??
Canım inş minişin seninledir fuarım güZel haber bekleyen herkese
a.s. merhabaslm arkadaşlarr
ayy hadi hayırlısı olur inşallah, tedavin başarılı olur da bebiş gelir inşallah bu ayben ateş ölçmekten başka hiç birşey yapmıyorum.
bebişim nasılsın, nasıl gidiyor hamilielik? keyfin yerindedir inşallah
zeycancım nasılsın? işe girdin mi?
a.s. merhaba
Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??
Aminn canım 6+2 keseyi gördüm kalp atislarini duycam pazartesi sanırım aminn inş herkese nasop eder Rabbim sağlıklı bebekler
Inş sağ sağlim görürsün minik kalbini çok güzel bi duygu darısı herkese :))
Canım inş minişin seninledir fuarım güZel haber bekleyen herkese
umutlu ol kuşum, olumsuz hiç düşünme. çok yakında gelecek minişleriniz, dualarımdasınız...takip ediyorum seni, klomen işe yarayacak ve bi küçük kelebek konacak göbişine...
Saol canım çisen nasılsın neler yapıyorsun minişin nasıl??
benim minişim iyi çok şükür, yarın şeker yüklememiz var...tekmelerle yumruklarla geçiyo vaktimiz, biraz yaramaz minişim :)
merhaba cnm nasılsın?
aminnnnnnnnnnnnnnnn kızlar inş inşşşş bebişim dha bekletmesin beni...
inş cnımmm ben onu 1 ay denedim sonra doktoruma sordum hattaa ark vardı yardımcı olcaklardı doktorum hiç gerek yok çünkü ben sana yumurta takibi yapıyorum herşeyi burdan öğreniriz deyince kaldı öyle hayırlıs inş bebişimiz gelir..ayy hadi hayırlısı olur inşallah, tedavin başarılı olur da bebiş gelir inşallah bu ayben ateş ölçmekten başka hiç birşey yapmıyorum.
bebişim nasılsın, nasıl gidiyor hamilielik? keyfin yerindedir inşallah
zeycancım nasılsın? işe girdin mi?
a.s. merhaba
sağol canım ben de iyiyimDeryacım nasılsın? Biz iyiyiz çok şükür, dün ve bugün bulantılarım arttı biraz o kadarcık. Sen napıyosun görüşmeyeli?
evet yumurta takibi yapmış gibi oluyor, artık ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı tahmin edebiliyoruminş cnımmm ben onu 1 ay denedim sonra doktoruma sordum hattaa ark vardı yardımcı olcaklardı doktorum hiç gerek yok çünkü ben sana yumurta takibi yapıyorum herşeyi burdan öğreniriz deyince kaldı öyle hayırlıs inş bebişimiz gelir..
evet yumurta takibi yapmış gibi oluyor, artık ben yumurtam çatladı mı çatlamadı mı tahmin edebiliyorumHem eğlenceli de geliyor bana bu ay da olmazsa doktorumun başını ağrıtacağım yine. İnşallah gerek kalmaz da gelir bebişlerimiz bu ay canım benim.
sağol canım ben de iyiyimbaya büyümüş aslında sıpa ama hala çektiriyor mu sana
Ben de napayım, çalışmalara reglim yüzünden ara verdik
Aslında bu ay çok umutluydum, ama olmadı işte, kısmet değilmiş demek. Önümüzdeki aya kaldı umutlarım
bana da herşey normal, kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, akışına bırak dedi, yaza kadar olmazsa takip yaparız tedavi yaparız dedi. Ama eğer bu ay da olmazsa ben de klomen tedavisi isteyeceğim. Klomenle ihtimal tabiki artıyor, inşallah senin de oluveririnş canımmm gelirler.bana takip yapmadan hemen klomen verdi istiyor musunuz hemen dedi evet dedimm klomen biraz hızlandırıyormuş sanırım hamile kalan da cok kalamayanda klomenle..Rabbim e kalmış Ol deyince Oluyor....
evet o kadar da olacak di mi ama, bunlar güzel şeyler, rabbim bize de nasip etsineee arada yaramazlık yapacak teyzesi napalım :) cnm çok yaklaştın bebişine öyle hissediyorum. gelecek inşallah minik kuş çabucacık... Martta güzel haberler alacaz, benim hislerime güven...
cnmmmmmmmmm napıyosun?
hoş geldin
merhaba canmım hoş geldin öncelikle.yaznın görmemişim kusura bakma ayrıca şuan topiğimiz cok durgun o yüzden cevap alamamışsındır .ne zamandır bebek istiyorsunuz :)
bana da herşey normal, kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, akışına bırak dedi, yaza kadar olmazsa takip yaparız tedavi yaparız dedi. Ama eğer bu ay da olmazsa ben de klomen tedavisi isteyeceğim. Klomenle ihtimal tabiki artıyor, inşallah senin de oluverir
evet o kadar da olacak di mi ama, bunlar güzel şeyler, rabbim bize de nasip etsin
İnşallah hislerinde yanılmazsın canım, Allah hamişlerin duasını kabul edermiş, dua et de bu ay hayırlısıyla gelsin bebişim
Merhaba TTC 3 deyiz ...yani üçüncü ay.. 11dpo dayım atesim dustu bugun 36.5 lere ....
Yumurtam çatlıyor canım, hem ateş takibi yapıyorum hem de progesteron testi ile çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyorum. Geçen ay ultrasonda yumurtalarımı gördüm, doktor hesap etti, şu günlerde ilişkiye girin dedi. 1 hafta sonra da progesteron baktır dedi. Baktırdım, çatladı. Hatta ateşim de uzun süre yüksek gitti, o yüzden çok ümitlendik hamile kaldım diye. Ama sonra birden ateş düştü, test yaptım negatif çıktı ve sonunda da adet geldi. Bu ay da normal deneyeceğim bakalım, sonrası Allah keriminş canımmm klomen vermeyecek olsa bile yinede yumurta takibi iste bence sen çünkü o günlerde oluyor bebek yumurtanın çatlayıp çatlamadığını öğrenirsin
Yumurtam çatlıyor canım, hem ateş takibi yapıyorum hem de progesteron testi ile çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyorum. Geçen ay ultrasonda yumurtalarımı gördüm, doktor hesap etti, şu günlerde ilişkiye girin dedi. 1 hafta sonra da progesteron baktır dedi. Baktırdım, çatladı. Hatta ateşim de uzun süre yüksek gitti, o yüzden çok ümitlendik hamile kaldım diye. Ama sonra birden ateş düştü, test yaptım negatif çıktı ve sonunda da adet geldi. Bu ay da normal deneyeceğim bakalım, sonrası Allah kerim
evet işte illa umutlanacağımız bir şeyler oluyor, sonra olmayınca da hayal kırıklığı oluyorhayırlısı olsun canım evet bazen cok istiyoruz ama Rabbim biliyor zamanını.ben klomen kullandım diyecok heecanlıyım bu ay ama kafamdan atmam gerek olmayınca cok üzülücem çünkü biliyorum( benimde doktorum hep umut veriyor hamile kalırsın korkma vs diye ama omayınca olmuyor işte en kısa zamnda bebişlerimiz gelir inş ..
hayırlısı olsun canım evet bazen cok istiyoruz ama Rabbim biliyor zamanını.ben klomen kullandım diyecok heecanlıyım bu ay ama kafamdan atmam gerek olmayınca cok üzülücem çünkü biliyorum( benimde doktorum hep umut veriyor hamile kalırsın korkma vs diye ama omayınca olmuyor işte en kısa zamnda bebişlerimiz gelir inş ..
Offff bende bitürlü atamıyorum kafamdan kafayı yicek gibi oluyorum Allahım inşallah bu ay hasta olmammm
evet işte illa umutlanacağımız bir şeyler oluyor, sonra olmayınca da hayal kırıklığı oluyorsen de başka şeyler düşünmeye çalış canım, kafamızdan atalım bu düşünceleri ve gelsin çabucak bebişlerimiz inşallah
Aminnn canım benim, inşallahhhhayal kırıklığı hayal kırıklığıama güçlü olmamız gerek birgün Rabbim c.c. bizede naisp edecek yürekten inanıyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?