bana da herşey normal, kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, akışına bırak dedi, yaza kadar olmazsa takip yaparız tedavi yaparız dedi. Ama eğer bu ay da olmazsa ben de klomen tedavisi isteyeceğim. Klomenle ihtimal tabiki artıyor, inşallah senin de oluverir
evet o kadar da olacak di mi ama, bunlar güzel şeyler, rabbim bize de nasip etsin
İnşallah hislerinde yanılmazsın canım, Allah hamişlerin duasını kabul edermiş, dua et de bu ay hayırlısıyla gelsin bebişim
iyi şükür canım çalışmaca aynen devam sen nasılsın?
Kizlar benimde bugün adetim 5 gün gecikti ama testler negatif sizce hamile olma olasiligim varmı
kanda beta hcg baktırdınız mı?
aminnn canım, Allah kabul etsinben zaten sürekli dua ediyorum sizlere cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
iyiyim çok şükür, bugün midem aşırı bulandı uzun zamandan sonra...niye olduğunu anlayamadım kırıklığım da var...
kanda beta hecg baktırırsanız kesin var ya da yok belli olur.Kizlar benimde bugün adetim 5 gün gecikti ama testler negatif sizce hamile olma olasiligim varmı
O zaman hamile değilsiniz, stresten veya başka bir sebeple gecikmiş olabilirIki gun once baktirdim 0, 100 cikti
aminnn canım, Allah kabul etsinsen de sağlıcakla kavuş yavruna inşallah
kanda beta hecg baktırırsanız kesin var ya da yok belli olur.
O zaman hamile değilsiniz, stresten veya başka bir sebeple gecikmiş olabilir
Olabilir belkide öyledir bi umut işte benimkisi
ben zaten sürekli dua ediyorum sizlere cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
iyiyim çok şükür, bugün midem aşırı bulandı uzun zamandan sonra...niye olduğunu anlayamadım kırıklığım da var...
geçer inşallah canım.. artık büyüdü bizimkiler midene baskı yapmıştır. bende de bu ara kırgınlık var geceleri her yerim ağrıyoryataktan ayağa kalktığımda topallayarak yürüyorum o derece yani
benim de eylülde 0,1 çıkmıştı, ee üzülmüştüm biraz. ama sonra ekimde bi baktık 600'lerde. yani umutsuzluk yok. Allah size de isteyen herkese de nasip eder inşallah. Stres yapmamak lazım, hormonları etkiliyo, o yüzden gecikme de olmuş olabilir.
ayy hadi hayırlısı olur inşallah, tedavin başarılı olur da bebiş gelir inşallah bu ayben ateş ölçmekten başka hiç birşey yapmıyorum.
bebişim nasılsın, nasıl gidiyor hamilielik? keyfin yerindedir inşallah
zeycancım nasılsın? işe girdin mi?
a.s. merhaba
Yok canım evdeyim sen neler yapıyorsun ben göbüş büyütüyorum darısı herkese :))
sırt ağrıları bel ağrıları da başladı şimdiden. doktora gitsem mi diye düşündüm bugün bulantım ve çıkarmam çok olunca...yarın şeker yüklemesi yapılacak yarın giderim dedim sonra ki çok şükür şimdi geçti.
iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...
Hepiniz sag olun canlarim yeni yeni toparliyorum ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor iste ama bize göre çok erken oldu torununu goremedi ya bu bana çok koydu.... Ben bugun tetenoz asimi oldum hemsire ne oldu hasta misin dedi görünce durumu anlattım kilo vermisim yipratma kendini dedi goren yuzun bembeyaz iyi misin dio birde goguslerimden sut gelio :44: hemsire normal dedi birde gobegimin tum derisi soyuluyo ne yapcam ben
kilom 47.5 canim cok endiseliyim ins hersey yolundadir musait bi zaman devlete gidicem ayrintili ultrason zamanida ozele gidicem rabbim korusun yawrularimizi.... Sut sikinca geliyo ins bi sikinti yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?