Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben zaten sürekli dua ediyorum sizlere cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...

iyi şükür canım çalışmaca aynen devam sen nasılsın?

iyiyim çok şükür, bugün midem aşırı bulandı uzun zamandan sonra...niye olduğunu anlayamadım kırıklığım da var...

Kizlar benimde bugün adetim 5 gün gecikti ama testler negatif sizce hamile olma olasiligim varmı

aminnn canım, Allah kabul etsin sen de sağlıcakla kavuş yavruna inşallah

Kizlar benimde bugün adetim 5 gün gecikti ama testler negatif sizce hamile olma olasiligim varmı
kanda beta hecg baktırırsanız kesin var ya da yok belli olur.

Olabilir belkide öyledir bi umut işte benimkisi

benim de eylülde 0,1 çıkmıştı, ee üzülmüştüm biraz. ama sonra ekimde bi baktık 600'lerde. yani umutsuzluk yok. Allah size de isteyen herkese de nasip eder inşallah. Stres yapmamak lazım, hormonları etkiliyo, o yüzden gecikme de olmuş olabilir.

geçer inşallah canım.. artık büyüdü bizimkiler midene baskı yapmıştır. bende de bu ara kırgınlık var geceleri her yerim ağrıyor yataktan ayağa kalktığımda topallayarak yürüyorum o derece yani

sırt ağrıları bel ağrıları da başladı şimdiden. doktora gitsem mi diye düşündüm bugün bulantım ve çıkarmam çok olunca...yarın şeker yüklemesi yapılacak yarın giderim dedim sonra ki çok şükür şimdi geçti.

Insallah allahim hayirlisini verir siznde allah bagislasin dogru hayirlisi ya :)

bu aylarda normalmiş canım sabah kardeşim kramplar başladı mı diye sordu bende şaşırdım. bu aylarda onunki de başlamış o söyledi. şimdi ortamı geniş olduğundan pata küte vuruyor. dün akşam belime bastırdı acayip canım yandı nasıl hissettim bilemezsin. bi yandan da önden tekmeliyor. iki taraftan da çalıştı anlayacağın. bende haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım ve 2. tetanos da diğer pazartesi inşallah..

iyi aksamlar canlarim uzun zamandir yoktum kayinvalidem 5 subatta vefat etti o yuzden giremiyorum.... kontrolumede gidemedim inss bu zorlu surecte bebegime bisey olmaz... dualarinizi bekliyorum....allaha emanet olun...

ayyyy icranımmmm ne desemmmm bilemedimm çok şaşaırdımmm başınızzz sağolsunnnn :26::26::26: Allahımmmm toprağını boll mekanını cennet etsinnnn :26::26::26:

ama nasıl oldu ayyy Allahımmm işteee senn doğrusnu bilirsinnnn :26::26: kadıncağızaa malum oldu demek benim adımı koyun kız olursa dioduu :26::26::26: Allahımmm o yattıkca evladınaa uzun ömür verinn üzülme senn sıkma canınıı iii düşün hepp :26::26::26: tekrardan başnızzz sağ olsunnnn kuzummm :26::26::26:

canımmm dr a danışş sütt işiniii sen zayıf olduğun için karınınn erken çıktı gerilme vardırr ben bebe yağı kullanıorummm sende kullann hersür göbeğine göğüslerineee :26::26::26: şoktayımm halaaa sana bakmaya gelmişşttimmmm :26::26:

kilom 47.5 canim cok endiseliyim ins hersey yolundadir musait bi zaman devlete gidicem ayrintili ultrason zamanida ozele gidicem rabbim korusun yawrularimizi.... Sut sikinca geliyo ins bi sikinti yoktur...

ihmal etme kuzummmm saatt git gel hastaneyee

günaydın kızlar...
Cuma'nın rahmeti bereketi üstümüzde olsun... allah herkesin dualarını biran önce kabul buyursun... günümüz aydın olsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…