Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı cumalarr Rabbim bütün dualrimizi kabul etsin...herkese hayırlı cumalarrr

Hayırlı cumalar olsun arkadaslar .araniza yeni katıldım bütün mesajları okuyamadım .icinizde 40 yasında olup bebek düşünen veya hamile olan var mı ??? Bu düşünce bir aydır aklımda ama cesaretim yok üstelik 3. Cocuğa olunca. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Biz daha birinci için çabalıyoruz canım.
39 yaşında bir arkadaşımız vardı 2.için uğraşıyor.Azap çiçeği ismi. Bir de ismihan sultan vardı.O da kırk yaşlarında. ilk olacak onunki de.
Onun dışındakiler daha küçük.

çok gelmiyorlar onlar malesef ara ara bakıyorlar :) hatta psipsikonun sana cok slm var inş tez vakitte sanada nasp eder rabbim bebek benim normal geçio bana göre sıkıntısız ama kalp atışlarını duymdan rahat etmeyeceğim sanırım inş sağlıkla alırız kucagımıza:)ve herkesede nasip olur bu duygu

günaydın kızlar...
Cuma'nın rahmeti bereketi üstümüzde olsun... allah herkesin dualarını biran önce kabul buyursun... günümüz aydın olsunnn...

günaydınnn... Amin canım cümlemize inşallah...

Hayırlı cumalarr Rabbim bütün dualrimizi kabul etsin...herkese hayırlı cumalarrr

günaydın kızlarrrr cumamız mübarek olsun.....bol hamişli günlerimiz haftalrımız olsun inş

günaydın bebişkom hayırlı cumalrımız olsun inş

Selam söyle kaçak kızlara Gamzecim :)
Opera ne yaptı bilgin var mı? Tüp deneyecek mi?

Selam söyle kaçak kızlara Gamzecim :)
Opera ne yaptı bilgin var mı? Tüp deneyecek mi?

merhaba canım nasıslın

günaydın kızlarrrr cumamız mübarek olsun.....bol hamişli günlerimiz haftalrımız olsun inş

Amin canım inşallah.Günaydın.
Sana bişey söyleyecem de tatlım kusura bakma.
Klomene fazla umut bağlayıpta üzme kendini tamam mı?Bununla hamile kalan çok inşallah sende kalırsın.Ama kalamayan da çok.Olmazsa üzülme.Unutma üzülmek,sıkıntı,stres bizi bebişlerimizden uzaklaştırıyor.Ben kullandığım zamanlar çok umutlanmıştım o yüzden yıkımım da büyük oldu.Allah bize de verecek inşallah hayırlısıyla.Ama şimdi ama sonra.Üzülmek yok.
Sabır,Şükür,dua var.

vala incim cok umut bağladım ben bu ay ya niye böyle oldum onu da bilmiyorum umutlanmayım diyorum bi yandan ama bu ay doktordu ilaçtı çörek otu keçi boynuzu vs derken iyice kaptırdım kendimi :18: sonu hüsran olsada ne yapayım Allah'tan sonuçta dicem...nasip...

Canım umudunu kırmak istemem ama fazla umut fazla üzüntü demek oluyor.Senin yumurtlama problemin varmıydı ki.klomen senin yumurtlama problemine destek veriyor.Eşine değil.Eşin herhangi bişey kullanıyor mu.? Sizin değerleriniz bizden çok çok iyi ama yine de etkiliyor demekki.Silkmeyi falan deneyin birde.Spermleri yumurtayla buluşturmak önemli :)

nasılsın canımcım

martta karar vercek sanırım bilmiyorum as söylerim tabi :)

iştee iyi diyeyim iyi olayımm moralim bozuk aslında dün akşam eşimle sudan sebepten tartıştım mikmik olmadı :18: ondan önceki günde yoktu.yumurtam çatladığı gün ve ertesi vardı... ama doktorum adetine kadar cok sıkı çalışma olcak dedi hatta gün aşırıya bile hayır demişti..bu ay ilaç kullandım doktora git durmadan oranı buranı aç bide cok stres oluyorum korkuyorum da muayeneden anlıcan eşim moralimi cok bozdu canımmm bende vurdum kafayı yattımm

CAnım üzülme olacağı varsa bşkerenden bile olur yeterki olacağı olsun siz çaksır suyunu bi araştırsanıza çook ii geliomus spoşlara

canım ypıyoruz onları silkme vs ne duyduysak yapıyoz bnm yumurtlama problemim var mı bilmiyorum ama her ay düzenli adet gören birisiyim hormon testlerim vaginal muayene vs herşeyim normal cok şükür ...ekim ayında bi kimyasal gebeliğim var.eşimin değerlerinde az sorun var e vitamini-keçi boynuzuna başladık bir de bol bol sebze yediriryorum artık dikkat ediyıoruz dışardan yemek yemek yok artık doktrum yumuertlamam bakmadan hemen klomene başlattı hemen istiyor musunz falan dedi istiyoruz deyince tmm başlayalım dedi.11 gün normal muayeneye cağırdı ama oda şaşırdı bende çünkü yumurtam çatlamıştı. bu cok güzel dedi iğneye gerek yok demekki dedi.sanırım çörek otuda etkili oldu onuda yapmıştım çünkü.ama adetime kadar çalışma verdi sanırım başka yumurtamda vvar.hayırlısı bakalımm artık Rabbim'e kalmış

Amin canım hakkımızda hayırlısı.Bana da şu an aşırı bir istek geldi.hemen şimdi gidip tüp bebeğe başlayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…