Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı cumalrr kızlarr nasılsınızzzzzzzzzz
cok şükür kuzum sen ?
CAnım üzülme olacağı varsa bşkerenden bile olur yeterki olacağı olsun siz çaksır suyunu bi araştırsanıza çook ii geliomus spoşlara

haklısın canımmm hayırlıs artık..çakşır suyunu duydum bende ama nerden bulcam ki dedimm burda

Amin canım hakkımızda hayırlısı.Bana da şu an aşırı bir istek geldi.hemen şimdi gidip tüp bebeğe başlayasım var

canım bu ay o kadar uğraştım vallaaa inş Rabbim c.c. göncerir mucizesini..gelecek aya tekrardan muayeneye gitmek istemiyorum yaaa vallahii cok korkuyorum stres oluyorum bacaklarım titriyor doktorum bile farketmiş o kadar yaa

hayırlı cumalrr kızlarr nasılsınızzzzzzzzzz
Gunaydin toprağın m
cok şükür kuzum sen ?

haklısın canımmm hayırlıs artık..çakşır suyunu duydum bende ama nerden bulcam ki dedimm burda

Bak bi arkadasa doktor hemen tüp drmis normal olmazdemis caksir suyu ve keci bynuzukuruyle ikizlere hamile :) hemde normal yoldan aktardan almış internettende alabilirsin vardir mutlaka kullanilsida yazio nete bi arastir canım

günaydınnn gönlümün çöpsüz üzümüüüü sigarayı bıraktın mı toprağımm onu merak ettim bende

keçiboynuzuna başladım bende şu çakşıra intden bi bakim o zaman sğol canımmcımm

günaydınnn gönlümün çöpsüz üzümüüüü sigarayı bıraktın mı toprağımm onu merak ettim bende
:) evet lilim biraktim mecburum çünkü ama cok zorlanıyorum zormus sigarayi birakmak
keçiboynuzuna başladım bende şu çakşıra intden bi bakim o zaman sğol canımmcımm

Bak canim cok ise yariomus ins faydasi olur biran önce bebekin senle olut hemen

:) evet lilim biraktim mecburum çünkü ama cok zorlanıyorum zormus sigarayi birakmak

bende bırakmak istiyorum en azından bebiş olana kadar vücuttan atılsın zehirlerim die ama olmuyor işte ama azalttım sporda tıkanıyor gibi oluyorumm bakalım allah banada nasip etsin hamişlik saniyesinde bırakırım her haldeee

inş canımmmmmmmmm aman kuzum sakın uzak dur sigaradannn bebişimmm :) mevsimi gelsin patlıcan yee nikotin ihtiyacını karşılar az buçukta olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…