cok şükür kuzum sen ?hayırlı cumalrr kızlarr nasılsınızzzzzzzzzz
CAnım üzülme olacağı varsa bşkerenden bile olur yeterki olacağı olsun siz çaksır suyunu bi araştırsanıza çook ii geliomus spoşlara
Amin canım hakkımızda hayırlısı.Bana da şu an aşırı bir istek geldi.hemen şimdi gidip tüp bebeğe başlayasım var
Amin canım hakkımızda hayırlısı.Bana da şu an aşırı bir istek geldi.hemen şimdi gidip tüp bebeğe başlayasım var
cok şükür kuzum sen ?
haklısın canımmm hayırlıs artık..çakşır suyunu duydum bende ama nerden bulcam ki dedimm burda
Gunaydin toprağın mhayırlı cumalrr kızlarr nasılsınızzzzzzzzzz
cok şükür kuzum sen ?
haklısın canımmm hayırlıs artık..çakşır suyunu duydum bende ama nerden bulcam ki dedimm burda
Gunaydin toprağın m
Bak bi arkadasa doktor hemen tüp drmis normal olmazdemis caksir suyu ve keci bynuzukuruyle ikizlere hamile :) hemde normal yoldan aktardan almış internettende alabilirsin vardir mutlaka kullanilsida yazio nete bi arastir canım
Gunaydin toprağın m
Bak bi arkadasa doktor hemen tüp drmis normal olmazdemis caksir suyu ve keci bynuzukuruyle ikizlere hamile :) hemde normal yoldan aktardan almış internettende alabilirsin vardir mutlaka kullanilsida yazio nete bi arastir canım
iyiym bende cnm eşimi işe gönderdim işlerimi bitirdim yapcak bişi kalamdı sizinle takılmaya geldimmmm
iyi yapmışsın kuzummm ahhhh hhh evde ben olsam 2 lerde kalkardım hweraldeeneyseki bugün cumaa
:) evet lilim biraktim mecburum çünkü ama cok zorlanıyorum zormus sigarayi birakmakgünaydınnn gönlümün çöpsüz üzümüüüü sigarayı bıraktın mı toprağımm onu merak ettim bende
keçiboynuzuna başladım bende şu çakşıra intden bi bakim o zaman sğol canımmcımm
:) evet lilim biraktim mecburum çünkü ama cok zorlanıyorum zormus sigarayi birakmak
Bak canim cok ise yariomus ins faydasi olur biran önce bebekin senle olut hemen
:) evet lilim biraktim mecburum çünkü ama cok zorlanıyorum zormus sigarayi birakmak
Bak canim cok ise yariomus ins faydasi olur biran önce bebekin senle olut hemen
hafta sonu tatil mi tatlım nerde çalışıyon sen bende çalışmayı özledimmm yaa
evet canım tatillllkamuda çalışıyorum ben canımm
evet canım tatillllkamuda çalışıyorum ben canımm
ay ne güzel kamuya girmek için yırtıyoz bi yerlerimizi
biyoloğum canım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?