Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende cok yırtmıştımm heleki benim bölümden yırtmayınca olmuyoo zaten inş sende girersin canım biran önce

inşallahhh bebeğimm nick te evraklardan geldi diyince sen ben çok gülmüştüm yarılmıştımm herkes nickini nerden buldugunu yazmıstı ya bir ara

Sen de çok selam söyle psikoma, çok özledim herkesi, eski sohbetleri, duaları, besteleri...
Aminnn canım benim inşallah

Herkeselere günaydınlar, hayırlı cumalar

Hicrancım başın sağolsun kuzum, Allah sabır versin:26:

inşallahhh bebeğimm nick te evraklardan geldi diyince sen ben çok gülmüştüm yarılmıştımm herkes nickini nerden buldugunu yazmıstı ya bir ara
hehe aynen canımmm yazmıştım ya bu ne yaaaa evrakçı mıyım biyolog muyum belli değil demiştimm biyoloğu çalmışlar zten benden öncee
Bnde sevyrm ama bazen bunaltiyoreee:))

bende bunalıyoree vallahiiii seni mesleğin ne cnım şu aralar ev hanımı olma tutkusu var içimdee bebişim gelsede evimde otursam 2 sene

canim devlete pzt gidicem ozelede ayrintili ultrason zamani gidicem iki hafta sonra falan inss hersey yolundadir

Sen nasilsin bende cok ozledim sizleri kimler ne alemdee

tmm bebeğimmm cinsiyet belli olsun artık çoook merak ediyorummm herşey yolundadır sen merak etmee kuşum benimmm işte gamzem hamile tombik deniz asker havva fln öle işte pek değişiklik yok ben hala beklemede

olsun biz seni böle sevdik kuşum benımmmm hamiş kalda ev hanımı ol

sagol ablam yeni toparliyorum daha .iyiyim sukur... Sen nasil prenses nasil

iyi şükür canım inşallah daha çabuk toplanırsın canım.. prenses de iyi bol bol dayak yiyoruz gecemiz gündüzümüz yok.. sadece ben yorgunken herhalde o da yorgun oluyor ki kıpraşmıyor beni üzmüyor sağlığı yerinde çok şükür.. bizimde bugün devlette randevumuz var. 2 özel dr gidiyordum. ikisi de işten ayrılmışlar doktor arayışındayım. inşallah biran önce bulurum şurda 3,5 ay gibi bi zaman kaldı.. biz böyleyiz kuzum işte :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…