bende cok yırtmıştımm heleki benim bölümden yırtmayınca olmuyoo zateninş sende girersin canım biran önce
sağol canımcım bende seviyoreee bölümümü
Slmmmmmmmm kuzucuklarimmmmmn
hayırlı cumalar lilimmmmm şükür daha iyiyim bi bakim dedim
hb canim sagol allah razı olsun.....Slmmmmmmmm kuzucuklarimmmmmn
Slmm cnm hg onclikle basinz sagolsn Allah rahmet eylesn..sizlere sabirr diliyrmm
çok gelmiyorlar onlar malesef ara ara bakıyorlar :) hatta psipsikonun sana cok slm var inş tez vakitte sanada nasp eder rabbim bebek benim normal geçio bana göre sıkıntısız ama kalp atışlarını duymdan rahat etmeyeceğim sanırım inş sağlıkla alırız kucagımıza:)ve herkesede nasip olur bu duygu
hayırlı cumalar lilimmmmm şükür daha iyiyim bi bakim dedim
Herkeselere günaydınlar, hayırlı cumalar
Hicrancım başın sağolsun kuzum, Allah sabır versin:26:
Herkeselere günaydınlar, hayırlı cumalar
Hicrancım başın sağolsun kuzum, Allah sabır versin:26:
sagol bebegimnm allah razı olsun
canim devlete pzt gidicem ozelede ayrintili ultrason zamani gidicem iki hafta sonra falan inss hersey yolundadir
hehe aynen canımmm yazmıştım ya bu ne yaaaa evrakçı mıyım biyolog muyum belli değil demiştimminşallahhh bebeğimm nick te evraklardan geldi diyince sen ben çok gülmüştüm yarılmıştımm herkes nickini nerden buldugunu yazmıstı ya bir ara
Bnde sevyrm ama bazen bunaltiyoreee:))
canim devlete pzt gidicem ozelede ayrintili ultrason zamani gidicem iki hafta sonra falan inss hersey yolundadir
Sen nasilsin bende cok ozledim sizleri kimler ne alemdee
sagol ablam yeni toparliyorum daha .iyiyim sukur... Sen nasil prenses nasil
hehe aynen canımmm yazmıştım ya bu ne yaaaa evrakçı mıyım biyolog muyum belli değil demiştimmbiyoloğu çalmışlar zten benden öncee
bende bunalıyoree vallahiiiiseni mesleğin ne cnım şu aralar ev hanımı olma tutkusu var içimdee bebişim gelsede evimde otursam 2 sene
sagol ablam yeni toparliyorum daha .iyiyim sukur... Sen nasil prenses nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?