Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cinsiyet için falan çok meraklıydım ama hevesim heyecanim kacti inan saglikli olsun yeter alışveriş yapmak istiyorum ama disari çıkmak istemiyorum birde biraz birikim yaptik bebek niyetine boyle olunca oda gitti allahim kabul etsin ins en kisa zamanda gecer bu zorlu surec...

Oyyy gamseme coooooook çok sevindim ya havva mi biliyordum rabbim herkese tattirsin

hımmmm anladım bebeğimmm olsun gene biriktirirsiniz inşallahhhh bebekim benimm kayın validenin ani ölümü nedn bebğim doktorlar neden oldugunu bulamamıslardı fenalastıgı zaman acını acmak ıstemem ama

oyyy masallahh yaa ne cabuk gecmis cok az kalmis rabbim bir avazda kurtarsin ins.... Bende 15+6da hissettim ilk kez ya rabbimmmm bu ne guzel bisey nasil mucizevi bisey sukurler olsun.... Aradan 6saat gecti kv kaybettik...

Ablam ben tetanozu 18+0da oldum dr falan sorma firsatim olmadi

Polisim cnm bnde

Benim durumum sıra dışı anlaşilan ya da çılgınlık :))) iki oğlum var şansımı denemek istiyorum kız olur belki tabiiki herseyden once sağlıklı olsun . Allah herkese gonlundekini verir insallah o dediğiniz arkadaşların mesajlarına bakacağım . İlginiz için teşekkürler

bilinc kaybi oldu ara ara burayada yazmistim hatta falan son iki haftasi hast git gel serum tahlille gecti 20gun ne su ne yemek yemedi hani kotuydu ama olecegini hic ama hic dusunmedik hafta sonu kvdeydik pzt sabah geldik o zaman iyiydi guzel guzel konuştuk vedalastik falan sali gunu fenalasmis kendi ilcelerindeki hast goturmusler ordan bizim ilceye gondermisler mr tomografi kan idrar tahlili temiz cikti hep ic hastaliklari dr aksam 6da yatisini yapti normaldi hersey yaninda gorumcem ve kp vardi corba goturmus kp yemeyen kadin hepsini icmis bizde tedirgin bi sekilde 12de yattik 2de tel caldi gorumcem aradi annemin agzindan kan geldi diye dr da hemen gelmis evden esim burdan gidene kadar konyaya ambulansla gondercez demisler sedyeyle indirirlerken fenalasmis ambulansa almadan acile almislar bir bucuk saat kalp masaji yapmislar geri dondurememisler gozleri acik ve gulumsuyomus.... Esim dr konusmus bi sebep yok olum raporu cikacak nedenine yazacak bisey bulamamışlar....

Cnm bnm yaaa cookk kötu oldm bnlari okurken ölum iste ansizin geliiveriyor(

Son düzenleme:

aaaaa bak sen şu işe yaaaaa allahımmm çok tuaff demekki vadesi dolmuş ömrü bu kadarmış rabbimmm eşine sana sağlık versin inşallahhhh üzüldüm bak şimdii rabbim tahsilatını affetsin gıcık fln dı ama sonucta kayınvalide toplar insanı etrafına ama güzel ölmüş allah herkese güzel ölüm nasip etsin çok sürünmeden yatalak kalmadan muhtaç olmadan ölmüşş allah rahmet eylesin

başınız sağolsun cnm

benimde doktorum yok bende haftası gelince yaptırıyorum her şeyi.. olsun canım geç olsun güç olmasın. inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz canım.. biraz daha kuvvetlensin sen o zaman gör tekmeleri babamız şaşkınlıkla bizi izliyor. çık dışarı hep anneyle oynuyorsun diyor ama ben bu dönemi bir daha yaşar mıyım bilemiyorum.. her şey kısmet 3. çocuk düşünmediğimden tadını çıkarmaya çalışıyorum canım...

kv için çok üzüldüm canım sizin beklemediğiniz gibi bizimde hiç beklemediğimiz bir şeydi. takdiri ilahi Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin inşallah...

Korkuyorm cnm yaaa yarn belki yaapcm o da belki aslinda pazaartesi diyrm ama bilmiyrm
ne zamn hazır hissedersen o zmn yap cnm ama dikkatli ol benım hiç batım 3 gun gecikmedi valla
ne kadar sikayet etsemde cok uzuldum inan daha ilk gunden eltim ters ters davranmaya basladi gorumcemle bana aileyi toplayan kvimis kaynim desen kimseyi dinlemiyo kafasina gore amannn... Bundan sonra eskisi gibi olmaz zaten

evttt olmaz cnm bizimkinede birşey olsa aile dağılırr ne kadrda sevmesen ölüm acı biz bile çok üzüldük burdaki kızların hepsi sen evladını düşün anne olcaksın sendee yuvan şenlencek gercek bi aile olcaksınızz ailene bak eşine bak başka eltiyi fln takma cnmm

Acikcasi bnmde gecikmedi icim de de tatli bir huzur telas var ay cnm bilmiyrm ki yaa :)) ama her ihtmaale karsm dikkatlihm bakalim Rabbim bu cumanin buyuklugune kabul etsn tum dualari

Acikcasi bnmde gecikmedi icim de de tatli bir huzur telas var ay cnm bilmiyrm ki yaa :)) ama her ihtmaale karsm dikkatlihm bakalim Rabbim bu cumanin buyuklugune kabul etsn tum dualari

ayyyyyyyyyyyyyy cnmmmmmm içimden bi sesss test yapsan yaaa dio sanki olmuş gibi ama genede sen bilirsin üzmek istemem seni bu ay ikimizde ara verdik ikimiz de hamiş oluyormuşuzzz bak sen sonraa sevinçlere

ayyyyyyyyyyyyyy cnmmmmmm içimden bi sesss test yapsan yaaa dio sanki olmuş gibi ama genede sen bilirsin üzmek istemem seni bu ay ikimizde ara verdik ikimiz de hamiş oluyormuşuzzz bak sen sonraa sevinçlere

Yarn sabah yapacm bakalimm ay valla bu sefer cok az mik mik oldu tutarsa o kadar mik mike gerek yokms derm yani :)))hadi insAllah bal damladi agzindn cnmm ikimzde ve bekleyenlerde hamis olurr halay cekeriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…