Polisim cnm bnde
olsun biz seni böle sevdik kuşum benımmmm hamiş kalda ev hanımı ol
senin işin daha zor canım yaaa kankitoşumdan biliyom :)) benimde en yakın kankitoşum polis ünivden arkadaşım dostum sırdaşımmmmmkpssden biyolog olamayınca polis oldu oda bebiş için uğraşıyoo hattaaa bilgi alışverişi yapıyozz pofff nedir bu çektiğimiz deyip deyip birbirimizi avutuyozz
Yarn sabah yapacm bakalimmay valla bu sefer cok az mik mik oldu tutarsa o kadar mik mike gerek yokms derm yani :)))hadi insAllah bal damladi agzindn cnmm ikimzde ve bekleyenlerde hamis olurr halay cekeriz:))
bilinc kaybi oldu ara ara burayada yazmistim hatta falan son iki haftasi hast git gel serum tahlille gecti 20gun ne su ne yemek yemedi hani kotuydu ama olecegini hic ama hic dusunmedik hafta sonu kvdeydik pzt sabah geldik o zaman iyiydi guzel guzel konuştuk vedalastik falan sali gunu fenalasmis kendi ilcelerindeki hast goturmusler ordan bizim ilceye gondermisler mr tomografi kan idrar tahlili temiz cikti hep ic hastaliklari dr aksam 6da yatisini yapti normaldi hersey yaninda gorumcem ve kp vardi corba goturmus kp yemeyen kadin hepsini icmis bizde tedirgin bi sekilde 12de yattik 2de tel caldi gorumcem aradi annemin agzindan kan geldi diye dr da hemen gelmis evden esim burdan gidene kadar konyaya ambulansla gondercez demisler sedyeyle indirirlerken fenalasmis ambulansa almadan acile almislar bir bucuk saat kalp masaji yapmislar geri dondurememisler gozleri acik ve gulumsuyomus.... Esim dr konusmus bi sebep yok olum raporu cikacak nedenine yazacak bisey bulamamışlar....
Evet cnm biraz daha zor ama bnm birimimde cok zor yani iki kat zor yapiyor polisliktem.nese cok sukur ekmegimiz var Rabbim olmayanlarada masip etsn....bakalim ben bu ay biraz umitliyimm nolck:))
ahhh ahhhhh nerde o günleeeeerrr
yakındır o günlerde bebeğimmm benimmm
Ins rabbim hemencik nasip ederbende bırakmak istiyorum en azından bebiş olana kadar vücuttan atılsın zehirlerim die ama olmuyor işte ama azalttım sporda tıkanıyor gibi oluyorumm bakalım allah banada nasip etsin hamişlik saniyesinde bırakırım her haldeee
Haha olablir patlicanda cok severim hemen çıksıninş canımmmmmmmmm aman kuzum sakın uzak dur sigaradannn bebişimmm :) mevsimi gelsin patlıcan yee nikotin ihtiyacını karşılar az buçukta olsaa
As söylerim canim :) evwt eski sohbetleri bende cok özlüyorumSen de çok selam söyle psikoma, çok özledim herkesi, eski sohbetleri, duaları, besteleri...
Aminnn canım benim inşallah
Muck seni seviyorum kuzucumcinsiyet için falan çok meraklıydım ama hevesim heyecanim kacti inan saglikli olsun yeter alışveriş yapmak istiyorum ama disari çıkmak istemiyorum birde biraz birikim yaptik bebek niyetine boyle olunca oda gitti allahim kabul etsin ins en kisa zamanda gecer bu zorlu surec...
Oyyy gamseme coooooook çok sevindim ya havva mi biliyordum rabbim herkese tattirsin
Maddi durumun iiyse eger bence sacma degil 3.cocuk yasda hic önemli degil bana göreBenim durumum sıra dışı anlaşilan ya da çılgınlık :))) iki oğlum var şansımı denemek istiyorum kız olur belki tabiiki herseyden once sağlıklı olsun . Allah herkese gonlundekini verir insallah o dediğiniz arkadaşların mesajlarına bakacağım . İlginiz için teşekkürler
Korkuyorm cnm yaaa yarn belki yaapcm o da belki aslinda pazaartesi diyrm ama bilmiyrm
benimde az oldu mik mik fanaşit oldum bende bu ayyy halayınnnn diibineeee vururuzzz kızımmmm hadi bakalım yarın yap güzel haberlerle gel ama
Ins rabbim hemencik nasip eder
Haha olablir patlicanda cok severim hemen çıksın
As söylerim canim :) evwt eski sohbetleri bende cok özlüyorum
Muck seni seviyorum kuzucum
Maddi durumun iiyse eger bence sacma degil 3.cocuk yasda hic önemli degil bana göre
Bence bosuna stres yapiosun bekleyip yap ve bitsin acabami demek yerine evet demek daha ii negatid çıkarsa uzulcrksin biliyorum ama bunu 10 gun sonra yapsanda üzülceksin
ahhh ahhhhh nerde o günleeeeerrr
arkadaşımdan biliyorum canım bi de doğuda benim kamkimmm Rabbimm c.c. korusun onuve tüm polisimizi askerimizi içindeden de benim eşimii inş günün geçti mi senin
En son mik mikimz cok yakin tarhteydi adte ondan braz bekliyrm cnm
Testleri biliyrsn cnm herzmn dogru olmayabiliyr kan testide yapacm ama esim bekletyr sende ne gb belirtiler vardiYumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )
Testleri biliyrsn cnm herzmn dogru olmayabiliyr kan testide yapacm ama esim bekletyr sende ne gb belirtiler vardi
Benjmim belim çok ağrıdı bide adet gunumdr kasiklarima kramplar girdi adet sancısı gibi bukadar bendeki belirti
Bizde dogudayz esimle:) amin cnmm aminn.. evet cnm bugnde olmazsam 3 gun gecikmis olacK
Yumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )
kızlar selam...
dün iki tane arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim biri 6 haftalık diğeriin ki daha çok yeni diye umutlanmak istemiyor adetini 4 gün geçmiş ve değeri 59 çıkmış...bugün dr gidicek ama bence kese bile gözükmeyebilir çok yenidir bence... ben kesin bebiş var gözüyle bakıyorum ama tabi allah hayırlısını versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah...
Yumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?