Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Polisim cnm bnde

senin işin daha zor canım yaaa kankitoşumdan biliyom :)) benimde en yakın kankitoşum polis ünivden arkadaşım dostum sırdaşımmmmm kpssden biyolog olamayınca polis oldu oda bebiş için uğraşıyoo hattaaa bilgi alışverişi yapıyozz pofff nedir bu çektiğimiz deyip deyip birbirimizi avutuyozz

Evet cnm biraz daha zor ama bnm birimimde cok zor yani iki kat zor yapiyor polisliktem.nese cok sukur ekmegimiz var Rabbim olmayanlarada masip etsn....bakalim ben bu ay biraz umitliyimm nolck:))

Yarn sabah yapacm bakalimm ay valla bu sefer cok az mik mik oldu tutarsa o kadar mik mike gerek yokms derm yani :)))hadi insAllah bal damladi agzindn cnmm ikimzde ve bekleyenlerde hamis olurr halay cekeriz:))

benimde az oldu mik mik fanaşit oldum bende bu ayyy halayınnnn diibineeee vururuzzz kızımmmm hadi bakalım yarın yap güzel haberlerle gel ama

canımmm başın tekrrdan sağolsun acı bir durumm Allahım c.c. mekanını cennet etsin inş ölüm Hak...üzme kendini lütfen biraz dışarı faln cık gez dolaş temiz hava sana ve bebişine iyi gelecektir canımm

Evet cnm biraz daha zor ama bnm birimimde cok zor yani iki kat zor yapiyor polisliktem.nese cok sukur ekmegimiz var Rabbim olmayanlarada masip etsn....bakalim ben bu ay biraz umitliyimm nolck:))

arkadaşımdan biliyorum canım bi de doğuda benim kamkimmm Rabbimm c.c. korusun onu ve tüm polisimizi askerimizi içindeden de benim eşimii inş günün geçti mi senin

Ins rabbim hemencik nasip eder
inş canımmmmmmmmm aman kuzum sakın uzak dur sigaradannn bebişimmm :) mevsimi gelsin patlıcan yee nikotin ihtiyacını karşılar az buçukta olsaa
Haha olablir patlicanda cok severim hemen çıksın
Sen de çok selam söyle psikoma, çok özledim herkesi, eski sohbetleri, duaları, besteleri...
Aminnn canım benim inşallah
As söylerim canim :) evwt eski sohbetleri bende cok özlüyorum
Muck seni seviyorum kuzucum
Maddi durumun iiyse eger bence sacma degil 3.cocuk yasda hic önemli degil bana göre
Korkuyorm cnm yaaa yarn belki yaapcm o da belki aslinda pazaartesi diyrm ama bilmiyrm

Bence bosuna stres yapiosun bekleyip yap ve bitsin acabami demek yerine evet demek daha ii negatid çıkarsa uzulcrksin biliyorum ama bunu 10 gun sonra yapsanda üzülceksin

En son mik mikimz cok yakin tarhteydi adte ondan braz bekliyrm cnm

En son mik mikimz cok yakin tarhteydi adte ondan braz bekliyrm cnm

Yumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )

Yumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )
Testleri biliyrsn cnm herzmn dogru olmayabiliyr kan testide yapacm ama esim bekletyr sende ne gb belirtiler vardi

Benjmim belim çok ağrıdı bide adet gunumdr kasiklarima kramplar girdi adet sancısı gibi bukadar bendeki belirti

Ayni bnmde belim agrdi adet gunum sanki geliyrms gb agrilar ve batmalar hissrtmm kasikta .hatta oldum saniyrdm ama yok iste..bide beyaz saydam akintm cok.baklm yakinda ogrenrm nedenini hayrlisi

kızlar selam...
dün iki tane arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim biri 6 haftalık diğeriin ki daha çok yeni diye umutlanmak istemiyor adetini 4 gün geçmiş ve değeri 59 çıkmış...bugün dr gidicek ama bence kese bile gözükmeyebilir çok yenidir bence... ben kesin bebiş var gözüyle bakıyorum ama tabi allah hayırlısını versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah...

Bizde dogudayz esimle:) amin cnmm aminn.. evet cnm bugnde olmazsam 3 gun gecikmis olacK

Allahımmm hepimizi korusun o zaman kız 3 gün geçmiş test yapsana neyi bekliyonnn

darısı bize inş.değeri biraz düşük çıkmış ama inş yükselir.

gamzoş benim yumumrta pazartesi catldı 10 gün sonra test yapsam mı bişey varsa yoksa cıkar mı acaba hiç değilse ümitlenmem beklemem heycanla diyoreumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…