kızlar selam...
dün iki tane arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim biri 6 haftalık diğeriin ki daha çok yeni diye umutlanmak istemiyor adetini 4 gün geçmiş ve değeri 59 çıkmış...bugün dr gidicek ama bence kese bile gözükmeyebilir çok yenidir bence... ben kesin bebiş var gözüyle bakıyorum ama tabi allah hayırlısını versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah...
Allahımmm hepimizi korusun o zamankız 3 gün geçmiş test yapsana neyi bekliyonnn
Yumurtlama tarihinde ki mikmik tutar yumurtlama dan 14 gun sonrada adet olursun gec yumurtladiysan son mikmik de tutma olasılığı var ve ozaman adeetinde gec gelir ben adetime iki gun varken öğrendim; )
Yapacm yarn sabah ins:)
kız nasıl dayanıyon ben olsam catlardımmm
hyırlısı canım sbah ilk idrarınla yap o zaman inş bebişin seninledir
59 olanin değeri düşükmus ins tutunur annesine degwr 1600 olmadikca kese görünmez bence gitmesin doktora beklesin alttan bakiyorlar çünkü saglikla alsınlar kucaklarina Allahim herkese nasip etsin sağlıkli gebelikler
darısı bize inş.değeri biraz düşük çıkmış ama inş yükselir.
benimde doktorum yok bende haftası gelince yaptırıyorum her şeyi.. olsun canım geç olsun güç olmasın. inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz canım.. biraz daha kuvvetlensin sen o zaman gör tekmeleribabamız şaşkınlıkla bizi izliyor. çık dışarı hep anneyle oynuyorsun diyor ama ben bu dönemi bir daha yaşar mıyım bilemiyorum.. her şey kısmet 3. çocuk düşünmediğimden tadını çıkarmaya çalışıyorum canım...
kv için çok üzüldüm canım sizin beklemediğiniz gibi bizimde hiç beklemediğimiz bir şeydi. takdiri ilahi Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin inşallah...
siz tetenozu ne zaman oldunuz? ve detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?
3 hafta önce tetanos oldum
1 subatta da 20+5 de ayrıntılıya gırdım
haftaya seker yuklemesı
3 martta da 2. doz tetanos aşımı olacağım
20. haftadan itibaren başlıyor yani tetenoz ayrıntılı ve şeker yüklemesei..
bende yarın dr gidicem o gerçi söyler bana neyi ne zaman yaptıracağımı ama hicranı okudum 18. haftada tetenoz olmuş dedim yoksa geciktik mi eyvah... dr bana 22. haftada ayrıntılı ultrasonu tavsiye etti bütün organları tam tamamlanmış gelişmiş olsun dedi bende tamam dedim 22. haftamızı bekliyoruz onun için.
ayrıntılıya girince CD de bebeğin görüntüsünü verdilermi? bi de bebeğin ismi bellimi
bende 21+5 de gıttım ayrıntılıya 22 ye 2 gun kalmıstı hafta ıcı fazla izin alamıyorum işyerinden haftasonuna denk getirmiştim. şükür her ayrıntısını gördük sorun yoktu.
cd vermediler rapor ve fotoğraf verdiler. babamız kayda aldı bizi. kızımız olacak.. ismini onaylaması için babaya sunduk henüz cevap alamadık. beklemedeyiz. seninde kızın olacaktı hatırladığım kadarıyla... siz isim düşündünüz mü?
Iyi geceler evet herkes dağılmış bende uzun süredir giremiyorum geçmişleri okursanız değerli bilgilere ulaşabilirsiniz Rabbim gönlünüzü incitmesin inş tez zamanda güzel haberler alırsınız
bnden buyuksun sana abla dıyım ıns bnm gbı uzun zmn beklemeden bebegn gelır abla cok zor beklemek eger sormk ıstedgn bsey olursa yardmcı olurum oldukca blgılıyım hastane falan derken herseyı bılır oldum
iyiyim canımmm cxok sağol yumurta takibine ve klomen tedavisine başladı doktorum..11 gün gittiğimde çatlamıştı yumurtam sanırım başka yumurtm da var çünkü adete kadar sıkı çalışın dedi :)))) inş bu ay bebişim benimle olur inş dualarınızı bekliyorum canım benimm :)
hoş geldin canım aramıza :))) inş Rabbim c.c. en kısa zamanda sanada nasip eder ve bizede inş :) topiğimizdeki çoğu arkadaşımız hamile kaldı kalamayanlar ben dahil cok az kişiyiz inş bu topik sanada uğur getirir canımm :)))
Amin inşalaahh..allah herkesin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah...
Saol canıımm.. Amiinn inşallahh..ben zaten sürekli dua ediyorum sizlere cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
Merhaba canım.. Herkesler hamile kalmış ne güzel.. Bekleyenler de bir an önce kavuşur inşallah bebişlerinee.. Biz de araya kaynaşırızMerhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
ahh liliii vahhh liliiii nerde yakın nerdeeee liliiiii ümitlendirme beni liliiiii sonra kötü oluyom lili
Amin canım.. Çok saol.. Sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Allah.. Sağlıkla al bebişini kucağınaa..
Teşekkürler canıımm :) Amin inşallahh.. Sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum dileriimm :))
İnşallah senin de güzel haberlerin gelir bu ay canıımm.. Teşekkür ederiimm.. amiinn... Hepimiz için.. :)
Amin inşalaahh..
Saol canıımm.. Amiinn inşallahh..
Merhaba canım.. Herkesler hamile kalmış ne güzel.. Bekleyenler de bir an önce kavuşur inşallah bebişlerinee.. Biz de araya kaynaşırız
aminn canım inş...oyy lili oyy liliiiii böyle yazan ellerini öpemm liliiiiah evrakcu vah eyrakcuuu içimden geçeni yazdım evrakcu allahımmmm nasip etsin inşallahta iyiki dedin lili dersin
aminn canım inş...oyy lili oyy liliiiii böyle yazan ellerini öpemm liliiiiseviyrum seniii
İnşallah hayırlı haberleri alırsın canıımm :)) Çok heyecanlı..Acikcasi bnmde gecikmedi icim de de tatli bir huzur telas var ay cnm bilmiyrm ki yaa :)) ama her ihtmaale karsm dikkatlihm bakalim Rabbim bu cumanin buyuklugune kabul etsn tum dualari
ne kadar sikayet etsemde cok uzuldum inan daha ilk gunden eltim ters ters davranmaya basladi gorumcemle bana aileyi toplayan kvimis kaynim desen kimseyi dinlemiyo kafasina gore amannn... Bundan sonra eskisi gibi olmaz zaten
kızlar selam...
dün iki tane arkadaşımın hamiş olduğunu öğrendim biri 6 haftalık diğeriin ki daha çok yeni diye umutlanmak istemiyor adetini 4 gün geçmiş ve değeri 59 çıkmış...bugün dr gidicek ama bence kese bile gözükmeyebilir çok yenidir bence... ben kesin bebiş var gözüyle bakıyorum ama tabi allah hayırlısını versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah...
Kızlar bebislerinizi nasil ogrendiniz ilk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?