Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

59 olanin değeri düşükmus ins tutunur annesine degwr 1600 olmadikca kese görünmez bence gitmesin doktora beklesin alttan bakiyorlar çünkü saglikla alsınlar kucaklarina Allahim herkese nasip etsin sağlıkli gebelikler

bende öyle dedim bekle diye ama işte insan dayanamıyor bilirsiniz hepiniz :) benim değerim 39 çıkmıştı 16 gün sonra kese gözükmüştü.... rabbim isteyen herkese nasip etsin...

siz tetenozu ne zaman oldunuz? ve detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?

3 hafta önce tetanos oldum
1 subatta da 20+5 de ayrıntılıya gırdım
haftaya seker yuklemesı
3 martta da 2. doz tetanos aşımı olacağım

20. haftadan itibaren başlıyor yani tetenoz ayrıntılı ve şeker yüklemesei..
bende yarın dr gidicem o gerçi söyler bana neyi ne zaman yaptıracağımı ama hicranı okudum 18. haftada tetenoz olmuş dedim yoksa geciktik mi eyvah... dr bana 22. haftada ayrıntılı ultrasonu tavsiye etti bütün organları tam tamamlanmış gelişmiş olsun dedi bende tamam dedim 22. haftamızı bekliyoruz onun için.
ayrıntılıya girince CD de bebeğin görüntüsünü verdilermi? bi de bebeğin ismi bellimi

bende 21+5 de gıttım ayrıntılıya 22 ye 2 gun kalmıstı hafta ıcı fazla izin alamıyorum işyerinden haftasonuna denk getirmiştim. şükür her ayrıntısını gördük sorun yoktu.

cd vermediler rapor ve fotoğraf verdiler. babamız kayda aldı bizi. kızımız olacak.. ismini onaylaması için babaya sunduk henüz cevap alamadık. beklemedeyiz. seninde kızın olacaktı hatırladığım kadarıyla... siz isim düşündünüz mü?

evet benimde kız bebek isim konusunda bende alternatifleri sunuyorum babamıza ama beğendiremiyorum sanki hamile olan o :)

Iyi geceler evet herkes dağılmış bende uzun süredir giremiyorum geçmişleri okursanız değerli bilgilere ulaşabilirsiniz Rabbim gönlünüzü incitmesin inş tez zamanda güzel haberler alırsınız

Amin canım.. Çok saol.. Sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Allah.. Sağlıkla al bebişini kucağınaa..

bnden buyuksun sana abla dıyım ıns bnm gbı uzun zmn beklemeden bebegn gelır abla cok zor beklemek eger sormk ıstedgn bsey olursa yardmcı olurum oldukca blgılıyım hastane falan derken herseyı bılır oldum

Teşekkürler canıımm :) Amin inşallahh.. Sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum dileriimm :))

İnşallah senin de güzel haberlerin gelir bu ay canıımm.. Teşekkür ederiimm.. amiinn... Hepimiz için.. :)

allah herkesin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah...
Amin inşalaahh..

ben zaten sürekli dua ediyorum sizlere cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...
Saol canıımm.. Amiinn inşallahh..

Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26:
Merhaba canım.. Herkesler hamile kalmış ne güzel.. Bekleyenler de bir an önce kavuşur inşallah bebişlerinee.. Biz de araya kaynaşırız

ah evrakcu vah eyrakcuuu içimden geçeni yazdım evrakcu allahımmmm nasip etsin inşallahta iyiki dedin lili dersin
aminn canım inş...oyy lili oyy liliiiii böyle yazan ellerini öpemm liliiii seviyrum seniii

aminn canım inş...oyy lili oyy liliiiii böyle yazan ellerini öpemm liliiii seviyrum seniii

bende seniii seviyorummm cnmmmmm emeklerin uğraşların boşa çıkmaz inşallahhhhhhh ben bu Ay hiç uğraşmadım emek vermedim ama hala bir umut bakalım rabbim ne göstercekkkk

Acikcasi bnmde gecikmedi icim de de tatli bir huzur telas var ay cnm bilmiyrm ki yaa :)) ama her ihtmaale karsm dikkatlihm bakalim Rabbim bu cumanin buyuklugune kabul etsn tum dualari
İnşallah hayırlı haberleri alırsın canıımm :)) Çok heyecanlı..

ne kadar sikayet etsemde cok uzuldum inan daha ilk gunden eltim ters ters davranmaya basladi gorumcemle bana aileyi toplayan kvimis kaynim desen kimseyi dinlemiyo kafasina gore amannn... Bundan sonra eskisi gibi olmaz zaten

Allah rahmet eylesin kayınvaliedene.. Mekanı cennet olsun inşallah canım..

Ne bereketli bir günmüş, maşallah :) Darısı başımızaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…