valla öğrenemedik daha olursa inşallah öğrencezzz
bende seniii seviyorummm cnmmmmm emeklerin uğraşların boşa çıkmaz inşallahhhhhhhben bu Ay hiç uğraşmadım emek vermedim ama hala bir umut bakalım rabbim ne göstercekkkk
Merhaba arkadaşlar. Adet günüm 26 şubat. 17 şubatta kan testi yaptırdım. Belirtilerim olduğunu düşünerek. Sonuc 0.807 çıktı. Yani negatif. Adetime on gün olduğundan dolayı düşük çıkmış diyenler oldu. Bugün evde test yaptım. İki çizgiyi gördüm. Sizce hamile olabilirmiyim. Kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı ve aşırı derecede midemde yanma var. Özellikle sabahları. Yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
Benimde 6 gün oldu bugun gecikti ama hala bisi yoktest negtf
iyiyim lilimmm sen nasılsın? sabah birden işler yoğunlaştı yazamadım, kusura bakmahayırlı cumalar cnmmm nasılsınnnn
hoşbuldum cnm, geç olsa daSaol cnmm sana da hg
Hicranım alacağı nefesi o kadarmış demek kisagol bebegimnm allah razı olsun
17sinde çatladıysa 27-28 şubat gibi bi test yapabilirsin, ama çıkmazsa da üzülme canım, 2-3 gün sonra tekrarlarsın testi o zamangamzoş benim yumumrta pazartesi catldı 10 gün sonra test yapsam mı bişey varsa yoksa cıkar mı acaba hiç değilse ümitlenmem beklemem heycanla diyoreumm
şuan hamile değilim ama ilk hamileliğimde evde test vardı, iftarı bekliyorduk akşam üzeri. Eşim dedi hadi test yapsana. Daha 3 gün fln vardı adetime, boşver daha erken, yapmıyım dedim. Yaa ne meraksızsın yap hadi dedi. Ben ümitsizce gidip yaptım ve şokkkKızlar bebislerinizi nasil ogrendiniz ilk ?
inş seninde benimde bebişimiz hemencik bu ay gelir nasip...
iyiyim lilimmm sen nasılsın? sabah birden işler yoğunlaştı yazamadım, kusura bakmaçalışmalara devam işte
hoşbuldum cnm, geç olsa danasılsın?
Hicranım alacağı nefesi o kadarmış demek kizor çok zor
17sinde çatladıysa 27-28 şubat gibi bi test yapabilirsin, ama çıkmazsa da üzülme canım, 2-3 gün sonra tekrarlarsın testi o zaman
şuan hamile değilim ama ilk hamileliğimde evde test vardı, iftarı bekliyorduk akşam üzeri. Eşim dedi hadi test yapsana. Daha 3 gün fln vardı adetime, boşver daha erken, yapmıyım dedim. Yaa ne meraksızsın yap hadi dedi. Ben ümitsizce gidip yaptım ve şokkkadet günümde de kan baktırdım, çıktı. 1 hafta 10 gün sonra da ultrasonda görmüştük
bende seniii seviyorummm cnmmmmm emeklerin uğraşların boşa çıkmaz inşallahhhhhhhben bu Ay hiç uğraşmadım emek vermedim ama hala bir umut bakalım rabbim ne göstercekkkk
iyiyim lilimmm sen nasılsın? sabah birden işler yoğunlaştı yazamadım, kusura bakmaçalışmalara devam işte
17sinde çatladıysa 27-28 şubat gibi bi test yapabilirsin, ama çıkmazsa da üzülme canım, 2-3 gün sonra tekrarlarsın testi o zaman
şuan hamile değilim ama ilk hamileliğimde evde test vardı, iftarı bekliyorduk akşam üzeri. Eşim dedi hadi test yapsana. Daha 3 gün fln vardı adetime, boşver daha erken, yapmıyım dedim. Yaa ne meraksızsın yap hadi dedi. Ben ümitsizce gidip yaptım ve şokkkadet günümde de kan baktırdım, çıktı. 1 hafta 10 gün sonra da ultrasonda görmüştük
Nöbettesin yanitmm cnmmm sorun değill kolay gelsinnn bende burlarda takılıyorum iştee topiki beklıyorummm
canım benim bi yapim o zaman 27 sinde ne kaybetcem ki zaten olursa olur olmazsa Allahım başka zmaan verir inş hem beklememiş ümitlenmemiş olurum dahada hayırlısı dua edin benim için :)))
Nöbettesin yaniKolay gelsin sana da
Allah sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hamilelikler yaşatsın cnm, ben o bebeğimi kaybettim.Hadi ya cok sansliymissin daha o iki cizgiyi görmek nasip olmadı ins allahm.bizede nasip eder
hadi güle güle canım, kolay gelsinkızçelerrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm spora gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn öpüyorum hepinizi şurda hamile olmayan bir kaç kişi kaldık allahım bizede nasip eder inşallah da miniklerimiz gelir
Allah sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hamilelikler yaşatsın cnm, ben o bebeğimi kaybettim.
Sağol canım, amin.Amin ins su mübarek Gün Rabbim yardmcimiz olsun ck uzuldum canm hayrlisi olur inşallah
kızçelerrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm spora gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn öpüyorum hepinizi şurda hamile olmayan bir kaç kişi kaldık allahım bizede nasip eder inşallah da miniklerimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?