Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar. Adet günüm 26 şubat. 17 şubatta kan testi yaptırdım. Belirtilerim olduğunu düşünerek. Sonuc 0.807 çıktı. Yani negatif. Adetime on gün olduğundan dolayı düşük çıkmış diyenler oldu. Bugün evde test yaptım. İki çizgiyi gördüm. Sizce hamile olabilirmiyim. Kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı ve aşırı derecede midemde yanma var. Özellikle sabahları. Yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

iki çizgi gördüysen hamilesindir negatif pozitif olurda pozitif negatif olmaz hayırlı olsun adet gününde tekrar kan ver artmış oldugunu görürsün
Benimde 6 gün oldu bugun gecikti ama hala bisi yok test negtf

gelir gelir cnm şimdi havalar ısındı biraz kıştan ilk bahara girdik düzen bozulabilir bide bebek düşüncesine kaptırdıysan kendını gecikir stresten

hayırlı cumalar cnmmm nasılsınnnn
iyiyim lilimmm sen nasılsın? sabah birden işler yoğunlaştı yazamadım, kusura bakma çalışmalara devam işte

Saol cnmm sana da hg
hoşbuldum cnm, geç olsa da nasılsın?

sagol bebegimnm allah razı olsun
Hicranım alacağı nefesi o kadarmış demek ki zor çok zor

gamzoş benim yumumrta pazartesi catldı 10 gün sonra test yapsam mı bişey varsa yoksa cıkar mı acaba hiç değilse ümitlenmem beklemem heycanla diyoreumm
17sinde çatladıysa 27-28 şubat gibi bi test yapabilirsin, ama çıkmazsa da üzülme canım, 2-3 gün sonra tekrarlarsın testi o zaman

Kızlar bebislerinizi nasil ogrendiniz ilk ?
şuan hamile değilim ama ilk hamileliğimde evde test vardı, iftarı bekliyorduk akşam üzeri. Eşim dedi hadi test yapsana. Daha 3 gün fln vardı adetime, boşver daha erken, yapmıyım dedim. Yaa ne meraksızsın yap hadi dedi. Ben ümitsizce gidip yaptım ve şokkk adet günümde de kan baktırdım, çıktı. 1 hafta 10 gün sonra da ultrasonda görmüştük

tmm cnmmm sorun değill kolay gelsinnn bende burlarda takılıyorum iştee topiki beklıyorummm

bende seniii seviyorummm cnmmmmm emeklerin uğraşların boşa çıkmaz inşallahhhhhhh ben bu Ay hiç uğraşmadım emek vermedim ama hala bir umut bakalım rabbim ne göstercekkkk

canım benim bi yapim o zaman 27 sinde ne kaybetcem ki zaten olursa olur olmazsa Allahım başka zmaan verir inş hem beklememiş ümitlenmemiş olurum dahada hayırlısı dua edin benim için :)))

Hadi ya cok sansliymissin daha o iki cizgiyi görmek nasip olmadı ins allahm.bizede nasip eder

canım benim bi yapim o zaman 27 sinde ne kaybetcem ki zaten olursa olur olmazsa Allahım başka zmaan verir inş hem beklememiş ümitlenmemiş olurum dahada hayırlısı dua edin benim için :)))

yani kaybedecek bir şey yok, hatta kafan rahatlar, acaba acaba demezsin
dua ederim canım, inşallah hayırlısı olsun, gelsin bebişin

kızçelerrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm spora gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn öpüyorum hepinizi şurda hamile olmayan bir kaç kişi kaldık allahım bizede nasip eder inşallah da miniklerimiz gelir

kızçelerrrrrrrrrrr ben kaçıyorummm spora gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn öpüyorum hepinizi şurda hamile olmayan bir kaç kişi kaldık allahım bizede nasip eder inşallah da miniklerimiz gelir
hadi güle güle canım, kolay gelsin
Aminnnn inşallahhh

Sagol cnmm iyiyim bnde

Ben smdi yarn test yapsam ve negagif ciksa %100 hamilelik yok mu demek oluyr ki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…