- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
hosbulduk kızlar valla bende cok iyiyim 1ekimi bekliyorum büyük gün icin
Hg canım bicogumuz eylül den sutlandik zaten :))sağlık olsun ins bu topikden gitmeyzKizlar eylul topiginden transfer olarak geldim bat buyuk bir ihtimalle 24 ekim olucak eger yumurtlamamda bir aksilik cikmazsa :)
insallah ekim ayi hepimiz icin hayirli olur
Ayy sağol canım benim valla havalar resmen dalga geçiyor bizimle. Evet yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim. Artık sabredicez napalım
Hosbulduk kızlar valla bende cok iyiyim 1ekimi bekliyorum büyük gün icin
Kizlar eylul topiginden transfer olarak geldim bat buyuk bir ihtimalle 24 ekim olucak eger yumurtlamamda bir aksilik cikmazsa :)
insallah ekim ayi hepimiz icin hayirli olur
Bendr o büyük heyecan yokya sanki yine olmadi gibi gelsindr bitsin die bekliyorumbendede aynı heyecan vaarrrr.... gelsiinn artıkk şu 1 ekimmm yaaaaa.....
Amin canım, sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri bi görsek...Insan uzuluyor tabi canim
Allah hepimize hayirlisi ile nasip etsin
Yoksa tek hamile kalmakla bitmiyo
aynen canım yaa, o da diyor korktuğum başıma geldi diyebenim de en korktuğum şey bu derya yaaikinci kez aynı şeyi yaşamak
sağol canım benimolur mu canım benim. ne can sıkması? üzüldüm arkadaşın için. Allah sabır versin. en yakın ve hiç beklemediği bir anda yüzünü güldürsün inşallah. işyerinde de hep sıkıntı oluyor zaten. takmamak lazım. dua et arkadaşın için bol bol. sen iyi düşünki iyi olsun
hayırdır ne mahkemesi canım?Kızlar benimde ayın 3 ünde mahkememiz varrr :18::18: onun sitresi var üstümde bide benim mahkeme günüm belli değilmiş ama gelişmeler var demiş avukat kocişe olumlu yöndehayırlısı walla şu mahkemeleri atlatsam kazansak.. Rabbim hayırlısıyla sonra birde bebiş geldimi değmeyin keyfime 3 ü mahkeme 6 sı bat :18: hadi bakalım bu sitresle nasıl olacaksa :26:
evet çok kötü şeyler, ben de yaşadım, 40 gün önce.... O zaman o beni teselli ediyordu, şimdi sanki ben onu yeterince teselli edemiyorum, destek olamıyorum gibi hissediyorum. Bir de ikinci oluşu çok çok daha zor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Allah sana da sabır versin canım
yok cnm hepimiz burda dertlerimizi sitreslerimizi azaltmak sevinçlerimizi çoğaltmak kafa dağıtmak için burdayız. can filan sıktığın yokama çok üzüldüm şimdi.. sanaldada olsak okadar benimsiorumki burayı.. burdakileri... biri kötü bişi yazdımı üzülüorum yaa Rabbim kimseye yaşatmasın :26: çok zor ben 2 haftalık hamilemişim öğrendiğimde düşük yapıodum hemde tam 3. ewlilik yıl dönümümüzde öğrendik.. oysa adetim tam gününde gelmişti ve 8-9 gün sürünce bende normal değil bu kanama diye gitmiştim meğer düşük yapıomuşum çok kötüydü. hayatımız da geçirdiğimiz en kötü ewlilik yıl dönümümüz oldu Allah beterinden sakınsın ..
çok geçmiş olsun canım, dikkatli olAyy sağol canım benim valla havalar resmen dalga geçiyor bizimle. Evet yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim. Artık sabredicez napalım
Antibiyotigi sen kullanmiyorsan problem olmaz bence
Amin canım, sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri bi görsek...
aynen canım yaa, o da diyor korktuğum başıma geldi diyeinşallah biz yaşamayız tekrar. o hamile kaldığında benim için çok büyük umut olmuştu, şimdi korkularım yine hortladı
sağol canım benimdua ediyorum etmem mi, dün gece uyuyamadım hiç zaten, sabah ezanlarında fln hep dua ettim onun için. İnşallah herkes için herşey güzel olsun...
hayırdır ne mahkemesi canım?
evet çok kötü şeyler, ben de yaşadım, 40 gün önce.... O zaman o beni teselli ediyordu, şimdi sanki ben onu yeterince teselli edemiyorum, destek olamıyorum gibi hissediyorum. Bir de ikinci oluşu çok çok daha zor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Allah sana da sabır versin canım
çok geçmiş olsun canım, dikkatli ol
tünaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr ben gece pek uyuyamadım yeni nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırdır ne mahkemesi canım?
benide ekleyin ama bat ne anlamadm adet tarihi mi oluyor
bende varım kızlar bat hayırlısıyla 2 ekim. eklerseniz memnun olurum
benide ekleyin ama bat ne anlamadm adet tarihi mi oluyor
evet ben de genetik testlerden bişey çıkıcak ya da tekrar aynısı olacak diye korkuyorum... ama testlerden bişey çıkarsa en azından nedeni bulunmuş olur, o da var. neyse hayırlısıyla kazasız belasız hayırlı evlat sahibi olalım inşallah...(( bu korku deneyip görmeden bitmicek ama, 1 sene de beklesek yine aynı şeyden korkcaz, doktor folik asitin yanında bi de coraspin verdi bana, inşallah yaşamayız aynı şeyi. Allah sabır versin yaşayanlara
ayy Allah korusun, senin işyerini ne diye basarlar ki, Allah Allah :26: Neyse sen en iyisini yapmışsın, yargı halletsin herşeyi, siz uzak durun canım, aman aman:18:canım eşimin iş mahkemesi var.. 2 yıl boyunca ssk yapcaz die yapmadıkları oyaladıkları için.. onları şikayet edincede koçişimin patronları benim iş yerimi basıp beni tehdit ettiler. geri çekicek davayı die işler karıştı tabi karakolluk olduk. bende savcılığa suç duyurusunda bulundum. ve şikayetçi oldum filan.. şimdi mahkemelik olduk hem eşim hemde ben.. onlara dava açtık.. aman iyi oldu işi kanunen çözmeye çalışmamız. yoksa kocişi zor tuttum zatenbenle ilgili bişeyi nasıl kadın karıştırıolar die çok snirlenmişti.. bende hemen yasaya dökelim işi die böle yönlendirdim yoksa sonunu düşünmek bile istemiyorum :18::18:
amin cnım ewet çok kötü Rabbim kimseye yaşatmasın.. okadar aylarca umut bağla tam oldu die sevinirken ellerinden kayıp gitsin ve izlemekten başka bişey yapama.. çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?