- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Insallah allahim hayirlisini verir siznde allah bagislasin dogru hayirlisi ya :)
bu aylarda normalmiş canım sabah kardeşim kramplar başladı mı diye sordu bende şaşırdım. bu aylarda onunki de başlamış o söyledi. şimdi ortamı geniş olduğundan pata küte vuruyor. dün akşam belime bastırdı acayip canım yandı nasıl hissettim bilemezsin. bi yandan da önden tekmeliyor. iki taraftan da çalıştı anlayacağın. bende haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım ve 2. tetanos da diğer pazartesi inşallah..
Ben smdi yarn test yapsam ve negagif ciksa %100 hamilelik yok mu demek oluyr ki(
Slmm canlar gunaydin herkese su an kan testi vermeye geldim ama oo kadar kotuyum ki aglamak uzereym dualarinizi eksik etmeyinn ins size iyi haberler verilmek uzere hoscakalin
Slmm canlar gunaydin herkese su an kan testi vermeye geldim ama oo kadar kotuyum ki aglamak uzereym dualarinizi eksik etmeyinn ins size iyi haberler verilmek uzere hoscakalin
Naptin canim verdin mi kani ilk idrar testi yapsaydin keske yahu
günaydın ben de merak ettim. hadi hayırlısı...
Naptin canim verdin mi kani ilk idrar testi yapsaydin keske yahu
günaydın ben de merak ettim. hadi hayırlısı...
Aglamktan anca yazabildim 1.2 negatif cok kotuyum suan(
Kuzum üzülme bak benim hamile olmadan önce cift cizgim vardı kocama supriz yapacakdim hamilryim die hemen kana gittjm ve negatif cok üzüldüm ondan sonraki ayda hamileydom ama bu seferde ben inanamadim az kaliyo her gecen gun hep dua et sagljkli gebelik ve bebeklet nasip etsin die okadar zorki çünkü varlifini hissettikten sonra olmesi dusmesi 1 ay gec olsun kuzum ama acisini yasama dogru dua et wlbet zamanı var
cnm ben de Gamze gibi düşünüyorum. Çok haklı, 1 ay geç olsun ama sağlıklı bebişler gelsin yeter ki. Üzülme gelecek bebişin. benim de hamile kalmadan önceki ay 0,1'di. Üzülmüştüm ama bak sonraki ay bebeğim geldi çok şükür. Stres yapma, bol bol dua edip Rabbime sığın...Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
Dogru diyorsnz canlarn ama kan da bile negatif gorsen inananamiyorsn bide hala gelemdi adetm hic gecmez bole anlam veremiyrm.esim de erken yaptrdn diyor ana bana gore degil o da mik mik yapali 10 gun bile olmadi diyr hemen bebek mi olusyr diyr kafami karstryr hastaneye gideym dedm kontrolle yok dedj bekle biraz daha umit etmek cok kotu hani gununde olsn tmm diyrsn ama geckme olnca cok kotu oluyr hayaller hayallerr off
Dogru diyorsnz canlarn ama kan da bile negatif gorsen inananamiyorsn bide hala gelemdi adetm hic gecmez bole anlam veremiyrm.esim de erken yaptrdn diyor ana bana gore degil o da mik mik yapali 10 gun bile olmadi diyr hemen bebek mi olusyr diyr kafami karstryr hastaneye gideym dedm kontrolle yok dedj bekle biraz daha umit etmek cok kotu hani gununde olsn tmm diyrsn ama geckme olnca cok kotu oluyr hayaller hayallerr off
bat ne zaman? geçmişi okuyamadım kusura bakma
Nekadardir istyorsun bilmiyorum ben 10.ayimda aldim güzel haberi 9 ay kac defa umutlandim ve yikildi cok üzüldüm kabul etmediğim zamanlarda oldu senjn gibi ama negatif ti sonuç kac defa dive vurdum tekrar topladim evet zor surec ama sunu bilki sen taklada atsan olacağı vakit oluyo zamani gelince yixek ekmegi nezamansa sen yeterki dualarini eksik etme ve tam dua et
selam kızlar eşim evlendiğimiz ilk günden beri istiyor Her işimizin zor olduğu gibi 8 aydır istememize rağmen olmadı Rabbim hayırlısını verir işallah.Gebelik düşünmemle birlikte şiddetli adet düzensizliği başladı 40 günde bir olmaya başladım haliyle her ay hamile psikolojisine girdim çıktım:) bu ay doktora gittim önce metiler verdi o kanamamı kesmedi daha sonra progestan başladım kanamam kesildi 26 şubatta progestanı bırakıcam 10 gün bekleyip tekrar başlayacağım tabi bu sürede gebe kalırsam süper olur:)
Rabbim isteyen herkese hayırlısını verir
merhaba canm bizde öyle 8 aydır evliyiz ve hiç korunmadık.. benimde adetlerim 34 35 günde bir değişiyor ve her ay umutlandırıyor haliyle..
Sorma canım doktoruma sordum psikolojik mi bu etkiler diye evet dedi çünkü hamileler deki belirtiler adet olamadıkları için dedi yani herhangi bir düzensizlik ilk olarak ruh halinizi etkiler .Aşırı duygusal oluyorum inanır mısın doktorun yanında ağladım oda bunlar normal tahlillerinde bir sorun yok bu ilacı kullan bakalım dedi.sen doktorla gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?