Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah allahim hayirlisini verir siznde allah bagislasin dogru hayirlisi ya :)

amin inşallahhhhhhhh...

ben aşıyı tek doz oldum, yaptırmıcam 2.dozu. bugün yaptırdım şeker yüklemesi tek kelimeyle içtiğim glikozlu su iğrençtiiiiiiiiii, saatlerce o tat ağzımdan gitmedi. neyse ki sorunsuz atlattım. bitti çok şükür. darısı başına. benim minik biraz fazla hareketli ayakları yüzündeydi :)

Slmm canlar gunaydin herkese su an kan testi vermeye geldim ama oo kadar kotuyum ki aglamak uzereym dualarinizi eksik etmeyinn ins size iyi haberler verilmek uzere hoscakalin

günaydın ben de merak ettim. hadi hayırlısı...

Aglamktan anca yazabildim 1.2 negatif cok kotuyum suan(

Kuzum üzülme bak benim hamile olmadan önce cift cizgim vardı kocama supriz yapacakdim hamilryim die hemen kana gittjm ve negatif cok üzüldüm ondan sonraki ayda hamileydom ama bu seferde ben inanamadim az kaliyo her gecen gun hep dua et sagljkli gebelik ve bebeklet nasip etsin die okadar zorki çünkü varlifini hissettikten sonra olmesi dusmesi 1 ay gec olsun kuzum ama acisini yasama dogru dua et wlbet zamanı var

cnm ben de Gamze gibi düşünüyorum. Çok haklı, 1 ay geç olsun ama sağlıklı bebişler gelsin yeter ki. Üzülme gelecek bebişin. benim de hamile kalmadan önceki ay 0,1'di. Üzülmüştüm ama bak sonraki ay bebeğim geldi çok şükür. Stres yapma, bol bol dua edip Rabbime sığın...Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.

Dogru diyorsnz canlarn ama kan da bile negatif gorsen inananamiyorsn bide hala gelemdi adetm hic gecmez bole anlam veremiyrm.esim de erken yaptrdn diyor ana bana gore degil o da mik mik yapali 10 gun bile olmadi diyr hemen bebek mi olusyr diyr kafami karstryr hastaneye gideym dedm kontrolle yok dedj bekle biraz daha umit etmek cok kotu hani gununde olsn tmm diyrsn ama geckme olnca cok kotu oluyr hayaller hayallerr off

bat ne zaman? geçmişi okuyamadım kusura bakma

Nekadardir istyorsun bilmiyorum ben 10.ayimda aldim güzel haberi 9 ay kac defa umutlandim ve yikildi cok üzüldüm kabul etmediğim zamanlarda oldu senjn gibi ama negatif ti sonuç kac defa dive vurdum tekrar topladim evet zor surec ama sunu bilki sen taklada atsan olacağı vakit oluyo zamani gelince yixek ekmegi nezamansa sen yeterki dualarini eksik etme ve tam dua et

biliyorum talım ya sabır diyelim başa dönelim bismillahh

selam kızlar eşim evlendiğimiz ilk günden beri istiyor Her işimizin zor olduğu gibi 8 aydır istememize rağmen olmadı Rabbim hayırlısını verir işallah.Gebelik düşünmemle birlikte şiddetli adet düzensizliği başladı 40 günde bir olmaya başladım haliyle her ay hamile psikolojisine girdim çıktım:) bu ay doktora gittim önce metiler verdi o kanamamı kesmedi daha sonra progestan başladım kanamam kesildi 26 şubatta progestanı bırakıcam 10 gün bekleyip tekrar başlayacağım tabi bu sürede gebe kalırsam süper olur:)
Rabbim isteyen herkese hayırlısını verir

merhaba canm bizde öyle 8 aydır evliyiz ve hiç korunmadık.. bnmde adetlerim 34 35 günde bir değişiyor ve her ay umutlandırıyor haliyle..

merhaba canm bizde öyle 8 aydır evliyiz ve hiç korunmadık.. benimde adetlerim 34 35 günde bir değişiyor ve her ay umutlandırıyor haliyle..

Sorma canım doktoruma sordum psikolojik mi bu etkiler diye evet dedi çünkü hamileler deki belirtiler adet olamadıkları için dedi yani herhangi bir düzensizlik ilk olarak ruh halinizi etkiler .Aşırı duygusal oluyorum inanır mısın doktorun yanında ağladım oda bunlar normal tahlillerinde bir sorun yok bu ilacı kullan bakalım dedi.sen doktorla gittin mi hiç

evet canm gittim ben 4 ay önce hormon testi yaptırdım herşeyim normal çıktı. sonra eşim gitti onun harekette sadece düşüklük var. bende bu ay gittim doğal olarak ilaçsız yumurta takibi yaptık. ve yumurtam kalitesiz çatlamış onun için adet ol gel ilaçla desteklicez dedi. adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…