- 28 Nisan 2012
- 131
- 2
- 48
evet canm gittim ben 4 ay önce hormon testi yaptırdım herşeyim normal çıktı. sonra eşim gitti onun harekette sadece düşüklük var. bende bu ay gittim doğal olarak ilaçsız yumurta takibi yaptık. ve yumurtam kalitesiz çatlamış onun için adet ol gel ilaçla desteklicez dedi. adet olmayı bekliyorum
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben bugün bir gerildim sormayın gitsin.Hala hamile olduğumu eşimin ailesine açıklamadık,daha doğrusu ailelerden bir annem biliyor,eşimin ailesi ikinci çocuğu yapmamıza şiddetle karşı çıkıyordu anlatmıştım hatta burda,gerçi eş dostun "kardeş yapın" telkinleri sonunda kv biraz geri adım atar gibi oldu ama yine de biz açıklamak istemedik ilk başta,sonrasında nasılsa öğrenecekler diye ben açıklayalım dedim,eşim "cinsiyeti belli olmadan açıklamak istemiyorum" dedi,velhasılı hala bilmiyorlar,ben durumdan rahatsızım,öğrendiklerinde "niye sakladınız" diye gösterecekleri tepkiden dolayı,ama eşim "tüm sorumluluk bana ait" dedi,yapacak bişey yok.Gelelim asıl mevzuya, yani beni bugün böyle geren olaya,kv deydk bugün,"senin rengin soluk hasta mısın" dedi,"yok iyiyim ama uykusuzum kız hasta uyumuyoruz iki gündür" dedim,"nesi var" bile demedi,şartlanılmış bir muhabbet belli,"yok yok rengin sararmış hamile misin yoksa demez mi,ne diyeceğimi bilemedim,yok dedim tabi,sonrasında ne zaman yalnız kalsak,sen hamilesin bak saklama,doğru söyle,göbeğin çıkmış" -ki o kadar göbeğim yok- filan diye sıkıştırdı,en son "yemin et" filan diyordu,her defasında geçiştirdim,eve gelince eşime patladım direkt,"söyleyeceksen söyle ya da bi daha beni annenle yalnız bırakma,senin yanında bahsini bile açmayan kadın yalnız kaldığımız her an sıkıştırıyo",diye ama hala "2 hafta sonra açıklayacağım" diyor,"o zaman bir daha gitmeyelim" dedim,"ben çekemem böyle" dedim.Bakalım öğrendiklerinde nasıl tepki verecekler.Sinir bozucu bir durum.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım rabbim inş herkese nasip etsin
selam kızlar eşim evlendiğimiz ilk günden beri istiyor Her işimizin zor olduğu gibi 8 aydır istememize rağmen olmadı Rabbim hayırlısını verir işallah.Gebelik düşünmemle birlikte şiddetli adet düzensizliği başladı 40 günde bir olmaya başladım haliyle her ay hamile psikolojisine girdim çıktım:) bu ay doktora gittim önce metiler verdi o kanamamı kesmedi daha sonra progestan başladım kanamam kesildi 26 şubatta progestanı bırakıcam 10 gün bekleyip tekrar başlayacağım tabi bu sürede gebe kalırsam süper olur:)
Rabbim isteyen herkese hayırlısını verir
merhaba canm bizde öyle 8 aydır evliyiz ve hiç korunmadık.. bnmde adetlerim 34 35 günde bir değişiyor ve her ay umutlandırıyor haliyle..
hsgeldınız kıslar aramıza inş en yakın zmnda bebeklerınıze kavusursunuz bnmde 1sene 9 aydr olmuyo ve hc br sorunuz yok olmayınca olmuyo hayrlısı inş daha fazla beklemeyz
dilimin ucuna gelmedi değil,hele ki yemin et dediğinde,ama bizimki kendi açıklayacağı için demedim bişey,bir de inat geldi herhalde bana o öyle tutturdukça :) neyse eşim de "zaten istemiyordunuz" şeklinde bir mazeret sunacak sanırım.cidden zor durumda kalmışsın cnm. ben olsam dayanamaz evet hamileyim derdim valla o kadar sıkıştırmaya. boşver üzülme eşindeymiş sorumluluk ne de olsa...
selam kızlar,
bende yeni katıldım aranıza maalesef benimde 3 yıldır cocugum olmuyor heray hayal kırıklığı, gözyaşı Rabbim bizleri de annelikle sevindirir inşallah bende ve eşimde bir sorun yok sebepsiz durum benim durumum da olupta hamile kalan var mı ?
hsgeldınız kıslar aramıza inş en yakın zmnda bebeklerınıze kavusursunuz bnmde 1sene 9 aydr olmuyo ve hc br sorunuz yok olmayınca olmuyo hayrlısı inş daha fazla beklemeyz
dilimin ucuna gelmedi değil,hele ki yemin et dediğinde,ama bizimki kendi açıklayacağı için demedim bişey,bir de inat geldi herhalde bana o öyle tutturdukça :) neyse eşim de "zaten istemiyordunuz" şeklinde bir mazeret sunacak sanırım.
arkadslar bn 43 gndr adet olmyrm 10 gn nce dktra gtdm gblk grnmdı ama kfmda sru ısaret hmlmym acaba
maşallah ne güzel cnm inşallah bizimde olur ben cok doktora gittim asılama bikere oldum tutmadı klomen 3 ay kullandım olmadı
bakalım bu ay doktora gitmedim kendi halıne bıraktım inş zamanı gelmiştir bizlerinde
evet cnm sana yazdım bi doktora git ihmal etme tabi inş hamilesindir ne kadar oldu evleneli cnmcanm ban yazdn sanr ama bn hamlemıyım blmyrm daha
evet cnm sana yazdım bi doktora git ihmal etme tabi inş hamilesindir ne kadar oldu evleneli cnm
2 senemz canım artk stiyoruz ama 7 8 aydır uğraıyoruz yo umurta ksti yok enfeksiyon derken ıki aydr artk rahtdk 10 gun önce doktora gittim yumurtlrn ctlmms dedı adet sktrc verdı ama bn daha adet olmdm ıkı gn once ewde test yaptm negatf yne cldrcm artk
arkadslar bn 43 gndr adet olmyrm 10 gn nce dktra gtdm gblk grnmdı ama kfmda sru ısaret hmlmym acaba
üzülme dicem ama üzülmeden olmuyo kafaya takıyoruz ister istemez bende heray çıldırıyorum cnm zor bir durum hemde cok zor
soğan kürü yap cnm kiste iyi geliyomus saracoğlu kesinlikle kist durumlarında öneriyo yumurta çatlaması içinde incir kürü
yap inş en kısa zamanda bebişin seninde olur hepimiz hamile kalırız inş
cnm belkı gec dolenme olmustur yarın bda tekrarla testını inş vardr yoksada bı an once doktora gorun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?