canm 10 gun önce gtım doktr bana yumurtalrn ctlmmms dedı adet sokcu verdı ama yınede olmadı cuma kendm test yptm yıne negtf gercı hc bır beırttde yok ama
Amin inşallah canım ewet izledim bugun yapcam bakalım rabbim hepmize bebşlerine kavuşmayı nasip etsin de insan umutlanıyorşte yanı adet olmayınca yumurtlma tarhnıde hesaplıymyrsn o skntlı
cnm ozmn hamıle deglsın olsa ckardı bsver uzulme bıdahakı ay ınş
yap cnm ihmal etme haklısın adet belli olmayınca yumurtlama hesaplamada zor gerçi benim cok duzenli yumurtlama tarihlerinde
okadar dikkat etmeme rağmen olmuyor rabbim ol dedikten sonra aslımnda hepsi bahane hep umut ediyoruz her ay yeni bi umut doguyor inş zamanı gelmiştir bizde seviniriz cnm
inşlh cnm da bnm ilk defa böyle olyr bnm bekrknde evlndkden snrda ck dznlydı bklm kasklrmda agrı vr bklycm kisler tedavi oldu dıyrm ya cuma gnu test yptm negatf grmcmde o testler dgru ozamn yok dedı eşmde bnde artk evmzın nesesnnn gelmsnı ck ıstyrz rabbm een ykn zamanda nasıp etsn hepımıze
amin cnm amin üzülme negatif diye sonraki ay bakarsın pozitif demek daha zamanı var geç olsun inş güc olmasın evimizin neşesinin gelmesini bizde çok istiyoruz meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez inş
inşlh sn kc snlk evlsn cnm
ben 4.5 yıllık evliyim cnm 3 yıldır düşünüyoruz çocuk ama
ben 4.5 yıllık evliyim cnm 3 yıldır düşünüyoruz çocuk ama
neyse cnm sonra yine hbrlesiriz yarına inş iyi geceler
Nekadardir istyorsun bilmiyorum ben 10.ayimda aldim güzel haberi 9 ay kac defa umutlandim ve yikildi cok üzüldüm kabul etmediğim zamanlarda oldu senjn gibi ama negatif ti sonuç kac defa dive vurdum tekrar topladim evet zor surec ama sunu bilki sen taklada atsan olacağı vakit oluyo zamani gelince yixek ekmegi nezamansa sen yeterki dualarini eksik etme ve tam dua et
günaydınnnnn canımmmmgünaydın kızlar...
öncelikle benim için sonra isteye herkes için su gibi akıp geçen bir hafta olsun inşallah....
herkese sevgi sağlık dolu bir hafta diliyorum
Canlarimmmm slmmmmm nabersinizzzzz haydin gelin garii
hb canim nasilsin
nerelerdesiniz özledim hepünüzü
iyi olamaya çalışıyorum canım bu ay klomene başlamıştı doktorum klomen beni mahvetti kasık ağrılarım bitmedi kötüyüm yanihb canim nasilsin
kızlar günaydınnn
adet gecıkmem 7. gün oldu
dün idrar testı negatıf çıktı ama bence gebeyım
bunu anlatamıyorum bariz belırtımde yok
akşam kan testıne gıdıcem iş çıkısı
akşam olur mu yaaa
karnımda heycanlı kelebekler var ucuyolar =)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?