Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canm 10 gun önce gtım doktr bana yumurtalrn ctlmmms dedı adet sokcu verdı ama yınede olmadı cuma kendm test yptm yıne negtf gercı hc bır beırttde yok ama

cnm ozmn hamıle deglsın olsa ckardı bsver uzulme bıdahakı ay ınş

Amin inşallah canım ewet izledim bugun yapcam bakalım rabbim hepmize bebşlerine kavuşmayı nasip etsin de insan umutlanıyorşte yanı adet olmayınca yumurtlma tarhnıde hesaplıymyrsn o skntlı

yap cnm ihmal etme haklısın adet belli olmayınca yumurtlama hesaplamada zor gerçi benim cok duzenli yumurtlama tarihlerinde
okadar dikkat etmeme rağmen olmuyor rabbim ol dedikten sonra aslımnda hepsi bahane hep umut ediyoruz her ay yeni bi umut doguyor inş zamanı gelmiştir bizde seviniriz cnm

inşlh cnm da bnm ilk defa böyle olyr bnm bekrknde evlndkden snrda ck dznlydı bklm kasklrmda agrı vr bklycm kisler tedavi oldu dıyrm ya cuma gnu test yptm negatf grmcmde o testler dgru ozamn yok dedı eşmde bnde artk evmzın nesesnnn gelmsnı ck ıstyrz rabbm een ykn zamanda nasıp etsn hepımıze

amin cnm amin üzülme negatif diye sonraki ay bakarsın pozitif demek daha zamanı var geç olsun inş güc olmasın evimizin neşesinin gelmesini bizde çok istiyoruz meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez inş

ben 4.5 yıllık evliyim cnm 3 yıldır düşünüyoruz çocuk ama

Anladım rabbim nasip eder inşllh cnm en kısa zamnda aslnda bz ne yasakta bşa eşimnde çk istemesne ragmen syledgı bı sz var o bana hep umut oluyr rabbm yerını zamnnı en hyrlı oldgu zamnı blıyr sen takma rabbm hyrlsnı versn dyr ama o bndnde ck ıstyr

rabbim hepinize nasip etsin inşallah sizler tedavisiz normal hamile kalmaya çalişiyorsunuz sanirim hayirlisi olsun bende sizin gibi evla hasretiyle yanan bir yüreğim ilk bebeğimi yeni aldilar yanlizliktan bu siteye üye oldum hamileyken sadece okurdum başima gelince üye oldum çünkü beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz

günaydın kızlar...
öncelikle benim için sonra isteye herkes için su gibi akıp geçen bir hafta olsun inşallah....
herkese sevgi sağlık dolu bir hafta diliyorum

hamilemisin canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

kızlar günaydınnn
adet gecıkmem 7. gün oldu
dün idrar testı negatıf çıktı ama bence gebeyım
bunu anlatamıyorum bariz belırtımde yok
akşam kan testıne gıdıcem iş çıkısı
akşam olur mu yaaa
karnımda heycanlı kelebekler var ucuyolar =)))

hb canim nasilsin
iyi olamaya çalışıyorum canım bu ay klomene başlamıştı doktorum klomen beni mahvetti kasık ağrılarım bitmedi kötüyüm yani

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canımmmm :) kan testi yap bekleme benceee inş bebişin seninleidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…