Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

var ya hissediyom var sanki
idrarda negatıfı görsemde var hıssedıyom
akşam olsun

günaydın canım.. bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. bana çok iğrenç gelmedi belki markadan markaya değişiyordur. sadece midem bulanıyor işe geldim inşallah sorunsuz geçer bugün bizde cuma günü doktordaydık 630 gr olmuşuz. artık ortamları daralacak büyüyorlar maşallah..

var ya hissediyom var sanki
idrarda negatıfı görsemde var hıssedıyom
akşam olsun
inş bebişin seninledir canımm hayırlısı herşeyin .
canim cok asiri mi agriyo yumoslarin buyuyo ins kacinci gunun bugun

canımm bir tane yumurtam 11. gün çatlamıştı doktor gittiğimde erken büyüyüp çatlamış.2 gün önce cok kasık ağrım oldu felaket ovulsyon testi yaptım cift çizgiyi gördüm sanırım o günde bir yumurtam çatladı..ama kasık ğrılarım hep var neden böyleki klomenden sonr ilk defa böyle oldum..alt kısım boydan boya ağrıyor bide acaba kist mi oldu diyorum klomenide ilk defa kullandım cok ağır geldi bana

de kac yumosun olduğunu kac mm olduğunu soylemedi mi catlatma iğnesi de olmadin o zaman... Insss minigimiz bu ay gelir

canım ameliyata gircekti cok acelesi vardı konuşturmadı bile doğru dürüst yalnız muayenede bakarken şaşırdı oo cok güzel yaptı yumurtan catlmış dedi çatlatma iğnesine gerek yok bu cok güzel artık bu iğneyi kafamızdan attık çünkü yumurtan kendiliğinden çatlıyor dedi..ama 3-5 gün çalışma yapıp bırakın demedi adete kadar çalışma verdi.sanırım başka yumurtalarımda vardı ki 2 gün önce ovulasyon da cift çizgiyi yakaladım dün yaptığımda silikti çizgi.hayırlısı inş gelir canım dualarınız eksik etmeyin..

Günaydın herkese :))

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni geldim. Nasılsınız
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım rabbim inş herkese nasip etsin
Merhaba, hoşgeldiniiz. Ben de yeniyiim :) Amiin. İnşallah..

İnşallagh canım amiinn.. Allah hayırlısını nasip etsin..

hsgeldınız kıslar aramıza inş en yakın zmnda bebeklerınıze kavusursunuz bnmde 1sene 9 aydr olmuyo ve hc br sorunuz yok olmayınca olmuyo hayrlısı inş daha fazla beklemeyz
Canım sen hamile misin? Hamilelik tickerın var. Olmuyor da demişsin. Kafam karıştı :))

Hoşgeldin canım.. İnşallah inşallah..

Geçmiş olsun canıımm Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah..

Ben de heyecanlandım :)) Hadi bakalım.. İnşallah hamişsindiirr :))

Allah sağlık versin miniğine canıımm

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gelmeyelı bakıyorumda herkes hamile allah sağ salim kucagınıza almayı nesıp eder ınsallah

Dualarım seninle canım.. İnşallah bu ay beklediğin haber geliirr...

rabbim her isteyene versın birbirimze dua edelim

şükür abla iyiyim hafta sonu kp deydik evde birinin eksikligi öyle koyuyo ki....

Bende bugün dr gideyim dedim devletteki dr ameliyattaymis geri geldim ayrintili ultrasona ne.zaman gitmem gerek cinsiyetinide o zaman ogrencem

eksiklik ilk günlerde anlaşılmaz herkes evine gidince anlaşılıyor maalesef canım..

22. haftadan itibaren 25. hafta arası olması lazım canım. dr zaten söyler sana da. ben 21+5 ben yaptırmıştım.

canim sen calismaya devam et ama cokta kasma bana dr m haftada iki yeter diyordu öyle gün asiri yapmadim bebisin geldiği ay hakkinda hayırlısı olsun

canımm doktorum bana gün aşırıya bile izin vermedi hayır dedi olabildiği kadar cok dedi yani hayırlısı cok bekletmez inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…