yok artik her gun mu canim olacağı varsa oluyor ben her türlüsünü denedim
rabbim her isteyene versın birbirimze dua edelim
bende 24 ocakta kürtaj oldum.10 haftalıktı hamileliğim. gelişmemişti. 23 şubatta da regli oldum.önümüzdeki ay inşallah regli olmam :) Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
odaya giremedimm yaa... Off cok.zor...
Himm bayaa varmis ben daha 18+5imvakit gecmiyo hic
ablam uzun zamandir dr gitmeyince korkuyorum inss bebegim sagliklidir bu surecte iyi beslenemedim falan.... Sukur ki yawrum ben burdayim anne diyorda biraz rahatliyorummm
yok artik her gun mu canim olacağı varsa oluyor ben her türlüsünü denedim
ablam uzun zamandir dr gitmeyince korkuyorum inss bebegim sagliklidir bu surecte iyi beslenemedim falan.... Sukur ki yawrum ben burdayim anne diyorda biraz rahatliyorummm
Ecet canım çok şükür nasip oldu bana allahim kucagima almayida nasip eder inshamilemisin canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ecet canım çok şükür nasip oldu bana allahim kucagima almayida nasip eder ins
Tez vakitte bu duyguyu sizlerde yasayin en sagliklisindan Rabbim herkese naip etsin
yok cnm ugur getrsn dye yaptım o takvımıGünaydın herkese :))
Merhaba, hoşgeldiniiz. Ben de yeniyiim :) Amiin. İnşallah..
İnşallagh canım amiinn.. Allah hayırlısını nasip etsin..
Canım sen hamile misin? Hamilelik tickerın var. Olmuyor da demişsin. Kafam karıştı :))
Hoşgeldin canım.. İnşallah inşallah..
Geçmiş olsun canıımmAllah hayırlısıyla nasip eder inşallah..
Ben de heyecanlandım :)) Hadi bakalım.. İnşallah hamişsindiirr :))
Tez vakitte bu duyguyu sizlerde yasayin en sagliklisindan Rabbim herkese naip etsin
decavit ve kan kapi kullaniyorum birde balık yağı kapsulu... Ins beslenmistir yawru kusum.... O kipirtilar nasil muhtesemmm bisey öyle
Aminn canım Allahm herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inş :)allahım kucagına allamayıda nasıp etsıncok uğraştın ama oldu bak
Muck elaam en kisa zamanda sana deriz ins çıtır anne dieyok cnm ugur getrsn dye yaptım o takvımı
gnaydın cıtır anne
gamsemmmmmm biraz geç oldu ama senin icinn
amiiin sen prof e tedaviye başlamışmıydın
decavit ve kan kapi kullaniyorum birde balık yağı kapsulu... Ins beslenmistir yawru kusum.... O kipirtilar nasil muhtesemmm bisey öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?