Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben de cumartesi doktora gittim. Bu arada 30 yaşında ilk defa jinekologa gittim yani :) Biraz stresliydim ama atlattım sonra. Smear testi yaptı. Acıyor falan diyenler olmuştu, hiç acımadı. Gerildim sadece ilk olduğu için. Bir baskı oluyor, şipşak bitiyor. Sonucunu 3-4 gün içinde alacakmışım. Ultrasonla baktı. Bir sorun yok dedi şükür. Folik asit verdi. 6 ay deneyin, olmazsa gelin eşine de bakalım dedi. Tabi inşallah olmadı diye değil de oldu diye gideriizzz Allah bekleyen herkesi hayırlısıyla kavuştursun bebişine inşallaahh... Hepimize dua ediyoruummm..

bende 24 ocakta kürtaj oldum.10 haftalıktı hamileliğim. gelişmemişti. 23 şubatta da regli oldum.önümüzdeki ay inşallah regli olmam :) Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

bende 24 ocakta kürtaj oldum.10 haftalıktı hamileliğim. gelişmemişti. 23 şubatta da regli oldum.önümüzdeki ay inşallah regli olmam :) Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Çok geçmiş olsun canıımm.. Amin inşallahhh..

Son düzenleme:
odaya giremedimm yaa... Off cok.zor...

Himm bayaa varmis ben daha 18+5im vakit gecmiyo hic

geçmez mi zaman bak yarılamana 1 hafta kalmış eskiden hiç geçmiyordu hamile kalma dönemi regl bekleme dönemi kese kalp ve şimdi de testler yapılıyor. Allah'ın izni ile bugünlerde geçecek ilerleyen zamanda doğumu ve bebişlerimiz hakkında konuşacağız inşallah.

ablam uzun zamandir dr gitmeyince korkuyorum inss bebegim sagliklidir bu surecte iyi beslenemedim falan.... Sukur ki yawrum ben burdayim anne diyorda biraz rahatliyorummm

o senin yediklerinden almıştır az buçuk canım artık bu saatten sonra dikkat edersin yediklerine vitamin ve kan ilacı verdi mi dr? hep senin yanında olur inşallah annesi.. sana destek oluyor sende onunla konuş o da rahatlasın annesi sende ona iyiyim demeyi unutma

yok cnm ugur getrsn dye yaptım o takvımı
Ecet canım çok şükür nasip oldu bana allahim kucagima almayida nasip eder ins
Tez vakitte bu duyguyu sizlerde yasayin en sagliklisindan Rabbim herkese naip etsin

gnaydın cıtır anne

decavit ve kan kapi kullaniyorum birde balık yağı kapsulu... Ins beslenmistir yawru kusum.... O kipirtilar nasil muhtesemmm bisey öyle

olsun canım besler onlar onu.. sürekli istifra eden anneleri düşünsene hiç yiyemeyenleri onların bebişleri de besleniyor almıştır canım o alacağını inşallah.. daha dur yolun başındasın her anın tadını çıkar canım bebiş gelse bile özleyeceğin tek hareket bunlar... Allah'ıma şükür bu hamileliğimde erken hissettim ve fazlasıyla tadını çıkarıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…