Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

maşallahhh tontiş büyümüş... ben kötü oldum ya şeker yüklemesinde kötüydü tadı...uzun süre ağzımdan gitmedi o tat. neyse bitti çok şükür.

şükür abla iyiyim hafta sonu kp deydik evde birinin eksikligi öyle koyuyo ki....

Bende bugün dr gideyim dedim devletteki dr ameliyattaymis geri geldim ayrintili ultrasona ne.zaman gitmem gerek cinsiyetinide o zaman ogrencem

Hicran nasılsın cnm? bebiş nasıl? annesi bol bol fındık, fıstık, kuru üzüm yemen lazım, ayran, yoğurt, süt, peynir, yumurta vazgeçilmezlerin olmalı...

nasılsın kısss bebişin nasılll... benim tontişin resmi nasıl teyzesiii... artıkk buyuyos bayada hareketli miniğim...

nasılsın kısss bebişin nasılll... benim tontişin resmi nasıl teyzesiii... artıkk buyuyos bayada hareketli miniğim...

iyiyim cnm sen nasılsın? benim miniş de büyüyo maşallah...tekmeler, yumruklar havada uçuşuyo. en son cuma günü gittim doktora yüzünü göremedik dedim elleri mi yüzünde doktor diyo hayır ayakları :) yaramaz oldu teyzesi...gelişimi haftasıyla uyumluymuş sizin nasıl? adını belirledin mi?

Ecet canım çok şükür nasip oldu bana allahim kucagima almayida nasip eder ins
Tez vakitte bu duyguyu sizlerde yasayin en sagliklisindan Rabbim herkese naip etsin
Ben daha yeniyim ama çok sevindim canım :) Hayırlı olsun.. Sağlıklı hamilelik ve doğumla kucağına gelsin bebişin inşalaahhh Amiinn.. Allah bizlere de nasip etsin bir an önce hayırlısıyla inşallah..

yok cnm ugur getrsn dye yaptım o takvımı
Oyy ne güzeell :) Uğurlu olsun inşalaahhhh...

inss çok bekletmez minigin
Amin canım saol :)) Seninki de sağlıkla gelsin, mutluluklar getirsin ailenize inşallah..

2 gün öyle olduda diğer güne gelince aman ya bu ne olurso lur olmzsa olmaz demeye başladık pertimiz cıktı
Hihhihihi

Son düzenleme:
var ya hissediyom var sanki
idrarda negatıfı görsemde var hıssedıyom
akşam olsun

bende adetime 4 gün kala test yapmıştım ve negatif çıkmıştı ama o kadar emindimki olduğuna hiç hayal kırıklığı yaşamadım... şükürler olsun şimdi 20 haftalık olduk :)

bende adetime 4 gün kala test yapmıştım ve negatif çıkmıştı ama o kadar emindimki olduğuna hiç hayal kırıklığı yaşamadım... şükürler olsun şimdi 20 haftalık olduk :)

Ben gecikmeden alti gun sonra yaptm negatf cikti ama bence gebeyim allahn iznyle

Aminn canim Rabbim bu guzel duygudan kimseyi mahrum etmesin tez vakitte sanada nasip olsun canim

Yine hayal kırklığı 44 45 gün sonra adet oldum çok üzgünüm okadar umut ediyordum ki ama şimdi 7 8 aydır uğraşıyoruz bi rahatsızlık yok çok şükür ama olmaması insanı çok üzüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…