Hayir başlamamistim baslamaj üzereyken geldi minikim
günaydın canım.. bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. bana çok iğrenç gelmedi belki markadan markaya değişiyordur. sadece midem bulanıyor işe geldim inşallah sorunsuz geçer bugün bizde cuma günü doktordaydık 630 gr olmuşuz.artık ortamları daralacak büyüyorlar maşallah..
şükür abla iyiyim hafta sonu kp deydik evde birinin eksikligi öyle koyuyo ki....
Bende bugün dr gideyim dedim devletteki dr ameliyattaymis geri geldimayrintili ultrasona ne.zaman gitmem gerek cinsiyetinide o zaman ogrencem
maşallahhh tontiş büyümüş... ben kötü oldum ya şeker yüklemesinde kötüydü tadı...uzun süre ağzımdan gitmedi o tat. neyse bitti çok şükür.
Hicran nasılsın cnm? bebiş nasıl? annesi bol bol fındık, fıstık, kuru üzüm yemen lazım, ayran, yoğurt, süt, peynir, yumurta vazgeçilmezlerin olmalı...
her gun her gun pert olursun
nasılsın kısss bebişin nasılll... benim tontişin resmi nasıl teyzesiii... artıkk buyuyos bayada hareketli miniğim...
Ben daha yeniyim ama çok sevindim canım :)Ecet canım çok şükür nasip oldu bana allahim kucagima almayida nasip eder ins
Tez vakitte bu duyguyu sizlerde yasayin en sagliklisindan Rabbim herkese naip etsin
Oyy ne güzeell :) Uğurlu olsun inşalaahhhh...yok cnm ugur getrsn dye yaptım o takvımı
Amin canım saol :)) Seninki de sağlıkla gelsin, mutluluklar getirsin ailenize inşallah..inss çok bekletmez minigin
Hihhihihi2 gün öyle olduda diğer güne gelince aman ya bu ne olurso lur olmzsa olmaz demeye başladık pertimiz cıktı
var ya hissediyom var sanki
idrarda negatıfı görsemde var hıssedıyom
akşam olsun
decavit ve kan kapi kullaniyorum birde balık yağı kapsulu... Ins beslenmistir yawru kusum.... O kipirtilar nasil muhtesemmm bisey öyle
bende adetime 4 gün kala test yapmıştım ve negatif çıkmıştı ama o kadar emindimki olduğuna hiç hayal kırıklığı yaşamadım... şükürler olsun şimdi 20 haftalık olduk :)
Ben daha yeniyim ama çok sevindim canım :)Hayırlı olsun.. Sağlıklı hamilelik ve doğumla kucağına gelsin bebişin inşalaahhh Amiinn.. Allah bizlere de nasip etsin bir an önce hayırlısıyla inşallah..
Oyy ne güzeell :) Uğurlu olsun inşalaahhhh...
Amin canım saol :)) Seninki de sağlıkla gelsin, mutluluklar getirsin ailenize inşallah..
Hihhihihi
Amin canıımmm :109: Çok saoollAminn canim Rabbim bu guzel duygudan kimseyi mahrum etmesin tez vakitte sanada nasip olsun canim
slm arkadaşlar :13:
Ben gecikmeden alti gun sonra yaptm negatf cikti ama bence gebeyim allahn iznyle
ne güzel bende bu sözleri söylicekmiyim rabbim bana da nasip etcek mi
allah gercekten gebe olmayı gebe oldugumuzu bılmeyı nasıp etsın temennılerden daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?